Facebook Twitter E-mail Youtube

Stihl KM 56 RC-E


Lichte, handzame combimachine met beugelhandgreep voor een universele inzet. Met vereenvoudigde startprocedure. Verhoogd startcomfort door ErgoStart (E). Gemakkelijk te transporteren en op te bergen. Praktische snelkoppeling voor het razendsnel verwisselen van gereedschap. Geschikt voor alle combigereedschappen.


Kenmerken en specificaties 

Cilinder inhoud cm3 27.2
Gewicht kg. (1) 4.3
Lengte tot koppelingsmof (mm) 840
Vermogen kW/pk 0.8/1.1
Geluidsdrukniveau dB(A) (2) 95
Geluidsvermogenniveau dB(A) (2) 105
Trillingsniveau links/rechts m/s2 (3) 4/7

 

(1) Zonder snijgarnituur/beveiliging
(2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
(3) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 2 m/s2


Stopschakelaar

Bij een nieuwe start vervalt de controle van de stopschakelaar. De motor is altijd startklaar.(Gelijkaardige afbeelding)


Gereedschaploze tankdop

De gepatenteerde speciale sluiting voor de brandstoftank. De tanks van de motorapparaten die hiermee zijn uitgerust zijn meoiteloos en zonder gereedschap te openen en weer te sluiten. Controle van het benzinepeil door een transparante tank. (Gelijkaardige afbeelding)


STIHL 2-MIX-motor
De nieuwe 2-MIX-Motor van STIHL overtuigt door een lage emissiewaarde en een uitstekend geluidsniveau. (Gelijkaardige afbeelding)


Deelbare maaiboom
In een handomdraai gemonteerd en gedemonteerd: dit is een wezenlijk voordeel van de deelbare maaiboom van het CombiSysteem en de deelbare motorzeisen. Gereedschap is hiervoor niet nodig. De apparaten passen zonder probleem in de koffer en kunnen gemakkelijk opgeborgen worden. (Gelijkaardige afbeelding)


Elektronisch ontstekingssysteem

dankzij de volledig ingekapselde elektronische ontsteking start de motor altijd en draait deze soepel. Het ontstekingssysteem zorgt voor een stabiele ontsteking en een lange vonkduur. Dit zorgt voor een optimale verbranding van de brandstof en een geringere emissie.


Snelkoppeling met knevelbout
De snelkoppeling maakt het mogelijk om combimotoren en combigereedschappen snel en zonder gereedschap uit elkaar te halen om het transport te vergemakkelijken.(Gelijkaardige afbeelding)


STIHL ErgoStart (E)

starten wordt nog gemakkelijker. Bij de STIHL ErgoStart is tussen de startkoordrol en de krukas een extra spiraalveer aangebracht die tegen de compressiedruk aan de zuiger opgespannen wordt. Wanneer de veerkracht groter is dan de compressiedruk, draait de krukas door en start de motor. De bediener start het apparaat zonder onaangename krachtpieken. (Gelijkaardige afbeelding)


Veiligheidsbril

de standaard veiligheidsbril dient voor uw veiligheid. De brillen zijn goed geventileerd en beschikken over een brede zijbescherming.


Draaggordel / -systeem
de STIHL draaggordels maken het u gemakkelijk als u voor lange tijd aan het werk bent. Ze geven u veel bewegingsvrijheid terwijl u met het apparaat bezig bent. Bij elk model hoort een aangepaste STIHL draaggordel, die deel uitmaakt van de standaarduitrusting. Voor meer inlichtingen verwijzen wij naar uw vakhandelaar.(Gelijkaardige afbeelding)


Beugelhandgreep (R) met loopbegrenzer

De beugelhandgreep is geschikt voor de meeste werkzaamheden in de tuin en op percelen. Hij toont zich bijzonder prachtisch bij het maaien en onkruidvrij maken op plekken met weinig bewegingsruimte. (Gelijkaardige afbeelding)