Viking MB 248


De compacte benzinegrasmaaier uit stevig plaatstaal. Zijn maai- en opvangcapaciteit zijn ideaal voor kleine en middelgrote gazons tot 1.200 mē.


 
Kenmerken en specificaties
 

Gazons tot m2

1200

Motor type

B&S Serie 450

Snijbreedte(cm)

46

Snijhoogte(mm) 25/75

Gewicht (kg)

27

Inhoud grasopvangbox (L.)

45 

 

 


 

 


 

Centrale snijhoogteverstelling

Centrale snijhoogteverstelling

met een praktische handgreep aan de zijkant van de behuizing kan de maaihoogte van het gazon precies vastgelegd worden. Een kijkvenster vóór de handgreep geeft aan welke snijhoogte gekozen is. (Afbeelding gelijkaardig.)


Windvleugelmes

Windvleugelmes

het windvleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras voor het afsnijden opricht en het maaigoed met turbokracht in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteit zijn gegarandeerd. (Afbeelding gelijkaardig)

Lichtlopende wielen

Lichtlopende wielen

de wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.


Opklapbare duwstang

Opklapbare duwstang

dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden. (Afbeelding gelijkaardig)

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie