John Deere R4040i zelfrijdende veldspuit

Kenmerken en specificaties

  • Solution Command: Nauwkeurig en gemakkelijk vullen, spuiten en spoelen
  • Automatische boomhoogte- en variabele geometrie regel systeem
  • XtraFlex individueel geveerde wielophanging met dubbele draagarmen
  • Door hydraulisch instelbare spoorbreedte te gebruiken op verschillende spuitpaden


Cilinderinhoud

6,8 L.

Nominaal vermogen

176 kW (240 pk)

Tankinhoud, nominaal volume

4000 liter

Spuitboom

Tweede lig, 24 tot 36 m.


 
Het silhouet van de R4040i-veldspuit toont de voordelen van slim geplaatste belangrijke onderdelen om de gewichtsverdeling en stabiliteit te optimaliseren. De bestuurder zit in de natuurlijke besturingspositie, tussen de assen en dicht bij het zwaartepunt van de machine. Hij heeft beter zicht rondom, is beschermd tegen onaangename op-en-neerbewegingen tijdens het rijden over oneffen terrein en geniet van het gevoel van volledige controle – net als bij het berijden van een volbloed paard, maar dan veel comfortabeler. 

De bediening van de R4040i-veldspuit kan niet eenvoudiger: John Deere klanten zijn reeds bekend met alle bedieningselementen.XtraFlex wielen met individuele luchtvering Automatische boomhoogte- en variabele geometrie regel systeem John Deere Section Control

XtraFlex wielen met individuele luchtvering
 

Wielen met individuele vering en dubbele draagarmen met automatische drukregeling bieden veel meer dan alleen bedieningsgemak: het veringssysteem maximaliseert de stabiliteit op oneffen terrein en zorgt voor meer boomstabiliteit voor nauwkeuriger spuiten.

 

Automatische boomhoogte- en variabele geometrie regel systeem
 

De sensoren voor variabele spuitboomgeometrie zorgen er automatisch en onafhankelijk (rechts/links) voor dat de spuitboomhoogte aan de contouren van de spuitomgeving wordt aangepast. Ideaal voor het werken op heuvelachtig terrein bij snelheden tot 20 km/u.

 

John Deere Section Control
 

Het automatische John Deere Section Control op basis van (GNSS) neemt de bediening van de boomsecties volledig voor zijn rekening en schakelt deze automatisch in en uit wanneer u een vooraf gedefinieerd gebied oprijdt of verlaat. Door overslagen en overlappingen terug te dringen, vallen de uitgaven aan gewasbeschermingsmiddelen automatisch lager uit.

Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland