Facebook Twitter E-mail Youtube

Viking-MI-555-C

De MI 555 C die met toekomstgerichte technieken uitgerust is, maait helemaal zelfstandig het gazon. Op gazons tot 2.000 m² maakt de MI 555 C volop gebruik van zijn 3-messensysteem en zijn maaibreedte van 53 cm. Daarnaast kan hij voor- en achterwaarts in de zigzagmodus maaien, wat hem nog doeltreffender maakt. Bij het maaien wordt zijn koers door een kompas ondersteund zodat de banen een zo goed als regelmatig patroon volgen. Hinderpalen zoals perken of bomen worden moeiteloos omzeild. De MI 555 C volgt het vooraf ingestelde programma erg nauwkeurig op. iMow – intelligent gazononderhoud – meer tijd voor uzelf.

 

Type Accu VAh 2 x 12 V, 20 Ah
Maximale grasoppervlakte (m2) 2000
Maaibreedte (cm.) 53
Maaihoogte (mm.) 26-63
Gewicht (kg.) 38


Wielen met gekarteld profiel

De stevige tractiewielen maken een optimale beweging mogelijk op lichte hellingen en oneffen terrein.

 

Wegneembare afstandsbediening met schermpje

De MI 555 C wordt met de wegneembare afstandsbediening geprogrammeerd. Deze robotmaaier volgt nauwgezet de instructies die u hem gegeven hebt, en in de modus Eco werken ze bijzonder geruisloos.

 

Obstakelsensor

Als de robotomaaier iMOW een obstakel ontmoet, sturen de schoksensors een signaal uit dat de machine onmiddellijk doet stoppen en van richting veranderen.

 

Instelbare mulchfunctie

De maaihoogte van de MI 555C kan in 6 trappen versteld worden (van 26 mm tot 63 mm).

 

Regensensor
Wanneer het regent, geven de regensensors de robotmaaier iMow de instructie om te stoppen en om naar zijn basisstation terug te keren.

[VIDEO JOHN DEERE]