Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 2720

Kenmerken en specificaties

  • 3-cilinder dieselmotor van 30,5 pk
  • Directe brandstofinspuiting
  • hydrostatische transmissie met TwinTouch pedalen
  • Comfortabele bediening
Motortype 3-cilinder dieselmotor
Brutovermogen 97/68/EC 23.1 kW (31.4 pk) bij 2500 omw/min
Hefvermogen 650 kg (op hefpunten)
Hydraulische capaciteit 39,6 l/min


Bekijk de gedetailleerde informatie
 hier


De kracht die u nodig heeft

Bij echte cracks ziet het er altijd gemakkelijk uit. Moeiteloos en natuurlijk. Zo voelt het ook om achter het stuur van een 2720 compacttrekker te kruipen. U krijgt nog meer vermogen, met behoud van het compacte formaat en de uitstekende manoeuvreerbaarheid. De 2720 biedt extra tractie op gladde ondergronden en een verbeterde trekkracht, en is standaard voorzien van een onder het rijden inschakelbaar differentieelslot voor nog meer tractie waar nodig.


Krachtige motor met directe brandstofinspuiting

De 2720 compacte trekker is net als de 2520 voorzien van een vloeistofgekoelde dieselmotor met directe brandstofinspuiting voor direct starten en een lager verbruik, zelfs bij temperaturen onder nul..


Optionele cabine

Om u te beschermen tegen zelfs de zwaarste weersomstandigheden kunt u de 2720 voorzien van een optionele cabine met een elektrisch verwarmings- en ventilatiesysteem, comfortabele stoel met stoffen bekleding, royale beenruimte en een uitstekend zicht rondom.


Hydrostatische transmissie met Twin Touch-pedalen

De standaard aanwezige hydrostatische transmissie met twee bereiken biedt traploze instelbaarheid van de grondsnelheid, zelfs bij volgas. Met de Twin Touch-pedalen kunt u zowel de rijsnelheid als rijrichting instellen met een eenvoudige aanraking met de voet..


Ergonomisch bedieningsstation

Met zijn brede, ruim toegankelijke bedieningsplatform en ergonomisch geplaatste bedieningselementen biedt de 2720 veel comfort voor de bestuurder. De standaard cruisecontrol en hydrostatische stuurbekrachtiging bieden bedieningsgemak en een soepele manoeuvreerbaarheid. De standaard aanwezige ROPS biedt maximale veiligheid en kan binnen enkele seconden worden neergeklapt voor stallingsgemak.


Hydraulisch systeem

Met een hydraulische capaciteit van 39,6 l/min kunt u zelfs de zwaarste werktuigen aansluiten. Een afzonderlijke hydraulische pomp levert hoge oliecapaciteit en -druk voor een groot hefvermogen en een snelle bediening.


Optionele OnRamp-maaidekken

Het optionele OnRamp-maaidek is leverbaar met een breedte van 157 cm en biedt een zeer eenvoudige bevestiging.


Quick-Park lader

Uw optionele 200CX-lader kan razendsnel worden bevestigd, zonder gereedschap. De handige lader-joystick is binnen handbereik geplaatst maar vrij van de knie, en de dubbele hydraulische regelkleppen zorgen voor kortere cyclustijden.


Standaard 3-punts hefinrichting

De standaard 3-punts hefinrichting en robuuste assen maken het heffen van hogere en zwaardere lasten mogelijk.


Gras en bladeren vergaren

Als u gras en bladeren wilt vergaren, kunt u kiezen voor een van onze optionele vergaarsystemen (MCS) 580H of 580L.

De vergaarsystemen zijn leverbaar met een inhoud van 600 of 850 liter en kunnen met één hand hydraulisch worden geleegd. De 580H biedt een grotere dumphoogte. Voor nog meer productiviteit kunt u kiezen voor de 345H-vergaarbak, die leverbaar is met een inhoud van 800 of 1200 liter. Door de dumphoogte van 1,9 m kunt u direct in een aanhanger lossen..


Een breed scala aan toebehoren

Voor extra veelzijdigheid zijn een fronthef, een aftakas voor en een John Deere Quick-Hitch leverbaar. Onze exclusieve John Deere Quick-Hitch borstels en schuivers kunnen binnen één minuut worden bevestigd! Aftakassen midden en achter zijn standaard op deze trekker, en er is een uitgebreide serie toebehoren beschikbaar (wielgewichten, uiteenlopende bandenmodellen etc.).