Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 180SL – 220SL – 260SL

 


U heeft ons verteld dat u graag een handgreenmaaier wilde die beter in een rechte lijn maaide, een gelijkmatigere maaihoogte leverde, en eenvoudiger in onderhoud was. En dat is te zien in de SL-serie greenmaaiers. De achtertrommels met twee aandrijfrollen worden aangedreven door een externe differentieelaandrijving voor een gelijkmatig vermogen zodat u een nog rechter streeppatroon kunt maken. De maaier neigt voorover om de invloed van bewegingen door de gebruiker te verminderen. Met de hendelbediende knoppen kunt u eenvoudig en nauwkeurig de afstelling van ondermes-naar-kooi regelen.


Nieuwe Quick Adjust maaikooien.
Gebruik de elektrische boor aan één van beide kanten, houd even de meter in de gaten, en u bent al klaar. U heeft geen ander gereedschap nodig en u hoeft niet te controleren of de andere kant wel goed staat. (Dankzij de Speedlink technologie komen allebei de kanten altijd perfect op dezelfde hoogte.)

De maaiunit volgt nauwkeurig de glooiing van het terrein:
220 E-Cut Hybride.

Download cirkelmaaiers specificaties


Gemakkelijke bediening

Bedieningen verplaatsen zich vooruit om het bedienen van de machine nog gemakkelijker te maken, plus een geïntegreerde bestuudersaanwezigheid-systeem dat automatisch de machine stopt en gelijk de maaiunits uitschakelt. De lusachtige stuur verbetert het comfort.


Korte afstand tussen frontrol en achterrol

Een korte afstand tussen frontrol en achterrol vergroot prestaties op oneffen terreinen, vermindert scalperen van het gazon en verbetert maaikwaliteit.


Twee aandrijfrollen

De achtertrommels met twee aandrijfrollen worden aangedreven door een externe differentieelaandrijving. Voor een gelijkmatig vermogen zodat u een nog rechter streeppatroon kunt maken.


Vaste maaiunit

Blijft maaien in het gras, vermindert het opbouw van een viltlaag, en handhaaft een consistente maaihoogte.


Motor

Aangedreven door een 2009 CARB-compliant GX120 Honda 4-klep motor. Daarnaast verminderen de gepatenteerde rubber moterophangingen de hoeveelheid trillingen van de motor die overgaan op het frame, welke bestuurderscomfort bevordert.


Eenvoudige aanpassing

Met de handbediende knoppen kunt u eenvoudig en nauwkeurig de afstelling van ondermes-naar-kooi regelen.