Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere R43EL

Kenmerken en specificaties

  • TurbostarTM ventilator bekrachtigde grasopvang
  • Gietaluminium maaidek
  • Krachtige Elektrische motor
Aanbevolen maaioppervlak tot 700 m2
Werkbreedte 40 cm. (15 inch)
Motorvermogen (netto) 1,3kW
Rijsnelheid Duwen


Bekijk de gedetailleerde informatie
 hier


Compact, licht van gewicht en robuust – de R40EL is de perfecte oplossing voor kleinere tuinen.

TurboStar™ geforceerde grasopvang

Het exclusieve TurboStar™-systeem waarborgt een zeer efficiënte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuümeffect teweeg dat het maaisel op efficiënte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat.


Aluminium maaidek

Het maaidek is gemaakt van gietaluminium. Dit betekent solide prestaties, jaar in jaar uit. In combinatie met de laklaag van hoge kwaliteit zorgt dit ervoor dat het dek ongevoelig is voor roesten of deuken.


Goedgekeurde kwaliteit

John Deere loopmaaiers zijn volgens de hoogste normen ontworpen en gemaakt, wat blijkt uit talloze veiligheids- en kwaliteitskeurmerken die aan de producten zijn toegekend.


Centrale maaihoogte-instelling

Het veranderen van de maaihoogte kost dankzij de centrale maaihoogte-instelling vrijwel geen moeite. De gewenste hoogte wordt geselecteerd met één hendel en vervolgens automatisch ingesteld.


Verstelbare stuurboom

De stuurboom is instelbaar op verschillende posities, aangepast aan de gebruiker om comfortabel te werken. De stuurboom is tevens inklapbaar, wat handig is bij opslag of transport van de machine.


Wielen

Duurzame wielen met kogellagers staan garant voor een soepele werking van de grasmaaier. De wielen zijn bovendien volledig afgesloten, zodat er zich geen maaisel in kan ophopen.


Het perfecte maairesultaat

Een grasmaaier die goed in balans is – met gietaluminium maaidek, eenvoudige bediening en grasopvang met Turbostar – zorgt keer op keer voor een perfect maairesultaat.


Opvangbak

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-Leeg

Vol

Elektrisch vermogen

Geen zorgen om brandstof bij te vullen – een elektrische grasmaaier betekent stekker erin en maaien maar!