John Deere 7500E / 8500E / 8000E E-Cut HybridZe zullen de meest waardevolle toevoegingen aan uw machinepark worden: de nieuwe E-Cut Hybrid fairwaymaaiers. Met deze maaiers kunt u voor het eerst zonder zorgen op de fairway maaien dankzij de elektrische aandrijving voor de maaikooien. Bovendien hebben ze een lager geluidsniveau en bespaart u brandstof. En aangezien de individuele kooibediening voor een consistent maaikooitoerental zorgt, is de maaikwaliteit continu ideaal. Probeer er eentje uit op uw golfbaan, dan zult ook u het ermee eens zijn: de tijd is nu aangebroken om voor een hybride te gaan.

Het valt op. De rechtere strepen; het beter volgen van de contouren. Met een maaibreedte van 203 cm en slechts drie wielen laat de 8000 E-Cut hybride uw fairways er als greens uitzien. De kans op gelekte hydrauliekolie is praktisch niet-bestaand dankzij de elektrische kooimotoren. Probeer er eentje op uw golfbaan uit en zie zelf wat een geweldige indruk deze revolutionaire machine achter kan laten.


Nauwkeurige besturing

Nauwkeurige besturingDoor de druk links en rechts in balans te brengen, net zoals bij een greenmaaier, maakt het besturingssysteem van onze fairwaymaaiers het veel eenvoudiger voor de bestuurder om in een rechte lijn te maaien.


De hele dag comfortabel

De hele dag comfortabelMet de voet te verstellen kantelbare stuurkolom geeft de mogelijkheid om de positie van de stuur perfect aan de bestuurder pasvorm te maken. Plus werken de dubbel-pedalen mee met de natuurlijke bewegingen van uw voet. Alle maaiers zijn standaard voorzien van een luxe geveerde stoel, verstelbare stuurkolom en extra beenruimte, zodat u langdurig comfortabel kunt maaien.


CommandArm bedieningspaneel

CommandArm bedieningspaneelDe CommandArm beweegt mee met de stoel en zorgt ervoor dat u uw machine eenvoudig onder controle houdt.


Standaard rolbeugel

Standaard rolbeugelStandaard rolbeugelsyteem (ROPS) samen met veiligheidsgordels vergroot de bestuurders beschermzone naar gelijk aan die van een 4-post rolbeugelsysteem. Rolbeugel voldoet aan de komende ISO 21299 norm.


Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoudAlle controlepunten zitten aan de linkerkant en de oliekoeler kan naar buiten worden geklapt zodat hij makkelijker schoon te maken is.


Hoog vermogen

Hoog vermogenEen 37,1 pk (27,6 kW) motor op de 7500's biedt veel reservevermogen voor optimale maaien. Een 43,1 pk* dieselmotor met turbolader en intercooler op de 8500's zorgt met gemak voor meer dan genoeg vermogen voor zelfs het dikste gras.

*Het genoemde motorvermogen is alleen ter vergelijking opgenomen. Werkelijk vermogen (pk's) zal minder zijn.


Standaard GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteem

Standaard GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteemAls een wiel slipt, zorgt het GRIP AWD aandrijfsysteem ervoor dat het hydraulisch vermogen wordt overgebracht naar de wielen die nog wel grip hebben. Het systeem zorgt niet alleen voor meer grip heuvel op maar ook ophellingen.


Optionele GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteem

Optionele GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteemHet optionele GRIP all-wheel drive aandrijfsysteem is verkrijgbaar op alle modellen en zorgt ervoor dat u genoeg grip op heuvels en hellingen heeft door hydraulisch vermogen van de slippende wielen naar degene met grip te sturen. Het optionele all-wheel-drive aandrijfsysteem herverdeelt de aandrijving zodat deze machines geen enkele moeite hebben met heuvels en hellingen.


Krachtig standaard tweewielaandrijving

Krachtig standaard tweewielaandrijvingDe tweewielaandrijving is zo goed op deze maaiers dat u zoudt denken dat het vierwielaandrijving heeft. Grote wielmotoren vóór (17.1 cu in/280 m³ bij de 7000s, en 18.9 cu in/310 m³ bij de 8000s) bieden hellingen geen kans van slagen.


Standaard Quick Adjust maaieenheid

Standaard Quick Adjust maaieenheidDankzij het revolutionaire Speed Link-systeem kunt u de maaihoogte aan beide kanten van de maaikooien tegelijkertijd aanpassen. De zijkanten van de achterrol staan in verbinding met een wormoverbrenging (met een hoge overbrengingsverhouding) via een verbindstang, waardoor verstellingen tot maar liefste 0,025 mm nauwekeurig aan beide zijden van de rol tegelijkertijd kunnen worden gemaakt. 7500E/8500E/8000E:
  • QA5 12.7 cm (5 in) diameter rollen
  • 55.9 cm (22 in) maaibreedte
  • Ondermes-naar-kooi aanpassing
  • 7 of 11 messen


E-Cut Hybride Technologie

E-Cut Hybride TechnologieElektrisch aangedreven maaieenheden elimineren de mogelijkheid van hydraulische lekken in de kooimesaandrijving leidingen. U kunt de motor minder gas geven om brandstof te besparen en het geluid te verminderen, zonder de snelheid van de maaieenheden negatief te beïnvloeden. Het blijft altijd stabiel op 2.200 omw./min. voor een consistente en ideale instelbare maaikwaliteit.


Innovatieve maaikwaliteit

Innovatieve maaikwaliteitDe instelbare hydraulische bodemdruk en het naar achter gelegen montagepunt van de maaikooien zorgen ervoor dat er een consistente maaihoogte ontstaat en voorkomen lelijke „golven“ in het gras.


Wendbaarheid op 3 wielen

Wendbaarheid op 3 wielenMet drie wielen heeft deze maaier niet alleen een uitmuntende wendbaarheid, maar laat hij ook één bandenspoor minder achter. De gladde voorwielen nemen de aandrijving en besturing voor hun rekening. Ze verminderen de kans op beschadigingen aan het gras terwijl ze tegelijkertijd een goede grip hebben.
Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg