Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 3000 serie

Nooit eerder hebben trekkers van dit formaat zoveel vermogen en zoveel gebruiksgemak geboden. Een digitaal prestatiemeetsysteem, standaard vierwielaandrijving en het verbluffende LoadMatch elektronische vermogensmanagementsysteem garanderen maximale prestaties bij elke toepassing. Bedieningselementen in autostijl, een soepele transmissie, hoge rugleuning en kantelbare stuurkolom verhogen uw productiviteit. Het is geen wonder dat de 3000-serie elke andere trekker in zijn klasse ver overtreft.


Standaard of premium

Om zo goed mogelijk aan uw behoeften te kunnen voldoen, bieden we een 3036E-standaardmodel en drie 3020 Premium-modellen.


300CX Quick-Park voorlader

Voor extra veelzijdigheid kunt u kiezen voor de eenvoudig te bevestigen 300CX-voorlader. Plaats de trekker tussen de voorladerarmen, sluit het hydraulische systeem aan en rijd naar voren. De voorlader wordt nu automatisch vergrendeld in de bevestigingen op de trekker.


ComfortGard-cabines

Misschien is het heet en stoffig. Of juist nat, winderig en koud. Het deert u niets, want u zit in een John Deere ComfortGard-cabine die volledig is afgedicht en met een lichte overdruk het stof buiten houdt.


AutoConnect-maaidekken

Al onze 3020 Premium compacttrekkers kunnen worden uitgerust met een exclusief John Deere AutoConnect-maaidek. Dit unieke maaidek kan echt razendsnel worden aan- en afgekoppeld.


Ga naar: