Facebook Twitter E-mail Youtube

Viking MI 322 C

Het hoogtechnologische tuintoestel MI 322 C maakt deel uit van een volledig nieuwe generatie grasmaaiers die perfect zelfstandig werken en u het werk uit handen nemen. Het toestel met een maaibreedte van 20 cm onderhoudt op een betrouwbare manier kleine grasperken, stopt voor hindernissen en keert wanneer dat nodig is, zelf naar het laadstation terug. Zijn werkritme is eenvoudig te programmeren. Bij het maaien wordt het maaisel fijn vermalen zodat de voedingsstoffen die het bevat, weer in de grond terechtkomen. Het resultaat: een blijvend gezond en mooi gazon. Met de iMow heeft de drukbezette tuineigenaar meer tijd voor zijn gezin, zijn hobby of zijn beroep.

Type Accu VAh 2 x 12 V, 12 Ah
Maximale grasoppervlakte (m2) 400
Maaibreedte (cm.) 20
Maaihoogte (mm.) 20-80
Gewicht (kg.) 18

 

Wielen met gekarteld profiel
De stevige tractiewielen maken een optimale beweging mogelijk op lichte hellingen en oneffen terrein.

 

Bediening
De bediening van de MI 322 C is vast ingebouwd. Deze robotmaaier volgt nauwgezet de instructies die u hem gegeven hebt, en in de modus Eco werken ze bijzonder geruisloos.

 

Obstakelsensor
Als de robotomaaier iMOW een obstakel ontmoet, sturen de schoksensors een signaal uit dat de machine onmiddellijk doet stoppen en van richting veranderen.

 

Instelbare mulchfunctie
Op de MI 322 C kan de maaihoogte traploos versteld worden.

 

Regensensor
Wanneer het regent, geven de regensensors de robotmaaier iMow de instructie om te stoppen en om naar zijn basisstation terug te keren.

[VIDEO JOHN DEERE]