Compact trekkersHoe groot de trekker ook is die u kiest, één ding blijft gelijk – superieure prestaties. Elke trekker in het assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. U ziet het meteen: dankzij op hoge prestaties gerichte details en opties als krachtige motoren met een hoog koppel, gebruiksvriendelijke tweepedaals automatische transmissies en de beste volledig geïntegreerde cabines in hun klasse kunnen deze trekkers alle klussen aan, hoe zwaar ook. Laat hun afmetingen u niet misleiden. Dus pas eerst uw verwachtingen aan en stap dan naar uw John Deere-dealer om de trekker te vinden die bij u past.AutoConnect voor video compact trekkers

 

Video kijken


 


 

1R-serie Multifunctionele compacttrekkers

Ideaal voor maaien, laden, grondbewerken en vele andere werkzaamheden. De 1-serie multifunctionele compacttrekkers zijn zo veelzijdig als u nodig hebt, zowel voor hoveniersbedrijven en gemeenten als voor landeigenaren die grote oppervlakken moeten onderhouden.

Meer informatie
 

2000-serie Multifunctionele compacttrekkers

Hoewel de trekkers van de 2000-serie klein genoeg zijn om in een garage te stallen of in krappe ruimtes te gebruiken, hebben zij de duurzame kenmerken van hun grote broers om alle werkzaamheden aan te kunnen, zowel voor hoveniersbedrijven, gemeenten als landeigenaren.

Meer informatie
 

3036E Multifunctionele compacttrekker

Sommige regels zijn er om gebroken te worden. Bij het ontwerpen van de 3036E Standard compacttrekker hebben we de grenzen van de term "standaard" aanzienlijk opgerekt. We hebben geavanceerde functies toegevoegd zoals een hydrostatische transmissie, krachtige motor, vierwielaandrijving en een ergonomisch bedieningsstation. De combinatie van al deze zaken biedt u meer waarde dan ooit.

Meer informatie 

3000-serie Multifunctionele compacttrekkers

Nooit eerder hebben trekkers van dit formaat zoveel vermogen en zoveel gebruiksgemak geboden. Met hoogwaardige elektronische functies als LoadMatch (automatische aanpassing van de overbrenging aan de motorbelasting), de optionele ComfortGard-cabine, de optionele exclusieve AutoConnect-maaidekken en een eenvoudig te bevestigen lader, biedt de 3000-serie multifunctionele compacttrekkers de kracht die u nodig voor het werk dat u doet.

Meer informatie
4000-serie Multifunctionele compacttrekkers

Kies voor de 4000-serie multifunctionele compacttrekkers en profiteer van de echte John Deere PowerTech-motor met elektronisch geregeld brandstofinspuiting, een turbocompressor met vaste geometrie en tussenkoeler voor optimale prestaties. De 4000-serie is ook uitgerust met elektronisch vermogensmanagement, de optionele ComfortGard-cabine en een eenvoudig te bevestigen lader.

Meer informatie

 


 

Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg