Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 2320

 

Kenmerken en specificaties

  • Vloeistof gekoelde 3-cilinder dieselmotor
  • Comfortabel bedieningsstation
  • Gebruiksvriendelijke hydrostatische transmissie
  • Standaard vierwielaandrijving en neerklapbare ROPS
Motortype 3-cilinder dieselmotor
Brutovermogen 97/68/EC 17.9 kW (24 pk) bij 3000 omw/min
Hefvermogen 525 kg (op hefpunten)
Transmissie Hydrostatisch – 2 bereiken


Bekijk de gedetailleerde informatie
 hier


Maximale veelzijdigheid

De 2320 compacttrekker is ontworpen voor klanten die het vermogen en de productiviteit van een compacttrekker verlangen zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit, veelzijdigheid en rendement. De 2320 biedt dit allemaal dankzij zijn vloeistofgekoelde dieselmotor, hydrostatische transmissie met twee bereiken, standaard vierwielaandrijving, stuurbekrachtiging en eenvoudige bediening.


Motorprestaties

Geen taak is te zwaar met deze dieselmotor van 23 pk en vierwielaandrijving voor een grote trekkracht bij lage toerentallen en betere tractie. De eendelige opklapbare motorkap staat garant voor een gemakkelijk onderhoud..


 Optionele cabine

De optionele cabine maakt het mogelijk om uw trekker in alle weersomstandigheden te gebruiken. Een elektrisch verwarmings- en ventilatiesysteem, comfortabele stoel met stoffen bekleding, royale beenruimte en uitstekend zicht rondom staan garant voor een geweldig werkcomfort.


Hydrostatische transmissie met Twin Touch-pedalen

U kunt de hele dag productief zijn met de hydrostatische transmissie met twee bereiken, die zelfs bij volgas traploos instelbare grondsnelheden biedt. Met de Twin Touch-pedalen kunt u zowel de rijsnelheid als rijrichting instellen met een eenvoudige aanraking met de voet..


 Comfort en veiligheid voor de bestuurder

De 2320 biedt een breed bedieningsplatform met ruime toegang en ergonomisch geplaatste bedieningselementen. De standaard aanwezige cruisecontrol stelt u in staat om u op het werk te concentreren, en de hydrostatische stuurbekrachtiging garandeert een soepele manoeuvreerbaarheid. De standaard aanwezige ROPS biedt maximale veiligheid en kan binnen enkele seconden worden neergeklapt voor stallingsgemak.


Hydraulisch systeem

Met een hydraulische capaciteit van 21,2 l/min kunt u vele werktuigen aansluiten. Een afzonderlijke hydraulische pomp levert hoge oliecapaciteit en -druk voor een groot hefvermogen en een snelle bediening..


Optionele OnRamp-maaidekken

De optionele OnRamp-maaidekken zijn leverbaar in twee breedtes, 137 en157 cm, en bieden een zeer eenvoudige bevestiging..

 


200CX Quick-Park lader 

Ga binnen enkele minuten van laden naar maaien. De 200CX-lader kan binnen drie minuten worden vast- en losgemaakt, zonder gereedschap. De handige lader-joystick is binnen handbereik geplaatst maar vrij van de knie, en de dubbele hydraulische regelkleppen zorgen voor kortere cyclustijden.


Standaard 3-punts hefinrichting

De standaard 3-punts hefinrichting en robuuste assen maken het heffen van hogere en zwaardere lasten mogelijk..

 


Gras en bladeren vergaren

Als u gras en bladeren wilt vergaren, kunt u kiezen voor een van onze optionele vergaarsystemen (MCS) 580H of 580L.

De vergaarsystemen zijn leverbaar met een inhoud van 600 of 850 liter en kunnen met één hand hydraulisch worden geleegd. De 580H biedt een grotere dumphoogte. Voor nog meer productiviteit kunt u kiezen voor de 345H-vergaarbak, die leverbaar is met een inhoud van 800 of 1200 liter. Door de dumphoogte van 1,9 m kunt u direct in een aanhanger lossen.


Een breed scala aan toebehoren

Voor extra veelzijdigheid zijn een fronthef, een aftakas voor en een John Deere Quick-Hitch leverbaar. Onze exclusieve John Deere Quick-Hitch borstels en schuivers kunnen binnen één minuut worden bevestigd! Aftakassen midden en achter zijn standaard op deze trekker, en er is een uitgebreide serie toebehoren beschikbaar (wielgewichten, uiteenlopende bandenmodellen etc.).