2520

Kenmerken en specificaties

  • Dieselmotor met hoge prestaties
  • Directe brandstofinspuiting
  • Gebruiksvriendelijke hydrostatische transmissie
  • Ergonomisch bedienings station
Motortype 3-cilinder dieselmotor
Brutovermogen 97/68/EC 19.6 kW (26.7 pk) bij 2600 omw/min
Hefvermogen 650†kg (op hefpunten)
Hydraulische capaciteit 39,6 l/minBekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
Geweldige waarde voor een aantrekkelijke prijs

De 2520 compacttrekker biedt een vloeistofgekoelde dieselmotor en directe brandstofinspuiting voor een hoog vermogen in combinatie met een efficiŽntere verbranding en lager brandstofverbruik.

3-cilinder dieselmotor met directe brandstofinspuiting

 

De 2520 compacte trekker is net als de 2320 uitgerust met een vloeistofgekoelde dieselmotor, maar biedt meer vermogen (26 pk) en directe brandstofinspuiting voor direct starten en een lager verbruik..

 


Optionele cabine

 

De optionele cabine maakt het mogelijk om uw trekker in alle weersomstandigheden te gebruiken. Een elektrisch verwarmings- en ventilatiesysteem, comfortabele stoel met stoffen bekleding, royale beenruimte en uitstekend zicht rondom staan garant voor een geweldig werkcomfort..

 


Hydrostatische transmissie met Twin Touch-pedalen

 

De standaard aanwezige hydrostatische transmissie met twee bereiken biedt traploze instelbaarheid van de grondsnelheid, zelfs bij volgas. De Twin Touch-pedalen zorgen voor een gemakkelijkere, nauwkeurigere bediening en maken snellere richtingsveranderingen mogelijk (zonder te koppelen)..

 
Ergonomisch bedieningsstation

 

Met zijn brede, ruim toegankelijke bedieningsplatform en ergonomisch geplaatste bedieningselementen biedt de 2520 veel comfort voor de bestuurder. De standaard cruisecontrol en hydrostatische stuurbekrachtiging bieden bedieningsgemak en een soepele manoeuvreerbaarheid. De standaard aanwezige ROPS biedt maximale veiligheid en kan binnen enkele seconden worden neergeklapt voor stallingsgemak..

 

Hydraulisch systeem

 

Met een hydraulische capaciteit van 39,6 l/min kunt u zelfs de zwaarste werktuigen aansluiten. Een afzonderlijke hydraulische pomp levert hoge oliecapaciteit en -druk voor een groot hefvermogen en een snelle bediening..

 

Optionele OnRamp-maaidekken

 

Het optionele OnRamp-maaidek is leverbaar met een breedte van 157 cm en biedt een zeer eenvoudige bevestiging..

 Quick-Park lader

 

Uw optionele 200CX-lader kan razendsnel worden bevestigd, zonder gereedschap. De handige lader-joystick is binnen handbereik geplaatst maar vrij van de knie, en de dubbele hydraulische regelkleppen zorgen voor kortere cyclustijden..

 

Standaard 3-punts hefinrichting

 

De standaard 3-punts hefinrichting en robuuste assen maken het heffen van hogere en zwaardere lasten mogelijk..

 Gras en bladeren vergaren

 

Als u gras en bladeren wilt vergaren, kunt u kiezen voor een van onze optionele vergaarsystemen (MCS) 580H of 580L.

De vergaarsystemen zijn leverbaar met een inhoud van 600 of 850 liter en kunnen met één hand hydraulisch worden geleegd. De 580H biedt een grotere dumphoogte. Voor nog meer productiviteit kunt u kiezen voor de 345H-vergaarbak, die leverbaar is met een inhoud van 800 of 1200 liter. Door de dumphoogte van 1,9 m kunt u direct in een aanhanger lossen..

 
Een breed scala aan toebehoren


Voor extra veelzijdigheid zijn een fronthef, een aftakas voor en een John Deere Quick-Hitch leverbaar. Onze exclusieve John Deere Quick-Hitch borstels en schuivers kunnen binnen één minuut worden bevestigd! Aftakassen midden en achter zijn standaard op deze trekker, en er is een uitgebreide serie toebehoren beschikbaar (wielgewichten, uiteenlopende bandenmodellen etc.).

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg