John Deere 5E-serie: 40-55kW (55-75 pk)De kleine reus heeft nu een grote cabine.

 

Hebt u een professionele trekker nodig voor kleine of speciale klussen?


Hebt u een veestapel? Moet u kersen of amandelen oogsten? Beheert u een kleine wijngaard? De nieuwe trekker uit de 5E-serie past de technische deskundigheid van John Deere toe om te voldoen aan de wensen van kleinschalige en parttime agrariërs, specialistische gebruikers en hoveniers.


 

Ervaar de trekkers uit de 5E-serie

  • Prestaties – 2,9 liter 3-cilinder PowerTech M motor met turbolader en inlaatluchtkoeler

  • Veelzijdig – 9 versnellingen vooruit en 3 achteruit, keuze uit 40 kW (55 pk), 48 kW (65 pk) of 55 kW (75 pk)
  • Hoge laadcapaciteit – tot 1,8 ton

  • Perfecte draaistraal en joystick bediening voor comfortable werken met de voorlader

  • Ruime keuze uit werktuigen voor allerlei verschillende toepassingen

  • Attractieve standaard kenmerken – b.v. zwaailamp, achterwerklamp, achterwielgewichten en volledig afdekkende spatborden.

  • Maatwerk modellen – raadpleeg uw dealer voor versies die perfect passend zijn voor uw behoeften

Introductie van een kleine krachtpatser

 

Welke bijzondere behoeften u ook hebt, de 5E serie trekker van John Deere houdt uw deeltijds- of voltijdsbedrijf soepel aan de gang, elke dag weer.

In de praktijk bewezen motortechnologie

Alle 5E trekkers worden aangedreven door de 3 cilinder, 2,9 l PowerTech M motor, voor de bestmogelijke prestaties en brandstofefficiency. De geďntegreerde turbolader is een uitlaatgas-aangedreven compressor, die wordt gebruikt om het motorvermogen te verhogen door verhoging van de inlaatluchttoevoer. Dus u krijgt meer vermogen van elke verbrandingscyclus – en efficiency, die voldoet aan de fase III A emissiestandaards.


Een trekker voor alle werkzaamheden op het landbouwbedrijf.

De 5E serie biedt zowel voor 4-wiel- als 2-wielaandrijving een solide transmissie met 9 versnellingen vooruit en 3 achteruit. Alle versnellingen zijn gesynchroniseerd voor soepel schakelen, terwijl de trekker rijdt. Het schakelen is verder geoptimaliseerd door de dubbele, droge koppeling met keramiek-metalen frictiemateriaal. Remmen gaat ook soepel en gemakkelijk, met constant gelijkremmende, zelfnastellende, hydraulisch geactiveerde schijfremmen in oliebad.

Robuust en nauwkeurig hydraulisch systeem.

Alle 5E modellen zijn uitgerust met een dubbele hydrauliekpomp, die 71 l/min levert, voor uw hydraulisch bediende werktuigen en de interne hydraulische functies. U hebt keuze uit maximaal twee, met joysticks bediende regelventielen achter, of 1 regelventiel achter, plus 2 regelventielen in het midden, die ook met joysticks worden bediend. De 5E serie is ontworpen om te kunnen werken met een zware voorasbelasting, wat ideaal is voor een optionele voorlader. Bestel het complete voorladerpakket bij uw 5E trekker, of monteer hem later. In beide gevallen kunt u kiezen uit de NSL of MSL bediening met de multifunctionele joystick.

 


Download 5E-serie specificaties


Download 5E-serie brochure


 

 


 Ga naar:


5055E 5065E 5075E
Laatste nieuws
06-03-2018
Gebruike John Deere 6530 afgeleverd vanuit JAN de WINKEL Salland
28-02-2018
Nieuwe Giant D332SWT afgeleverd vanuit Goor
28-02-2018
Prachtige American Beauty afgeleverd vanuit Salland