Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 2500B and 2500E


De 2500 serie heeft ook het E–Cut hybride model. Bij dit model is de kans op olielekken praktisch nihil omdat alle hydraulische elementen uit het kooisysteem zijn gehaald. Daarnaast hebben de 2500E E–Cut hybride maaiers een lager brandstofverbruik en een lager geluidsniveau, uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de maaikwaliteit. Een wisselstroomdynamo zorgt ervoor dat de kooien een ideale snelheid hebben en houden – terwijl de motor een laag toerental houdt. En in tegenstelling tot een accu (die langzaam maar zeker leegloopt) blijft de dynamo van de 2500E E–Cut hybride op een constant vermogenniveau, zodat u van de eerste tot de laatste green over dezelfde uitmuntende maaikwaliteit beschikt.

 

Download rotary mowers specifications


2500B

SOSdiagnosesysteem (Sit-On-Seat)

Het SOSdiagnosesysteem (Sit-On-Seat) waarschuwt de bestuurder onmiddellijk bij onjuiste startcondities.

Het geheel nieuwe diagnosesysteem helpt de monteur bij de analyse van de functies van het elektrische circuit, door middel van LED’s op de diagnosebox onder de bestuurdersstoel.


Motor

19.6 hp (14.8 kw) diesel motor.


Standard QA5 reels

De kooien op al onze greenmaaiers zijn snel en eenvoudig aan te passen, dankzij het revolutionaire Speed Link-systeem. Met dit systeem kunt u de maaihoogte aan beide kanten van de maaikooien tegelijkertijd aanpassen. De zijkanten van de achterrol staan in verbinding met een wormoverbrenging (met een hoge overbrengingsverhouding) via een verbindstang, waardoor bijstellingen tot maar liefste 0,025 mm nauwekeurig aan beide zijden van de rol tegelijkertijd kunnen worden gemaakt. 3 – in verstek gemonteerd Quick Adjust QA5 (55,9 cm), maaikooi met 7 / 11 messen.


Innovative designed offset cutting unit

Triplex cirkels worden zo goed als geëlimineerd. Door de maairichting dagelijks te veranderen wordt de zichtbaarheid van bandensporen op het rand van de green grotendeels vermeden.


Maintenance

Alle punten voor dagelijks onderhoud zijn gemakkelijk vanaf de linkerzijde van de machine bereikbaar; zelfdiagnose-controller voor eenvoudige elektrische systeem daignostiek.


Improved operator comfort

De bedieningsarm bevinden zich binnen vingertopbereik.

  • De bedieningsarm is verstelbaar aan uw stoel
  • Voor nog meer bedieningsgemak kan de ergonomisch gevormde stoel aan uw eigen lengte en gewicht aangepast worden.
  • Verstelbare stuurkolom

2500E

E-Cut Hybride Technologie

Met electrische kooimaaieraandrijving om de maaiunits aan te drijven in plaats van hydraulische leidingen, daardoo zijn 102 potentiële lekpunten geëlimineerd in de kooimaaier, plus het gebruik van de maaier bij minder toerental levert brandstofbesparingen en minder geluidsoverlast.