Viking MB 448 T


 

Compacte maaier met benzinemotor met een uitstekende snijcapaciteit, motor met ReadyStart en een grote opvangbox. Comfortabele wielaandrijving voor oneffen terrein met hellingen. Uiterst geschikt voor gazons tot 1200 vierkante meter. Mulchkit als optie verkrijgbaar.

 


 
Kenmerken en specificaties
 

Gazons tot m2

1200

Motor type

B&S Serie 675 RS

Snijbreedte(cm)

46

Snijhoogte(mm) 30/70

Gewicht (kg)

28

Inhoud grasopvangbox (L.)

60 

 

 


 

 


 

Hoogteverstelling per as

Hoogteverstelling per as

met de grote hendels met ronde knop kan de snijhoogte per as in zeven standen comfortabel worden ingesteld.Windvleugelmes

Windvleugelmes

het windvleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras voor het afsnijden opricht en het maaigoed met turbokracht in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteit zijn gegarandeerd. (Afbeelding gelijkaardig)

Ingebouwde inhoudsindicatie

Ingebouwde inhoudsindicatie

bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd. (Afbeelding gelijkaardig.)


Lichtlopende wielen

Lichtlopende wielen

de wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.


Polymeerbehuizing (éénschalig)

Polymeerbehuizing (éénschalig)

de éénschalige behuizing van de VIKING grasmaaiers en verticuteermachines is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.Wielaandrijving

Wielaandrijving

de gemotoriseerde wielaandrijving vergemakkelijkt het maaien vooral op grote vlaktes en hellingen. De bedieningshendel wordt gehanteerd en de maaier zet zich in beweging. Afhankelijk van het model is de VIKING maaier met één of drie versnellingen voorwaarts uitgerust. (Afbeelding gelijkaardig.)


ReadyStart motor

ReadyStart motor

een doorslaggevend startvoordeel: eenvoudig, krachtenbesparend en soepel starten. De automatische choke verlicht het starten van de grasmaaiers zowel bij een koude als een warme motor. (Afbeelding gelijkaardig.)

Opklapbare duwstang

Opklapbare duwstang

dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden. (Afbeelding gelijkaardig)

 
 
Extra toebehoren

Multimessen met mulchhulpstuk

Multimessen met mulchhulpstuk

met het speciaal gevormde multimes wordt het gras gesneden en in de behuizing in kleine stukjes gehakseld. Wanneer de grasopvangbox aangehaakt wordt functioneert de VIKING multimaaier als gras-verzamelaar, door het mulch-hulpstuk wordt de behuizing afgesloten en verdwijnen de fijne graspartikels in de grasnerf. (Afbeelding gelijkaardig.)


Mulchfunctie

Mulchfunctie

wanneer de grasopvangbox eraf gehaakt wordt en het mulchhulpstuk aangebracht wordt, kan de maaier ingezet worden om te mulchen. Hierbij wordt het gras tot kleine deeltjes verkleind en gelijkmatig over het gazon verdeeld - het afvoeren van maaigoed is niet meer nodig. Dit spaart tijd en tegelijkertijd wordt het gazon vocht en voedingsstoffen toegevoegd. (Afbeelding gelijkaardig.)

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie