Multifunctionele John Deere CompacttrekkersHoe groot de trekker ook is die u kiest, één ding blijft gelijk – superieure prestaties. Elke trekker in het assortiment is bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. U ziet het meteen: dankzij op hoge prestaties gerichte details en opties als krachtige motoren met een hoog koppel, gebruiksvriendelijke tweepedaals automatische transmissies en de beste volledig geïntegreerde cabines in hun klasse kunnen deze trekkers alle klussen aan, hoe zwaar ook. Laat hun afmetingen u niet misleiden. Dus pas eerst uw verwachtingen aan en stap dan naar uw John Deere-dealer om de trekker te vinden die bij u past.

 


 

3036E Multifunctionele compacttrekker

Sommige regels zijn er om gebroken te worden. Bij het ontwerpen van de 3036E Standard compacttrekker hebben we de grenzen van de term "standaard" aanzienlijk opgerekt. We hebben geavanceerde functies toegevoegd zoals een hydrostatische transmissie, krachtige motor, vierwielaandrijving en een ergonomisch bedieningsstation. De combinatie van al deze zaken biedt u meer waarde dan ooit.

Meer informatie
 
4000-serie Multifunctionele compacttrekkers

Kies voor de 4000-serie multifunctionele compacttrekkers en profiteer van de echte John Deere PowerTech-motor met elektronisch geregeld brandstofinspuiting, een turbocompressor met vaste geometrie en tussenkoeler voor optimale prestaties. De 4000-serie is ook uitgerust met elektronisch vermogensmanagement, de optionele ComfortGard-cabine en een eenvoudig te bevestigen lader.

 


 

Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland