Facebook Twitter E-mail Youtube

Fairway Maaiers


Hoe je de prestatie van je leven levert. En het de volgende dag gewoon opnieuw doet.

Een perfect gestreepte fairway vindt iedereen prachtig. De vraag is hoe je elke dag zo’n perfect uitziend resultaat krijgt. Wat dacht u van machines met dubbelwerkende stuurcilinders zodat zelfs iemand met twee linkerhanden kaarsrecht kan sturen. Of van kooien die zich binnen een paar tellen aanpassen, zodat u elke morgen op de juiste hoogte kunt gaan maaien, meteen als u uitrijdt. Die eigenschappen zijn standaard op onze fairwaymaaiers. En ze werden voor het eerst voorgesteld door professionals zoals u. Geen wonder dus dat de resultaten geweldig zijn, dag in dag uit.


PrecisionCut

Ook op de meest glooiende of moeilijke fairway kunnen onze topmodellen, de PrecisionCut-fairwaymaaiers 7700 en 8700, het werk aan.

7000 / 8000


E-Cut Hybrid

In de eerste E-Cut Hybrid-fairwaymaaiers in de sector zijn alle hydraulische leidingen in het kooicircuit geëlimineerd. De kans op hydraulisch lekken is daarmee vrijwel nihil.

7500E / 8500E / 8000E

 


Vijdelige kooimaaiers

Ga voor de breedte: met 4,05 meter (139 inch) maaibreedte en een overvloed aan vermogen en tractie, levert de 1905 kwaliteit op grote schaal.

1905