Facebook Twitter E-mail Youtube

Greenmaaiers

Wilt u een zachte maar nauwkeurige snede op uw green? Met buizenframes van extra sterk staal, banden met een laag profiel en een grote voetafdruk hebben onze greenmaaiers een van de laagste bodemdrukken in de sector. Daarnaast zijn onze greenmaaiers uitgerust met snelverstellende (QA) of snelkoppelende (SL, op maaiers met vaste maaikop) maaieenheden. Met beide systemen kunt u de maaieenheden eenvoudig verstellen, binnen een paar seconden.


Greenmaaiers

In de 2500-serie kunt u kiezen voor het E-Cut Hybrid-model, dat de kans op hydraulische lekken nagenoeg elimineert. Daarnaast reduceert het brandstofverbruik en geluidsniveaus, zonder de maaikwaliteit tekort te doen. Bovendien blijft de dynamo van de 2500E E-Cut Hybrid op een constant vermogenniveau, zodat u van de eerste tot de laatste green over dezelfde uitmuntende maaikwaliteit beschikt.

 

 

 


Handgreenmaaiers

U wilde een handgreenmaaier hebben die u sneller en eenvoudiger kunt verstellen. U wilde daarnaast makkelijker de maaihoogte kunnen verstellen en de voorrol kunnen verwisselen. Kijk eens hier!