Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 1905 vijfdelige kooimaaier

 

Kenmerken en specificaties

  • Vierwiel aangedreven maaier
  • Uitzonderlijk vermogen en trekkracht
  • 4.05 m (139 inch) maaibreedte
  • Verkrijgbaar met een luxe Mauser cabine met airco

 

 


Een droommachine voor zowel de monteur als de bestuurder.

De John Deere 1905, vijfdelig kooimaaier, heeft een maaibreedte van tot 345cm (136in) bij at werksnelheden tot 12,8 km/u.

In eerste instantie ontworpen voor de golf en recreatieve gras toepassingen, deze vierwielaangedreven maaier is uitgerust met een Yanmar 51 pk (bruto) viercilinder dieselmotor met hydrostatische transmissie, Command Arm armleuning met bedieningspaneel.

De eerste productie modellen worden standaard voorzien van 76cm ​​(30in) Extra Strength and Precision (ESP) maaikooien, die vooral populair zijn bij greenkeepers gebruikers die op zoek zijn naar hogere productiviteit.


Luxe Cabine
Deze maaier is ook leverbaar met een luxe airconditioned Mauser cabine:

  • De luxe cabine wordt geleverd met als standaard een luchtgeveerde stoel, die ongeëvenaarde niveaus van bestuurderscomfort op een machine in deze klasse biedt.
  • Standaard stuurbekrachtiging en de druktoetsbediening voegen waarde toe aan het ergonomische ontwerp van de 1905.
  • Afzonderlijke controle van maaieenheden kan worden bediend via dashboard gemonteerd joysticks.
  • Standaard instrumentatie bestaat uit een urenteller en een temperatuurmeter voor de hydraulische olie en de koelvloeistof.
  • Geluidsniveaus bereiken 83dB (A) te meten bij het oor van de bestuurder, met een milieu meting van 99 dB (A). Dit is ruim binnen de Europese richtlijn van 105dB (A).

Download cirkelmaaiers specificaties


Prestaties

48 pk direct ingespoten motor met complete hydraulische 4-wielaandrijving, maaibreedte tot 405 cm (159 in) en duurzame maaikooien maken dit een uitstekende maaier.


Bergbeklimmen

De 1905 is uitgerust met een motor van 48 pk (35 kW) en met directe injectie, vierwielaandrijving, differentieelslot en gewichtsoverbrenging. Zo blijft deze maaier zijn grip behouden op uitdagend terrein zodat u gewoon door kunt maaien.


Ergonomische bedieningselementen

De ergonomische armleuning met CommandArm is verstelbaar en zit standaard op de 1905. Hij beweegt met de stoel mee zodat u altijd met gemak uw machine kunt bedienen. Dit maakt het niet alleen eenvoudiger om mee te werken, het maakt u tevens productiever.


Bedieningsstation

De bestuurder zit tussen de voor- en achteras, waardoor u niet alleen de machine comfortabel kunt bedienen, maar u ook nog eens een perfect uitzicht heeft op zowel het maaigebied als de maaidekken. Zelfs bij de vijfdelige 1905 heeft de bestuurder een goed zicht op de twee maaikooien aan de zijkanten.


Professionele kooien

De 1905 biedt u een keuze aan maaikooien. De 10 Jumbo-kooien zijn speciaal ontworpen voor professionele toepassingen. daarnaast kunt u alle maaikooien afzonderlijk heffen en laten zakken.


Comfortabele cabine

Trillings-geïsoleerde cabines zijn beschikbaar op de 1905. De optionele cabine met optionele airco en luchtgeveerde stoel is geïsoleerd zodat de bestuurder minder last heeft van trillingen en geluid.


Onderhoud

Om de 1905 draaiend te houden is eenvoudig. Alle belangrijke onderhoudspunten zijn gemakkelijk toegankelijk zodat de onderhoudstijd zo kort mogelijk blijft.


Diagnose

De 1905 is uitgerust met een boorddiagnosesystemen Het „White Box“ diagnosesysteem maakt het identificeren van onderhoudsproblemen sneller en eenvoudiger.