John Deere Z425 Zero Turn-maaier

Kenmerken en specificaties

  • Comfortabel maaien
  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Geweldig maairesultaat
  • Geen draaicirkel
Aanbevolen maaioppervlak Max. 8000 m2 plus
Maaibreedte 122†cm
Motorvermogen 14,9 kW bij 3350 omw/min
snelheid Max. 13,7 km/h

Bekijk de gedatailleerde informatie op het blad met specificaties.

Download hier
Z425 zero turn-maaier

De basis van de soepel en comfortabel maaiende Z425 is een robuust frame. Dankzij de krachtige tweecilindermotor van 14,9 kW levert het maaidek van 122 cm hoge prestaties; het kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en opvangen. De Z425 is ideaal voor tuinen met veel obstakels en voor grote grasvelden waar snelheid en efficiŽntie de belangrijkste factoren zijn.

Z-Trak Z425

BEDIENINGSCOMFORT

BedieningscomfortDe Z425 is heel gemakkelijk te bedienen dankzij de ruime zitting met voldoende beenruimte waardoor de bestuurder een uitstekend overzicht heeft. De stoel met verstelbare armsteunen is geveerd, er zijn voldoende opbergvakken en de bedieningsknoppen zijn gekleurd. Dit alles draagt bij aan een groot rijcomfort en eenvoudige bediening.


NAUWKEURIG MAAIEN

Nauwkeurig maaienHet 122 cm brede Edge Xtra-maaidek zorgt voor een fantastisch gemaaid gazon. Dankzij het diepgewelfde ontwerp van het maaidek wordt het gras hoog opgetild voor de beste afwerking, terwijl de gladde onderkant zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het grasafval. Op de wasaansluiting kan een tuinslang worden aangesloten om het dek grondig te reinigen en telkens weer optimale prestaties te verzekeren.


VERMOGEN EN PRESTATIES

Vermogen en prestatiesDe tweecilindermotor van 14,9 kW (bij 3350 rpm) heeft ruim voldoende vermogen en prestaties voor alle toepassingen waarvoor de Z425 is bedoeld, zowel voor afvoer, mulchen als voor opvangen. Dankzij de elektronische ontsteking kan altijd makkelijk worden gestart, terwijl het kopklepontwerp garant staat voor zuinigheid en vermogen.


ďOM ZIJN ASĒ DRAAIEN

ďOm zijn asĒ draaienDe Z425 kan dankzij intuÔtieve bewegingsregelhendels om zijn as draaien. Deze maaier kan om elk obstakel heen, waardoor u tijd bespaart en aanzienlijk sneller het grasveld maait. Vanuit het open zitgedeelte hebt u een uitstekend zicht en kunt u heel gemakkelijk draaien.


EFFICIňNTIE

EfficiŽntieMet de Z425 maait u elk grasveld in een handomdraai dankzij het vermogen, de wendbaarheid en het grote dek. U kunt snel maaien zonder dat dit ten koste gaat van de snijkwaliteit.


VEELZIJDIG

VeelzijdigU kunt de Z425 aan uw tuin aanpassen en de maaier uitbreiden met opties voor mulchen en opvangen. Aan deze maaier kan een aanhangwagentje van John Deere worden gekoppeld.


GEBOUWD VOOR KWALITEIT

Gebouwd voor kwaliteitDe Z425 is krachtig en betrouwbaar doordat het op een zwaar, gelast stalen onderstel is gebouwd. In combinatie met de grote zwenkwielen voor en de grote aandrijfwielen achter biedt dit een soepele rit, meer tractie en superieur comfort. Het maaidek is vervaardigd met behulp van het e-coating verfsysteem voor jaren onbezorgd maaien.


ONDERHOUD

OnderhoudPeriodieke onderhoudcontroles kunnen efficiŽnt worden uitgevoerd, bijvoorbeeld dankzij het opklapbare bestuurdersplatform voor gemakkelijke toegang tot het maaidek, of de praktische plaatsing van de motor. Hierdoor doet de Z425 waarvoor die is gemaakt: maaien! En bovendien kan uw professionele John Deere-dealer u altijd van dienst zijn!
Laatste nieuws
10-02-2016
Nieuwe John Deere X950R voor dhr. Ottenschot
25-08-2015
Nieuwe John Deere X105 zitmaaier afgeleverd
24-08-2015
John Deere voor de hele familie