Facebook Twitter E-mail Youtube

2000 serie

Echte alleskunners

Hoewel de trekkers van de 2000-serie klein genoeg zijn om in een garage te stallen of in krappe ruimtes te gebruiken, bieden ze door hun standaard 3-punts hefinrichting en robuuste assen een grootse functionaliteit. Alle drie modellen in de serie (2320, 2520, 2720) bieden vierwielaandrijving, een tweepedaals hydrostatische transmissie, breed bedieningsplatform en kenmerken als cruisecontrol en een veiligheidskooi (ROPS). Dus als u op zoek bent naar een compacte trekker zonder compromissen, is de 2000-serie voor u bedoeld.


Vloeistofgekoelde dieselmotoren

De motoren van de 2000-serie bieden al bij lage toerentallen een grote trekkracht, wat ideaal is voor grondverzet en het trekken van zware lasten. Vanaf de 2520 hebben alle motoren directe brandstofinspuiting voor een hoger koppel en lager verbruik.


Wendbaarheid en comfort

Door hun ruime bedieningsplatform, ergonomische bedieningselementen, hydrostatische transmissie met Twin Touch-pedalen, standaard cruisecontrol en optionele cabine zijn de trekkers van de 2000-serie zowel comfortabel als gebruiksvriendelijk.


200CX Quick-park voorlader

Ga binnen enkele minuten van laden naar maaien. De 200CX voorlader kan binnen drie minuten worden aan- en afgekoppeld, zonder gereedschap. De handige voorlader-joystick is binnen handbereik geplaatst zonder de knie aan te komen, en de dubbele hydraulische regelventielen zorgen voor kortere cyclustijden.


Ga naar: