John Deere R43EL

 Kenmerken en specificaties

  • TurbostarTM geforceerde grasopvang
  • Gietaluminium maaidek
  • Krachtige Elektrische motor
Aanbevolen maaioppervlak tot 700 m2
Werkbreedte 43 cm. (17 inch)
Motorvermogen (netto) 1,5kW
Rijsnelheid Duwen

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierDe R43EL combineert de robuuste bouw van een aluminium maaidek met de stille kracht van een elektrische motor.


TurboStar™-grasopvang

TurboStar™-grasopvang Het exclusieve TurboStar™-systeem waarborgt een zeer efficiënte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuümeffect teweeg dat het maaisel op efficiënte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat.


Aluminium maaidek

Aluminium maaidekHet maaidek is gemaakt van gietaluminium. Dit betekent solide prestaties, jaar in jaar uit. In combinatie met de laklaag van hoge kwaliteit zorgt dit ervoor dat het dek ongevoelig is voor roesten of deuken.


Goedgekeurde kwaliteit

Goedgekeurde kwaliteitJohn Deere loopmaaiers zijn volgens de hoogste normen ontworpen en gemaakt, wat blijkt uit talloze veiligheids- en kwaliteitskeurmerken die aan de producten zijn toegekend.


Centrale maaihoogte-instelling

Centrale maaihoogte-instelling Het veranderen van de maaihoogte kost dankzij de centrale maaihoogte-instelling vrijwel geen moeite. De gewenste hoogte wordt geselecteerd met één hendel en vervolgens automatisch ingesteld.


Verstelbare stuurboom

Verstelbare stuurboom De stuurboom is instelbaar op verschillende posities, aangepast aan de gebruiker om comfortabel te werken. De stuurboom is tevens inklapbaar, wat handig is bij opslag of transport van de machine.


Wielen

Wielen Duurzame wielen met kogellagers staan garant voor een soepele werking van de grasmaaier. De wielen zijn bovendien volledig afgesloten, zodat er zich geen maaisel in kan ophopen.


Het perfecte maairesultaat

Het perfecte maairesultaat Een grasmaaier die goed in balans is - met gietaluminium maaidek, eenvoudige bediening en grasopvang met Turbostar - zorgt keer op keer voor een perfect maairesultaat.


Opvangbak

Opvangbak

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-LeegOpvangbak
Vol


Elektrisch vermogen

Elektrisch vermogen Geen zorgen om brandstof bij te vullen - een elektrische grasmaaier betekent stekker erin en maaien maar!

Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie