Facebook Twitter E-mail Youtube

Viking GE 250 S


Sterke elektrische tuinhakselaar met een schuine vultrechter en een grote vulopening. Met een met folie afgedekte schakelaar en geluidgedempte messenring. Gepatenteerde snijtechniek Multi-Cut 150. Ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden tuinafval maar ook voor takken van struiken en dikke takken tot een diameter van 35 mm.


Kenmerken en specificaties

Vermogen (W) 2500
Max. takdikte (Ø mm) 35
Gewicht (kg) 25
Hoogte toestel (cm) 143

 

 


Elektromechanische veiligheidsvergrendeling

De elektromechanische veiligheidsvergrendeling zet bij het apparaat de noodstopschakelaar in werking en vermijdt dat het apparaat automatisch start na een stroomonderbreking, bijv. bij onderhoudswerkzaamheden of het verwisselen van de messen.


Schakelaar met doorzichtig toetsenbord

De innovatieve schakelaar met doorzichtig toetsenbord en de werkingsaanduiding maken de bediening comfortabel en gemakkelijk.


Multi-Cut 150
Gepatenteerde snijtechniek: messenschijf met geluidsisolatie in sandwichconstructie met draaibare snijmessen. De Multi-Cut 150 verwerkt vertakte takken met een diameter tot 35 mm.


Vultrechter (schuin)

de grote vultrechter vergemakkelijkt het vullen van de VIKING tuinhakselaars. De trechter met geluidsisolatie werkt zonder terugstoten en zorgt voor geluidsarm werken en veiligheid voor de bediener.