TS 4x2 Gator

Kenmerken en specificaties

  • Laag zwaartepunt
  • Comfortabele lage laadhoogte
  • Buitengewoon gebruiksvriendelijk
  • Uitstekend remvermogen met schijfrem
Type 350†cc, 1-cilinder benzine
Motorvermogen 9.5 pk
Snelheid 0-32 km/h
Laadvermogen 408†kg

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hierZwaar beladen. Licht rijden.


Ladingen van ruim 400 kg? Geen probleem. Zadel de Gator TS er maar mee op Ė aangedreven door een benzinemotor van 350 cc in combinatie met een verrassend lichte afdruk op het gazon. Maar dat is nog niet alles. Met de uitzonderlijke stabiliteit, intuÔtieve bediening, robuuste stalen laadbak en kantelbare laadklep biedt de Gator TS soepele efficiŽntie ten top!

Gator TS 4x2


Overal te gebruiken

 

Overal te gebruiken Banden met hoge flotatie in gazon- of velduitvoering zorgen dat de tractie van de Gator TS groot is terwijl de bodem minimaal verdicht wordt en het gazon wordt gespaard.


Eenvoudig laden

 

Eenvoudig laden De Gator TS biedt een ongekende laadbakhoogte van 63,5 cm die het laden en lossen vergemakkelijkt.


Bedieningsgemak

 

Gebruiksgemak De Gator TS heeft een intuïtieve lay-out en ergonomische vormgeving, resulterend in ongekend gebruiksgemak. Denk aan stoelen met middelhoge rugleuning voor comfortabele ritjes, bekerhouders, een 12 V-aansluiting, opbergvak en brandstofmeter.


Veiligheid boven alles

 

Superveilig. Solide. Superieur. Het frame uit één stuk, het directe stuursysteem op basis van tandheugel en rondsel, het zwaartepunt bij de grond en het standaarddifferentieelslot zorgen dat de Gator TS zelfs onder zware omstandigheden zijn weg vindt.


Remprestaties en trekvermogen

 

Remprestaties en trekvermogen De oliebad schijfremmen achter zorgen voor een uitstekend remvermogen en minimaal onderhoud. En met een trekvermogen van 408 kg op effen terrein biedt de TS de prestaties die u nodig hebt.


Extra veelzijdigheid

 

Extra veelzijdigheid Voor deze gator zijn diverse hulpstukken en accessoires leverbaar voor extra veelzijdigheid. Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.
Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg