Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 3036E

 

Kenmerken en specificaties

  • Turbomotor
  • Standaard vierwielaandrijving
  • Hydraustatische transmissie
Motortype 3-cilinder dieselmotor met turbo compressor
Brutovermogen 97/68/EC 26.9 kW (36.6 pk) bij 2500 omw/min
Hefvermogen 615 kg (op 610 mm achter hefpunten)
Hydraulische capaciteit 52,5 l/min

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Standaard krijgt een heel nieuwe betekenis

Sommige regels zijn er om gebroken te worden. Bij het ontwerpen van de 3036E Standard compacttrekker hebben we de grenzen van de term “standaard” aanzienlijk opgerekt. We hebben geavanceerde functies toegevoegd zoals een hydrostatische transmissie, krachtige motor, vierwielaandrijving en een ergonomisch bedieningsstation. De combinatie van al deze zaken biedt u meer waarde dan ooit.


Krachtige dieselmotor

Met extra paardenkrachten krijgt u tijdens de werkdag meer gedaan. De 3036E is voorzien van directe brandstofinspuiting en een turbocompressor voor een maximale efficiëntie en indrukwekkende prestaties.


Robuuste vooras

De robuuste vooras helpt u om zware taken uit te voeren zonder dat uw veiligheid of die van uw apparatuur in gevaar komt.

Voor een maximale tractie schakelt u tijdens het rijden de standaard aanwezige vierwielaandrijving in.


 Comfort en veiligheid voor de bestuurder

Alle bedieningselementen zitten binnen handbereik op het rechterspatbord, en de goed geveerde stoel met hoge rugleuning biedt veel comfort tijdens uw werkdag.

De standaard aanwezige veiligheidskooi (ROPS) biedt een optimale veiligheid en kan snel worden neergeklapt voor stallingsgemak.


Hydrostatische transmissie

Voor een eenvoudige, nauwkeurige bediening is de 3036E voorzien van een hydrostatische transmissie en Twin Touch-pedalen. De transmissie biedt twee snelheidsbereiken voor optimale prestaties bij alle toepassingen.


Natte schijfremmen

De schijfremmen zijn ondergedompeld in olie voor een onovertroffen duurzaamheid. Voor een maximale remkracht is een differentieelslot geïntegreerd in de rem.


Eindaandrijvingen met rechte vertanding

Dankzij de krachtige 3-punts hefinrichting en eindaandrijvingen met rechte vertanding is de bevestiging van werktuigen heel eenvoudig.


Optionele voorlader 305

Met de specifiek ontworpen 305-voorlader is de 3036E compacte trekker veelzijdiger dan ooit tevoren. Dankzij een hefvermogen van 531 kg kunt u alles wat u maar wilt moeiteloos laden, lossen, heffen of schuiven.


Een breed scala aan toebehoren

Voor extra veelzijdigheid is een breed scala aan toebehoren leverbaar zoals verschillende typen banden, aanvullende hydraulische functies, wielgewichten etc. Zie onze brochure voor het complete aanbod.