Facebook Twitter E-mail Youtube

1026R

Kenmerken en specificaties

  • Ontworpen voor kleine oppervlaktes
  • Comfortabel bedieningsstation
  • Snel en eenvoudig verwisselen van werktuigen
  • Eenvoudige bediening voor hydraustatische transmissie
Motortype 3-cilinder dieselmotor
Brutovermogen 97/68/EC 18.5 kW (25.2 pk) bij 3200 omw/min
Hefvermogen 525 kg (op hefpunten)
Hydraulische capaciteit 24 l/min

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Eén trekker. Talloze mogelijkheden. –
Bij het ontwerpen van de 1026R hebben onze technici rekening gehouden met de feedback van onze klanten… Vergroting van de stabiliteit. Verbetering van het rijcomfort. Uitbreiding van de bevestigingsopties. En verbetering van het stallingsgemak.

De 1026R is standaard voorzien van een hydrostatische transmissie, vierwielaandrijving en stuurbekrachtiging. Als u naar alle andere kenmerken van de 1026R kijkt, realiseert u zich dat uw trekker al het zware werk doet terwijl u gewoon meerijdt.

Wat de veelzijdigheid betreft, lijkt de 1026R wel wat op een Zwitsers legermes. Deze kleine, compacttrekker is ontworpen om talloze werkzaamheden aan te kunnen en maakt snelle verwisseling van werktuigen mogelijk.


Ontworpen voor comfort

Bij het ontwerpen van de 1026R hebben onze technici veel aandacht besteed aan het comfort van de bestuurder, o.a. door: Een vlak bedieningsplatform met ruime toegang

  • Standaard cruisecontrol
  • Standaard weghomologatie
  • Standaard kantelbare stuurkolom
  • Luxe geveerde stoel
  • Standaard vierwielaandrijving
  • En maaihoogte-instelling vanuit de stoel

3-cilinder dieselmotor met hoog koppel

De 23,8 pk dieselmotor, die voldoet aan de Interim Tier 4-emissienormen, en de twee hydrauliekventielen in het midden bieden al het vermogen dat u nodig hebt voor de zwaarste taken.


Standaard 3-punts hefinrichting

De standaard 3-punts hefinrichting heeft een hefvermogen van 525 kg aan de armuiteinden en biedt alle vereiste veelzijdigheid voor een breed scala aan werktuigen zoals een cultivator, klepelmaaier, sproeimachine etc.


Maximale veiligheid

Voor een maximale veiligheid is deze trekker standaard voorzien van een veiligheidskooi (ROPS). De kooi kan eenvoudig worden neergeklapt voor rijden onder bomen of stallen in lage ruimtes.


 Hydrostatische transmissie

De 1026R biedt stuurbekrachtiging en een hydrostatische transmissie met twee bereiken en Twin Touch-pedalen voor een eenvoudige, nauwkeurige bediening.

 


Exclusief AutoConnect-maaidek

Onze exclusieve AutoConnect-maaidekken, die leverbaar zijn met een breedte van 137 of 152 cm, kunnen razendsnel worden bevestigd zonder uw stoel te verlaten. Rijd gewoonweg rustig over het maaidek heen, luister of u de twee bevestigingsklikken hoort en klaar bent u. Ja, het is echt zo eenvoudig. En snel.

Bekijk de video.


Ruime cabine

De optionele cabine is ruim en compleet uitgerust met een luxe stoel met stoffen bekleding, grote deuren en geïntegreerde werklampen. De cabine biedt een uitstekend zicht en de totale hoogte is minder dan 2 meter, wat het gebruik in de buurt van bomen en andere obstakels veel veiliger maakt.

Bekijk de video.


 H120 Quick-Park lader

De optionele, eenvoudig te bevestigen H120-lader wordt bediend via een joystick op de trekker. Door zijn hefvermogen van 380 kg, zelfs in de hoogste stand, vervult de 1026R de meeste ladertaken met gemak.

Bekijk de video’s.


 Vergaarsysteem

Als u gras of bladeren wilt vergaren, kunt u kiezen voor onze optionele vergaarsystemen (MCS) 580L of 580H. De vergaarsystemen zijn leverbaar met een inhoud van 600 of 850 liter en kunnen met één hand hydraulisch worden geleegd. De 580H biedt een grotere dumphoogte.


Een breed scala aan toebehoren

De 1026R kan ook met onze exclusieve John Deere Vlugge Hapering en voorste PTO uitgerust worden zodat u gemakkelijk onze John Deere Vlugge Hapering Bezem of Lemmet kunt bedienen. Een achterkant en midden-PTO zijn normaal op deze tractor en voor zelfs meer veelzijdigheid, is een wijd portfolio van aanhechtsels verkrijgbaar (verschillende bandtypen, voorste gewichten, kapbewaker, enz.).

Bekijk video.