Viking ME 443 C


Compacte electrische grasmaaier met comfortabele duwstang en grote maai- en vangcapaciteit. Wendbaar en licht voor kleine en middelgrote gazons tot 600 mē. Mulchkit als toebehoren leverbaar.


 
Kenmerken en specificaties
 

Gazons tot m2

600

Nominaal vermogen

1400

Snijbreedte(cm)

41

Snijhoogte(mm) 30/70

Inhoud grasopvangbox (L.)

60

Gewicht (kg)

21 

 

 


 

 


 

Vleugelmes

Vleugelmes

het vleugelmes produceert in de aërodynamische behuizing een sterke luchtstroom, die het gras vóór het afsnijden opricht en het maaigoed in de grasopvangbox met geïntegreerd luchtgeleidingssysteem blaast. Een fraai maaibeeld en goede maai- en opvangcapaciteiten zijn gegarandeerd.

Snijhoogteverstelling per as

Snijhoogteverstelling per as

Met de grote handgrepen met ronde knop kan de snijhoogte per as in zeven standen worden ingesteld.

Ingebouwde inhoudsindicatie

Ingebouwde inhoudsindicatie

bij alle VIKING achteruitwerpmaaiers is een inhoudsindicatie in de grasopvangbox geïntegreerd. Deze geeft aan wanneer de box moet worden geledigd. (Afbeelding gelijkaardig.)

Ingebouwde trekontlasting van kabel

Ingebouwde trekontlasting van kabel

comfort en veiligheid dankzij de ergonomische duwstang, schakelaar/stekkercombinatie en de kabelontlasting van de verlengkabel.


Lichtlopende wielen

Lichtlopende wielen

de wielen met dubbele kogellagers zijn enorm robuust en hebben een lange levensduur. De aandrijfwielen zijn van een tractieprofiel voorzien.

Opklapbare duwstang 

Opklapbare duwstang

dankzij de opklapbare duwstang zijn de VIKING grasmaaiers snel en gemakkelijk te transporteren. Bovendien kunnen ze op deze manier plaatsbesparend opgeborgen worden.
Polymeerbehuizing (éénschalig)

Polymeerbehuizing (éénschalig)

de éénschalige behuizing van de VIKING grasmaaiers is vervaardigd uit hoogwaardig, slagvast, hitte- en UV-bestendig polymeer.

 
 
Extra toebehoren

Multimessen met mulchhulpstuk

Multimessen met mulchhulpstuk

het multimes wordt naar keuze om te maaien of te mulchen gebruikt. Het bestaat uit 4 scherpe lemmeten, die het gras extreem sterk verkleinen. In samenspel met een krachtige luchtstroom wordt hierdoor de grasopvangbox tijdens het maaien optimaal gevuld. Wanneer de behuizing met het mulchhulpstuk gesloten wordt, verrot het afgevoerde maaigoed in de grasnerf.Mulchfunctie

Mulchfunctie

wanneer de grasopvangbox eraf gehaakt wordt en het mulchhulpstuk aangebracht wordt, kan de maaier ingezet worden om te mulchen. Hierbij wordt het gras tot kleine deeltjes verkleind en gelijkmatig over het gazon verdeeld - het afvoeren van maaigoed is niet meer nodig. Dit spaart tijd en tegelijkertijd wordt het gazon vocht en voedingsstoffen toegevoegd. (Afbeelding gelijkaardig.)

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie