X749

Kenmerken en specificaties

  • Vierwiel besturing en vierwielaandrijving
  • Zwaar, volledig gelast stalen onderstel
  • Grote keuze aan maaidekken
  • Laag zwaartepunt
Motor 17,1 kW (23 pk)
Transmissie Hydrostatisch, 4WD
Stuurinrichting Stuurbekrachtiging, vierwielbesturing
Rijsnelheden 0 -†13,7 km/h
Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier


Maximale wendbaarheid

De ultieme combinatie - de tractie van vierwielaandrijving en de kleine draaicirkel van vierwielbesturing. Draait 16 procent korter dan de X740 en X748. U maait dichter bij obstakels, bent wendbaarder en komt overal waar u wilt.Duurzaamheid


Duurzaamheid

Elk onderdeel, bijvoorbeeld deze zware hydrostatische transaxle (koppeling-differentieeleenheid) van professionele kwaliteit en dit volledig gelaste stalen onderstel, is speciaal ontwikkeld voor maximale kracht en duurzaamheid. Het gepatenteerde onderstel reikt tot voorbij de motorkap en dient zo als bumper en ter bevestiging van gewichten aan de voorkant ter compensatie van het gewicht van toebehoren aan de achterkant.

Duurzaamheid
Betrouwbare motor met hoog koppel


Betrouwbare motor met hoog koppel

De 3-cilinder dieselmotor met zijn hoge koppel van 62 Nm levert het vermogen voor elk toebehoren dat u maar nodig kunt hebben. Een efficiŽnte verbranding vermindert de uitstoot en zorgt voor een lager brandstofverbruik. Gloeibougies zorgen voor snel en probleemloos starten bij koud weer.


Permanente vierwielaandrijving


Permanente vierwielaandrijving

De X749 wordt standaard geleverd met een systeem van permanente vierwielaandrijving voor meer tractie in zware omstandigheden. En u hoeft u ook geen zorgen te maken over aantasting van uw gazon, want de snelheid van elk voorwiel wordt automatisch aangepast.


Comfortabel rijgedrag


Comfortabel rijgedrag

Geniet van de rit terwijl u werkt. Tot de uitrusting behoren een in hoogte verstelbaar stuur en een comfortabele standaardstoel. Of u kiest voor de luxe stoel met instelbare vering en dikkere kussens.

Comfortabel rijgedrag
Handig differentieelslot


Handig differentieelslot

Voor de zwaarste omstandigheden zorgt het gemakkelijk te bedienen differentieelslot voor maximale tractie.Uitstekende wendbaarheid met vierwielbesturing


Uitstekende wendbaarheid met vierwielbesturing

De uitstekende wendbaarheid van de serie X749 zorgt ervoor dat u na het maaien het verschil weer ziet tussen goed en beter. Met de luxe stoel, de lichte bediening en een 16 procent kortere draaicirkel dan de X740 en X748 dankzij vierwielbesturing, was het nog nooit zo makkelijk om zo hard te werken.

Gebruiksvriendelijk hydraulisch systeem


Gebruiksvriendelijk hydraulisch systeem

Hydraulische bedieningshendels zijn ondergebracht op de stuurkolom voor een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige bediening van uw maaidek en toebehoren. De onderste hendel heeft een zweefstand waarmee aan de voorkant gemonteerde uitrusting de contouren van de grond volgt.

Asaangedreven maaidek met aftakaskoppeling in oliebad

Asaangedreven maaidek met aftakaskoppeling in oliebadU kunt uw keuze laten vallen op een maaidek van 122 cm, 137 cm of 157 cm met zij-uitworp en mulchoptie of u kunt kiezen voor het zwaar uitgevoerde maaidek van 152 cm met uitworp achter. Deze maaidekken zijn asaangedreven voor een onovertroffen duurzaamheid en de aftakaskoppeling in oliebad grijpt soepel aan en behoeft letterlijk geen onderhoud. De maaihoogte kan gemakkelijk worden ingesteld met een praktische knop op het dashboard.Asaangedreven maaidek met aftakaskoppeling in oliebad
Optioneel vergaarsysteem


Optioneel vergaarsysteem

Het gras meteen tijdens het maaien opvangen met het optionele vergaarsysteem van 500 liter, bestaande uit 3 opvangbakken. (Het vergaarsysteem MCS 580 is niet compatibel met dit model)


Nog veelzijdiger


Nog veelzijdiger

Voor nog meer veelzijdigheid zijn een optionele driepuntshefinrichting achter incl. aftakas achter met een toerental van 540 omw/min en een John Deere Quick Hitch leverbaar. Hiermee kunnen zelfs aangedreven werktuigen worden gebruikt of kan een van onze Quick Hitch-borstels of -schuivers worden aangekoppeld. Neem een kijkje in onze brochure voor meer informatie over leverbare toebehoren.

Nog veelzijdiger
Laatste nieuws
17-10-2017
Nieuwe John Deere 3036E voor de heer Kruizinga
14-08-2017
Nieuwe John Deere 3036E afgeleverd vanuit Goor
31-05-2017
Nieuwe John Deere 1570 voor Vakantiepark Hardenberg