Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere 8800 lichtgewicht Roughmaaier

 

Kenmerken en specificaties

  • 43,1 pk dieselmotor met turbolader en intercooler
  • De maaidekken zijn gemaakt van gestanst dik staal (3,25 mm)
  • Snelle aanpassing van maaihoogte zonder gereedschap
  • Met het CommandArm bedieningspaneel zijn alle belangrijke bedieningselementen onder handbereik

 

 

 

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Net een diamant: schitterend en bijna even sterk!

De 8800 is snel en betrouwbaar. De vijf diepe maaidekken (127 mm) met dubbel scharnierpunten en achteruitworp volgen de contouren en zuigen het gras op voor een perfect maairesultaat. De wielmotoren voor en achter met hoge pompopbrengst en het GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteem zorgen voor het vermogen om alle glooiingen van uw golfbaan aan te kunnen. En een dubbelwerkende stuurcilinder maakt van in rechte lijnen maaien een fluitje van een cent.


ISO-standaard rolbeugel

Standaard rolbeugel die voldoet aan komende ISO 21299 norm. En veiligheidsriemen en aanwezigheidsysteem voor nog meer veiligheid.


Dubbelwerkende stuurcilinders

De dubbelwerkendestuurcilinder balanceert de druk links en rechts uit, net zoals bij een greenmaaier, zodat het makkelijker is om een rechte lijn aan te houden.


CommandArm bedieningspaneel

Een combinatie van armleuning en bedieningscentrum zorgt ervoor dat alle belangrijke functies (zoals de lampen, de joystick, aan/uit schakelaar, het gas en de optionele cruisecontrol) handig onder handbereik zijn.


Maaihoogte verstellen zonder gereedschap

Om de maaihoogte te verstellen dient u eenvoudigweg de hendels op iedere uiteinde van de voor- en achterrollen naar buiten te trekken. Met de hendel naar buiten getrokken, geef een korte ruk om de tanden uit de nokjes te ontkoppelen. Hierdoor kan de rollen naar boven en naar beneden vrij en gemakkelijk roteren. U heeft geen gereedschap nodig om snel de maaihoogte aan te passen.


Maken diagnoses stellen makkelijk

 

Met het “White Box” diagnosesysteem kunt u eventuele onderhoudsproblemen snel en accuraat identificeren.


Onovertroffen onderhoudsgemak

Alle controlepunten zitten aan de linkerkant en de oliekoeler kan naar buiten worden geklapt zodat hij makkelijker schoon te maken is.


Vermogen te over

Een 43,1 pk dieselmotor met turbolader en intercooler zorgt met gemak voor meer dan genoeg vermogen voor zelfs het dikste gras.


Verbeterd maaidek

De maaidekken zijn gemaakt van gestanst dik staal (3,25 mm) en worden beschermd door een frame dat de belasting draagt bij het maaien. U heeft geen gereedschap nodig om snel de maaihoogte aan te passen. De diepe cirkelmaaidek ken met dubbele draaipunten die de grond contouren volgen en het gras opzuigen


GRIP All-Wheel Drive aandrijfsysteem

Het GRIP All-Wheel-Drive tractiesysteem zorgt ervoor dat als een voorwiel begint te slippen, het tegenoverliggende achterwiel zijn grip vergroot. Zo heeft u in elke positie op een heuvel meer tractie.