Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 7200 Precisioncut kooimaaier

 

Kenmerken en specificaties

  • Trimsysteem
  • Maaibreedte die u nodig heeft
  • Quick Adjust maaikooien

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Eindelijk, de flexibiliteit om elk stuk van uw golfbaan te maaien.

Het maaien langs bomen, bunkerranden en de randen van uw golfbaan is eenvoudiger dan ooit. Met een schakelaar past u de maaibreedte aan en schuift u de maaikooien onafhankelijk van elkaar naar links of rechts om deze tijdrovende gebieden te maaien – en snel ook. (U hoeft niet van de maaier af te stappen of iets aan de hefarm te veranderen.) Naast deze uitzonderlijke veelzijdigheid beschikt de 7200 ook over het meeste vermogen in de categorie maaiers met 3 maaikooien, zodat u over het vermogen beschikt om zelfs de zwaarste maaiomstandigheden aan te kunnen.


Standaard GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteem

Het GRIP All-Wheel Drive Traction systeem is continu ingeschakeld, klaar om te reageren wanneer dit nodig is. Als een wiel wil gaan slippen, verhoogt het tegenoverliggende wiel zijn tractie.


Reach-trimmingsysteem

Trimmen door op een knop te drukken. U verstelt de linker- of rechterkooi eenvoudigweg naar opzij (maar liefst 51 cm)*, zodat u beter dan ooit tevoren de randen van de bunkers kunt trimmen, terwijl u tegelijkertijd niet te dicht met de maaimachine zelf bij de rand van de bunker komt.

*Met 76 cm (30 in) maaiunits, tot 36 cm (14 in) bereik, met 66 cm (26 in) maaiunits tot 51 cm (20 in) bereik.


Maaibreedte op afroep

Op hellingen en gebieden waar u meer moet draaien, kunt u direct de maaibreedte verkleinen voor een grotere overlap van de maaikooien. Zo wordt de kans op niet gemaaid gras tussen de maaikooien verkleind.


Vermogen voor de steilste hellingen

26.4 pk zorgt met gemak voor meer dan genoeg vermogen voor zelfs het dikste gras.

Het genoemde motorvermogen is alleen ter vergelijking opgenomen. Het daadwerkelijke vermogen zal minder zijn.


Standaard QA7 maaikooien

Dankzij het revolutionaire Speed Link-systeem kunt u de maaihoogte aan beide kanten van de maaikooien tegelijkertijd aanpassen. De zijkanten van de achterrol staan in verbinding met een wormoverbrenging (met een hoge overbrengingsverhouding) via een verbindstang, waardoor bijstellingen tot maar liefste 0,025 mm nauwekeurig aan beide zijden van de rol tegelijkertijd kunnen worden gemaakt. QA7 maaikooien beschikbaar in 66 of 76 cm breedtes en 5 of 8 messen.


Eenvoudiger onderhoud

Met het “White Box” diagnosesysteem kunt u eventuele onderhoudsproblemen snel en accuraat identificeren.


ISO-standaard rolbeugel

Een rolbeugel met veiligheidsriemen zijn standaarduitrusting op de 2653B roughmaaier en surroundsmaaier. Rolbeugel voldoet aan de komende ISO 21299 norm.


CommandArm bedieningspaneel

Een combinatie van armleuning en bedieningscentrum zorgt ervoor dat alle belangrijke functies (zoals de lampen, de joystick, aan/uit schakelaar, het gas en de optionele cruisecontrol) handig onder handbereik zijn.