Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere Front Cirkelmaaier

De professionele cirkelmaaiers van John Deere vormen een perfecte combinatie van snelheid en maaikwaliteit.
Ze zijn uitgerust met stevige dekken, dieselmotoren met hoge koppel en uitzonderlijke 4WA. Hierdoor kunnen ze snel dik gras maaien terwijl er een bewonderenswaardige maaikwaliteit blijft. Bovendien zijn alle John Deere cirkelmaaiers standaard voorzien van een rolbeugel (inklapbaar) ter bescherming van de bestuurder en  comfortabele stoelen om de productiviteit van de bestuurder te optimaliseren.

 

De perfect passende maaier uitzoeken.

 • F1435 26 pk met tweewielaandrijving
 • F1445 31 pk met vierwielaandrijving
 • F1545 31 pk met vierwielaandrijving, transmissie (2 versnellingen)
 • F1565 38 pk met vierwielaandrijving, transmissie (2 versnellingen)

 

Download cirkelmaaiers specificaties


Tractie

Alleen op modellen met 4WD
De op-afroep functie automatisch ingeschakelt de 4-wielaandrijving die in bepaalde omstandigheden nodig is, zodat u kunt doorrijden.


Hoge transportsnelheid

Alleen voor F1545 en F1565

Transmissie (2 versnellingen) met topsnelheid van 25 km/u.


Vermogen

Industrie-exclusieve Maaibreedte-op-Aanvraagsysteem biedt, tijdens het maaien, de optie óf 173 óf 189 cm (68 of 74 in) maaibreedte

 • 173 cm (68 in) maaibreedte geschikt voor het maaien van golvend terrein met optimaal maaidek-overlap
 • 189 cm (74 in) maaibreedte geschikt voor het maaien van égalere gazonnen voor meer maaiproductiviteit

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat u lange uren door kunt werken: het grote koelisysteem werkt door onder de stoffigste omstandigheden. De motorkap biedt gemakkelijke toegang tot de koeler en de opklapbaar oliekoeler kan eenvoudig worden gereinigd.


Duurzaamheid

Speciaal ontworpen heavy duty frame met geïntegreerde rolbeugel (ROPS) zorgt voor maximale veiligheid. Vanwege het lage zwaartepunt, kunnen de machines worden bediend in vrijwel elke terrein.


7-Iron II maaidek met zij-uitworp

Het gestanste stalen 7-Iron II maaidek is het sterkste en diepste ter wereld met een dikte van 4,5 mm. Dik nat gras is geen probleem voor dit maaidek. Dankzij de compleet gladde onderkant dat op het diepste punt 14,5 cm meet en geen vreemde hoeken heeft waar klonten kunnen blijven hangen. U kunt kiezen uit een maaidek van 1,52 m of 1,83 m. Mulch kits voor maaiers met zijuitworp zijn beschikbaar.


Achteruitworp maaidek

De 1,53 m (60 in) en de 1,83 m (72 in) maaidekken zorgen voor een uitstekende achteruitworp verstrooiing dankzij de gepatenteerde keerborden.


7-Iron V-Flex maaidek

Dankzij de uitstekende mesoverlap kan dit drie delige Flex maaidek een gelijkmatig en uitzonderlijk goed maairesultaat leveren op ongelijkmatig terrein. Het maaidek is speciaal ontworpen voor het onderhoud van golfban en sportvelden. Een maaidek van 1,83 m breedte is beschikbaar.


Maaidekaandrijving

Industrie-exclusieve Maaibreedte-op-Aanvraagsysteem biedt, tijdens het maaien, de optie óf 173 óf 189 cm (68 of 74 in) maaibreedte

 • 173 cm (68 in) maaibreedte geschikt voor het maaien van golvend terrein met optimaal maaidek-overlap
 • 189 cm (74 in) maaibreedte geschikt voor het maaien van égalere gazonnen voor meer maaiproductiviteit

Bedieningscomfort

De volgende maken een machine comfortabel:

 • Kantelbare stuur
 • Snelheidsautomaat
 • TwinTouch transmissiepedaal
 • Elektro hydraulische koppeling voor maaidekaandrijving
 • Overige bedieningselementen bevinden zich aan de rechterkant ter hoogte van de armleuning, gemakkelijk binnen handbereik.

Grasopvangsysteem MCS600

Hoge capaciteit (600 ltr) hydraulische opvangsysteem is beschikbaar voor de 1400 en 1500-serie. Uitstekende luchtstroming zorgt ervoor dat de opvangbak volledig is gevuld en dat er geen grasresten worden achtergelaten.


Grasopvangsysteem MCS600plus

600 Plus MCS biedt drie hoofdkenmerken

 • Een 900 liter capaciteit opvangbak om het aantal ritten naar de stortplaats te beperken en daardoor de productiviteit te verhogen
 • Stalen blazer voor een uitstekende slijtagebestendigheid en hoge inertie voor meer materiaalverwerking
 • Hydraulische aandrijving voor de blazer betekent hoge betrouwbaarheid en onderhoudsvrije werkzaamheden

Frontschuif

De heavyduty frontschuif van 1,52 m is gemaakt van 4,5 mm dik staal en is standaard voorzien van hydraulische afstelling: tot 30 graden naar links en rechts.


Cabine

Blijf het werk de baas. Cabines zijn beschikbaar op de 1400 en 1500 serie maaiers. Breid uw cabine uit met een airco, of kies voor een luxe verwarming/koeler of een van de vele andere opties zoals een ruitenwisser.