Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere R47VE

Kenmerken en specificaties

  • Geforceerde grasopvang met Turbostar aanzuiging 
  • Gietaluminium maaidek
  • Aandrijving met variabel toerental
  • Electrische start
Aanbevolen maaioppervlak tot 1500 m2
Werkbreedte 47 cm. (19 inch)
Motorvermogen (netto) 2,4kW bij 2800 omw/min
Kabel Variabel toerental

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


De R43VE kom voor veranderlijke snelheidsrit en elektrische start met Turbostar hielp ventilator aan verzameling voor een perfecte voltooiing.

 

TurboStar™ geforceerde grasopvang

Het exclusieve TurboStar™-systeem waarborgt een zeer efficiënte grasopvang tijdens het gebruik, in het bijzonder bij lagere maaihoogten. Dit komt doordat het maaidek is uitgerust met een geïntegreerde ventilator die een extra luchtstroom tot stand brengt langs en boven het mes, dat bij traditionele maaiers alleen voor de luchtverplaatsing zorgt. Deze extra luchtstroom brengt een krachtig vacuümeffect teweeg dat het maaisel op efficiënte wijze de opvangzak in blaast voor een perfect maairesultaat.


Aluminium maaidek

Het maaidek is gemaakt van gietaluminium. Dit betekent solide prestaties, jaar in jaar uit. In combinatie met de laklaag van hoge kwaliteit zorgt dit ervoor dat het dek ongevoelig is voor roesten of deuken.


Handvat

Om te helpen bij het optillen van de grasmaaier is er in de voorkant een praktisch handvat opgenomen. Samen met het handvat achter de motor maakt dit het vervoer van de grasmaaier gemakkelijk en bijzondere eisen aan het opbergen eenvoudig te realiseren.


Goedgekeurde kwaliteit

John Deere loopmaaiers zijn volgens de hoogste normen ontworpen en gemaakt, wat blijkt uit talloze veiligheids- en kwaliteitskeurmerken die aan de producten zijn toegekend.


Centrale maaihoogte-instelling

Het veranderen van de maaihoogte kost dankzij de centrale maaihoogte-instelling vrijwel geen moeite. De gewenste hoogte wordt geselecteerd met één hendel en vervolgens automatisch ingesteld.


Verstelbare stuurboom

De stuurboom is instelbaar op verschillende posities, aangepast aan de gebruiker om comfortabel te werken. De stuurboom is tevens inklapbaar, wat handig is bij opslag of transport van de machine.

 


Elektrische start 

Het starten van de grasmaaier is een fluitje van een cent met de elektrische startfunctie. Draai gewoon de sleutel om en klaar is kees

Wielen

Duurzame wielen met kogellagers staan garant voor een soepele werking van de grasmaaier. De wielen zijn bovendien volledig afgesloten, zodat er zich geen maaisel in kan ophopen.


Het perfecte maairesultaat

Een grasmaaier die goed in balans is – met gietaluminium maaidek, eenvoudige bediening en grasopvang met Turbostar – zorgt keer op keer voor een perfect maairesultaat.

 


READYSTART®

Met het READYSTART®-motorsysteem start u eenvoudig met het startkoord. Niet pompen, niet choken, geen problemen!

Opvangbak

De lichtgewicht opvangbak van textiel heeft een grote capaciteit, hoeft dus minder vaak te worden geleegd, en een unieke vulindicator-Leeg

Vol

Variabel toerental

Een aandrijfsysteem met variabele snelheid betekent dat de grasmaaier gemakkelijk te bedienen is en niet hoeft te worden geduwd. Dankzij de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende snelheden kan de gebruiker werken met de voor hem prettigste snelheid.


Mulchfunctie

Bouw uw machine eenvoudig van opvang- tot mulchfunctie om met de optionele mulchkit. Bij het mulchen wordt het gras fijngesneden en verwerkt zonder het te hoeven opvangen. Het gemaaide gras wordt dan diverse keren gesneden voordat het op het gazon wordt teruggeblazen