Facebook Twitter E-mail Youtube

4000 serie

De 4000-serie heeft dezelfde kenmerken als de 3000-serie, maar combineert deze met de kracht van een volwaardige landbouwtrekker en een verbluffend eenvoudige bediening. Dankzij hun originele John Deere-dieselmotoren, hydrostatische transmissie en optionele elektronische vermogensmanagement kunt u met de 4000-serie meer doen in minder tijd.


ComfortGard-cabine

Misschien is het heet en stoffig. Of juist nat, winderig en koud. Het deert u niets, want u zit in een John Deere ComfortGard-cabine die volledig is afgedicht en met een lichte overdruk het stof buiten houdt. Met slechts 79 dB(A) bij onze trekkers met groot chassis geniet u bovendien van een zeer stille werkomgeving.


400CX Quick-Park voorlader

Voor extra veelzijdigheid kunt u kiezen voor een eenvoudig te bevestigen 400CX-voorlader met een mechanisch vlakstellend systeem dat de last onder alle omstandigheden horizontaal houdt.


John Deere-motoren

Alle drie trekkers uit de 4000-serie zijn voorzien van een originele John Deere PowerTech-motor die voldoet aan de nieuwe Interim Tier 4/Fase IIIA-emissienormen.


Ga naar: