Facebook Twitter E-mail Youtube

Stihl KM 130 R


Krachtige combimotor met milieusparende 4-MIX-motor en beugelhandgreep voor het universeel gebruik. Wordt getankt met olie-benzine-mengsel. Excellent acceleratievermogen. Gemakkelijk te transporteren en op te bergen. Praktische snelkoppeling voor het razendsnel verwisselen van gereedschap. Geschikt voor alle combigereedschappen.


Kenmerken en specificaties

Cilinder inhoud cm3 36.3
Gewicht kg. (1) 4.6
Lengte tot koppelingsmof (mm) 920
Vermogen kW/pk 1.4/1.9
Geluidsdrukniveau dB(A) (2) 99
Geluidsvermogenniveau dB(A) (2) 105
Trillingsniveau links/rechts m/s2 (3) 6/8

 

(1) Zonder snijgarnituur/beveiliging
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 m/s2


Antivibratiesysteem

het antivibratiesysteem wordt bij motorapparatuur voor het groenonderhoud ingezet. Absorberende zones reduceren de overdracht van de trillingen, die door de motor en het roterende snijgereedschap ontstaan. De grepen zijn daardoor uiterst vibratiearm. Hierdoor wordt het werken comfortabel en krachtenbesparend. (Afbeelding toont een bosmaaier.)


Automatische decompressie

opdat bij het starten van een 4-MIX-motor alles rustig zou verlopen, werd een decompressiesysteem ingebouwd, dat bij het starten de openingstijd van de kleppen verlengt. Hierdoor wordt de benodigde kracht om het apparaat te starten duidelijk verminderd.(Gelijkaardige afbeelding)

 


Multifunctionele handgreep

alle bedieningselementen voor de aansturing van de motor zijn in deze greep geïntegreerd. De bediening wordt hierdoor bijzonder gemakkelijk en veilig – de hand blijft steeds op de greep. De multifunctionele handgreep is in het maastuur geïntegreerd. Bij apparaten met een beugelhandgreep zitten de bedieningselementen in de greep. (Afbeelding gelijkaardig.)


Deelbare maaiboom
In een handomdraai gemonteerd en gedemonteerd: dit is een wezenlijk voordeel van de deelbare maaiboom van het CombiSysteem en de deelbare motorzeisen. Gereedschap is hiervoor niet nodig. De apparaten passen zonder probleem in de koffer en kunnen gemakkelijk opgeborgen worden. (Gelijkaardige afbeelding)


Elektronisch ontstekingssysteem

dankzij de volledig ingekapselde elektronische ontsteking start de motor altijd en draait deze soepel. Het ontstekingssysteem zorgt voor een stabiele ontsteking en een lange vonkduur. Dit zorgt voor een optimale verbranding van de brandstof en een geringere emissie.


Snelkoppeling met knevelbout
De snelkoppeling maakt het mogelijk om combimotoren en combigereedschappen snel en zonder gereedschap uit elkaar te halen om het transport te vergemakkelijken.(Gelijkaardige afbeelding)

 


Veiligheidsbril

de standaard veiligheidsbril dient voor uw veiligheid. De brillen zijn goed geventileerd en beschikken over een brede zijbescherming.


Draaggordel / -systeem
de STIHL draaggordels maken het u gemakkelijk als u voor lange tijd aan het werk bent. Ze geven u veel bewegingsvrijheid terwijl u met het apparaat bezig bent. Bij elk model hoort een aangepaste STIHL draaggordel, die deel uitmaakt van de standaarduitrusting. Voor meer inlichtingen verwijzen wij naar uw vakhandelaar.(Gelijkaardige afbeelding)


Beugelhandgreep (R) met loopbegrenzer

De beugelhandgreep is geschikt voor de meeste werkzaamheden in de tuin en op percelen. Hij toont zich bijzonder prachtisch bij het maaien en onkruidvrij maken op plekken met weinig bewegingsruimte. (Gelijkaardige afbeelding)


STIHL 4-MIX-motor

combineert de voordelen van de 2-takt en 4-takt-motor. Minder uitlaatgassen, geen olie verversen, aangenaam klankbeeld. Excellente trekkracht en een hoog koppel. (Gelijkaardige afbeelding)