2030A heavyDuty Progator

Kenmerken en specificaties

  • Gevormd stalen frame (7)
  • Breed, laag laadplatform
  • Een pro op golfbanen en sportvelden
  • Gesynchroniseerde transmissie met 5 toerentallen
Type 1115 cc, 3 cilinder diesel
Motorprestaties 24pk
Nominale capaciteit* 1184 kg.
Laadbak capaciteit (berekend) 876kg
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
Maak kennis met onze clubprofessional.

Alleen de allerbesten pakken de titel en niet alleen op toernooien. Daarom zijn echte professionals nodig om golfbanen en sportvelden tot in de puntjes te verzorgen.

Het veelzijdige ProGator-voertuig helpt u elke uitdaging op het "wonderschone" gras van sportfaciliteiten en golfbanen het hoofd te bieden. Terwijl de stuurbekrachtiging en kleine draaicirkel het rijden een genot maken, doet u met de robuuste laadbak zonder problemen in de zwaargewichtklasse mee. En omdat flexibiliteit altijd een groot voordeel is, is de multifunctionele ProGator inzetbaar in de meest uiteenlopende takken van sport. Probeer hem zelf maar eens uit!


Krachtige motor

Krachtige motor

Extreme kracht. Laat niets te wensen over. De brandstofefficiënte ProGator 2030A is uitgerust met een 3-cilinderdieselmotor van 1115 cc.


Efficiënte transmissie

Efficiënte transmissie

Houd het heft in handen. Met de volledig gesynchroniseerde transmissie met vijf versnellingen gaat u maar door zonder te stoppen om naar een andere groep te moeten schakelen.


Niets is teveel

Niets is teveel

Met een laadvermogen van 1202 kg kan de multifunctionele ProGator zelfs de zwaarste klussen aan.


De hele dag comfortabel

Een doorloopbaar bedieningsstation, stoelen met hoge rugleuning en bedieningselementen binnen handbereik zorgen de hele dag voor een comfortabel gebruik. Heupstangen en een gasklepdempersysteem helpen u over oneffen terrein en dienen tevens als grijprails.


Extra veelzijdigheid

Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.

Laat het water maar stromen!


Laat het water maar stromen!Laat het water maar stromen en maak uw Pro Gator nog veelzijdiger met de HD200-sproeier. U bevestigt de sproeier in een oogwenk, klaar om te gaan. Met een capaciteit van 750 liter en een breed scala aan armen van 4,6 m, 5,5 m en 6,4 m hebt u keuze genoeg!
Een goede bovenzaaier is het halve werk


Een goede bovenzaaier is het halve werk
De TD100-bovenzaaier heeft een naadloze lopende band en een capaciteit van 0,5 m3. Bovendien is de duurzame zaadtank van gegalvaniseerd staal gemaakt.
Meesterlijk


Meesterlijk
Voeg een TC25-gazonopvangsysteem toe aan uw ProGator en u vangt alles op: luchtdeeltjes, zand, afval en bladeren.

 

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg