Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere TC125 Material transport

 

Kenmerken en specificaties

  • 0.7 m3 opvanginhoud
  • Gemiddelde green schoonmaken in 15 minuten
  • Efficiënt hydraulisch aangedreven motor

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier

 


U heeft nog nooit zo snel en grondig de baan opgeruimd, dankzij de TC125 en CP48.

Het oprapen van cores na het beluchten is altijd een beetje hit or miss geweest. U kunt er veel van oprapen, maar het is meestal geen een “schone” werking. Met het John Deere TC125 opvangsysteem kan slechts één persoon gemakkelijk de cores (beluchtingsproppen), gras, bladeren of mos verzamelen en opruimen. De rolborstel van de TC125 wordt hydraulisch aangedreven tot 600 t/min, waardoor alles wat op zijn weg ligt efficiënt wordt opgeruimd. Deze zeer productieve eenheid heeft een werkgang-breedte van 1,22 m (48 in) en een opvanginhoud van 0,7 m³ (25 cu ft), waarmee een gemiddelde green in 15 minuten opgeruimd kan worden.

De opvangbak van de TC125 is gemaakt van een dik polyethyleen, en is dus licht van gewicht en zeer duurzaam. De TC125 is ontworpen om getrokken te worden door een zwaar uitgevoerde alleskunner met aanvullende hydrauliek en een regelventiel (SCV), zoals bijvoorbeeld een John Deere compacttrekker of een ProGator™ transporter. De TC125 kan zowel recht achter het trekkende voertuig worden gehangen, alsook links in verstek.


Aan te koppelen bij een trekker of een ProGator™

Het GRIP All-Wheel Drive Traction systeem is continu ingeschakeld, klaar om te reageren wanneer dit nodig is. Als een wiel wil gaan slippen, verhoogt het tegenoverliggende wiel zijn tractie.


Ruime core-collector

Deze productieve werktuig heeft een werkbreedt van 122 cm (48-in). en de core-collector heeft een capaciteit van 0.7 cu meter (25 cu. ft.), die het mogelijk maakt om een gemiddelde green in niet meer dan 15 minuten op te ruimen.


Het kan een verscheidenheid aan puin oprapen

Hydraulisch aangedreven roterende borstel raapt allerlei puin op, bv. cores, zand, blaadjes, mos of dennennaalden.


Het leegkippen is gemakkelijk

De TC125 heeft een hydraulische hefcilinder waardoor het afval gemakkelijk in een laadbak van een transporter kan worden gegooid.


Borstel

Het hydraulisch aangedreven borstelsysteem is verder simpel te bedienen en te onderhouden. En u heeft geen extra vermogensbron nodig. De rol over de gehele breedte kan aangepast worden op een verscheidenheid aan bodemomstandigheden.


Gecompenseerd trekken

De TC125 kan zowel recht achter het trekkende voertuig worden gehangen, alsook links in verstek. Met gemak gedaan terwijl de bestuurder in zijn stoel blijft zitten.