Facebook Twitter E-mail Youtube

Viking GE 370S


Zeer krachtige 6,0 pk hakselaar met benzinemotor met twee functies. Naar keuze hakselen van zacht materiaal of versnipperen van takken met een diameter tot 35 mm. De draaibare messen kunnen met het meegeleverd gereedschap snel en eenvoudig gedraaid worden. Professionele uitrusting. Ideaal voor de aanmaak van grotere hoeveelheden van compost- en mulchmateriaal op percelen zonder stroomvoorziening.


Kenmerken en specificaties

Motor type B&S Serie 850 Pro RS OHV
Max. takdikte (Ø mm) 45
Gewicht (kg) 45
Hoogte toestel (cm) 140

 

 


Elektromechanische veiligheidsvergrendeling

de elektromechanische veiligheidsvergrendeling bij de VIKING tuinhakselaars met benzinemotor zet de blokkering in werking en vermijdt dat het apparaat automatisch start na het openen van de sluitschroeven, bijv. bij onderhoudswerkzaamheden of het verwisselen van de messen.


Breed onderstel

het breed onderstel zorgt voor een veilige stand en gemakkelijk transport.


Multi-Cut 370

bijzonder krachtig messensysteem met twee draaibare messen en een centrale vultrechter. Door de geometrie worden takken moeiteloos zelfingetrokken.


Vultrechter (schuin)

de grote vultrechter vergemakkelijkt het vullen van de VIKING tuinhakselaars. De trechter met geluidsisolatie werkt zonder terugstoten en zorgt voor geluidsarm werken en veiligheid voor de bediener.