3520

 Kenmerken en specificaties

  • 3-cilinder dieselmotor
  • Optionele ComfortGard-cabine
  • Hydrostatische of PowrReverser transmissie
  • Optioneel AutoConnect-maaidek
Motortype 3-cilinder dieselmotor
Brutovermogen 97/68/EC 27.3 kW (37.1 pk) bij 2600 omw/min
Hefvermogen 1148 kg (op hefpunten)
Hydraulische capaciteit eHydro of handgeschakeld

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
 

Vermogensmanagement voor extra productiviteit

Kies voor de 3520 compacttrekker en geniet van een comfortabel rijgedrag onder alle omstandigheden. De krachtige vloeistofgekoelde dieselmotor met turbocompressor en handige "E-Controls" (LoadMatch, MotionMatch, SpeedMatch) biedt meer dan genoeg vermogen en respons voor al uw werkzaamheden. Voor extra veelzijdigheid kan de 3520 worden voorzien van een AutoConnect-maaidek of een Quick-Park lader.

Geweldige ruimte en veiligheid voor de bestuurder

 

Het brede bedieningsplatform heeft een ruime toegang en de standaard kantelbare stuurkolom, verstelbare stoel en ergonomisch geplaatste bedieningselementen bieden veel comfort voor de bestuurder. De 3520 is standaard ook voorzien van een veiligheidskooi (ROPS) die snel kan worden neergeklapt voor stallingsgemak.


 

Dieselmotor met turbocompressor

 

De 3520 is voorzien van een vloeistofgekoelde 3-cilinder Yanmar-dieselmotor met een vermogen van 36,2 pk en directe brandstofinspuiting voor een beter startgedrag bij koud weer. Een turbocompressor zorgt voor extra vermogen en prestaties onder alle werkomstandigheden..

 Optionele ComfortGard-cabine

 

Misschien is het heet en stoffig. Of juist nat, winderig en koud. Het deert u niets, want u zit in een John Deere ComfortGard-cabine. Deze cabine is zo goed afgedicht dat zelfs stofdeeltjes en allergenen er niet in kunnen binnendringen. Zes verstelbare ventilatieopeningen en standaard airconditioning zorgen in alle seizoenen voor een optimale werktemperatuur. De gebogen deuren bieden een panoramisch zicht in alle richtingen, en de optionele luchtgeveerde stoel biedt een superieur zitcomfort. Met slechts 81 dB(A) (volgens 77/311/EEG) geniet u ook van een zeer stille werkomgving..

 Handige E-Controls

 

Om alle taken met gemak te kunnen uitvoeren, biedt de 3520 geweldige "E-Controls" zoals:

 

LoadMatch (standaard): bij het verplaatsen van zware lasten of het maaien van dik gras stelt deze functie de transmissie automatisch zo in dat de motor maximale prestaties kan leveren zonder af te slaan.

 

MotionMatch-schakelaar (optioneel): hiermee stemt u de transmissierespons af op de uitgevoerde taak.

 

SpeedMatch (optioneel): hiermee kunt u een maximaal toerental bij volledig indrukken van het gaspedaal instellen.

 

Standaard cruisecontrol (de cruisecontrol in autostijl is optioneel).

 


Prestatiemeetsysteem

 

Een elektronisch diagnosesysteem helpt u bij het opsporen van storingen en vertelt u direct de status van de essentiële systemen van uw trekker..

 Hydraulisch systeem

 

De twee hydraulische pompen waarborgen een constante vloeistofstroom voor de besturing en een afzonderlijke toevoer naar werktuigen. (Totale capaciteit 52,5 l/min / 172 kPA.) Deze trekker is standaard uitgerust met een derde hydrauliekventiel achter.

 


Standaard differentieelslot en vierwielaandrijving

 

Standaard zijn een differentieelslot en vierwielaandrijving aanwezig voor een uitstekende tractie bij laad- of maaiwerkzaamheden op glad en onregelmatig terrein. Dankzij de robuuste voor- en achteras kunt u met een gerust hart de zwaarste taken uitvoeren..

 
PowrReverser of hydrostatische transmissie (eHydro)

 

Bij de 3520 kunt u kiezen tussen een handgeschakelde of hydrostatische transmissie.

 

De 12x12 PowrReverser-transmissie biedt een handige hendel op het dashboard waarmee eenvoudig van vooruit naar achteruit kan worden geschakeld zonder te koppelen.

 

De exclusieve elektronische eHydro hydrostatische transmissie met drie bereiken wordt bediend met de Twin Touch-pedalen, zodat u de snelheid van de trekker nauwkeurig kunt afstemmen op de taak.

 

Optioneel AutoConnect-maaidek

 

Dankzij een standaard aanwezige aftakas in het midden kunt u eenvoudig een van onze AutoConnect-maaidekken aansluiten op uw 3520-trekker. Deze maaidekken van 4,7 mm dik staal zijn leverbaar met een breedte van 152 of 183 cm en kunnen razendsnel worden vast- en losgemaakt. Rijd gewoonweg rustig over het maaidek heen, luister of u de twee bevestigingsklikken hoort en klaar bent u..

 

Optionele Quick-Park lader

 

Voor een snelle bevestiging zonder gereedschap kunt u kiezen voor een 300CX Quick-Park lader. U hoeft alleen maar de trekker tussen de laderarmen te plaatsen, het hydraulische systeem aan te sluiten en naar voren te rijden. De lader wordt nu automatisch vergrendeld in de bevestigingen op de trekker. Geen bouten. Geen gedoe.

 

Een breed scala aan toebehoren

 

Voor extra veelzijdigheid is een breed scala aan toebehoren leverbaar zoals verschillende typen banden, aanvullende hydraulische functies, voorspatborden, een fronthef met aftakas, wielgewichten etc. Zie onze brochure voor het complete aanbod

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg