Facebook Twitter E-mail Youtube

JM46

Kenmerken en specificaties

 • MowMentumTM-aandrijfsysteem voor het instellen van de rijsnelheid
 • Gestanst stalen maaidek heeft 3-in-1 vormgeving (geschikt voor opvangen, uitwerpen en mulchen)
 • Eenvoudig instellen van de maaihoogte
 • Inklapbare stuurboom voor ruimtebesparende opslag
Aanbevolen maaioppervlak tot 2500 m2
Werkbreedte 56 cm. (22 inch)
Motorvermogen (netto) 3,3kW netto bij 2900 omw/min
Rijsnelheid Max. 6,5 km/h (4 mph)

Bekijk de gedetailleerde informatie hier


Ontdek de JM46. Een nieuwe toevoeging aan ons uitgebreide aanbod loopmaaiers. Ervaar de 3-in-1-functie voor opvangen, mulchen en uitwerpen en de onvoorstelbare veelzijdigheid van negen verschillende maaihoogten, in te stellen met één enkele hendel.

Maak kennis met de spreekwoordelijke kwaliteit en betrouwbaarheid in de wereld van John Deere.


MowMentum-aandrijfsysteem

Het MowMentum-aandrijfsysteem levert een traploos instelbare snelheid van 0 tot 6,5 km/h (4 mph). De scharnierende hendel regelt hoe snel de maaier zich voortbeweegt; de snelheid hangt af van de mate waarin de hendel naar voren wordt gedraaid. Op de MowMentum-rijhendel bevindt zich de rijvergrendeling; hiermee kan de snelheid worden vastgezet.


Elektrische start (met sleutel)

De JM46 is uitgerust met een elektrische start (met sleutel) voor gemakkelijker starten van de machine.

 


Maaikracht

Het ontwerp van het stalen maaidek van 56 cm (22 in.) heeft een optimale veelzijdigheid en hoge prestaties tot gevolg, of het nu gaat om zijdelings uitwerpen, mulchen of opvangen van het gras met behulp van het standaard 3-in-1-maaimes.
Het maaidek wordt gestanst uit 2 mm (0,074-in.) dik staal:

 • Gestanst staal is sterk voor betrouwbare prestaties, maar ook licht van gewicht en dus gemakkelijk te hanteren.
 • Aan de onderzijde is het maaidek strak vormgegeven, met een minimum aan bevestigingsmiddelen, zodat het maaisel zonder obstakels wordt afgevoerd en er nauwelijks sprake is van grasophoping.
 • Het 3-in-1-mes levert uitstekende maaiprestaties en is geschikt voor gebruik bij mulchen, bij opvangen of bij zijdelings uitwerpen van het gras:
 • Een vangzak, mulchkap en deflector voor zij-uitworp behoren alle tot de standaarduitrusting.

Eenvoudig instellen van de maaihoogte

Het met één hendel te bedienen systeem voor het instellen van de wielhoogte zorgt ervoor dat de maaihoogte bij de voor- en achterwielen gemakkelijk kan worden ingesteld tussen 30 en 107 mm (1,2 tot 4.2 in.).


Inklapbare stuurboom

Met handige knoppen kan de hoogte van de stuurboom worden aangepast aan de lengte en de voorkeur van de gebruiker:

 • Er zijn drie hoogtestanden.
 • Het instellen van de hoogte kan zonder gereedschap

De stuurboom kan gemakkelijk worden ingeklapt voor ruimtebesparende opslag of compact vervoer.


Duurzame wielen

De wielen zijn gemaakt van slagvaste kunststof en hebben een loopvlak van rubber voor superieure tractie en een lange levensduur. De wielen zijn bovendien voorzien van bussen voor gemakkelijk rollen en een uitstekende wendbaarheid:

 • De voorwielen hebben een diameter van 20 cm (8 in.).
 • De achterwielen hebben een diameter van 23 cm (9 in.).

Krachtige motor

De ReadyStart™-viertaktmotor met een nettovermogen van 2,3 kW (bij 2800 omw/min) is gemaakt om kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren. De motor is voorzien van een zonestartsysteem en wordt gestart met een trekkoord. De carburateur is speciaal ontworpen om ‘verzuipen’ te voorkomen en gemakkelijke starts te bevorderen — zonder primen of choken.

Een Fresh Start®-tankdop bevat brandstofstabilisator die tijdens het gebruik van de maaier in de brandstoftank druppelt om ervoor te zorgen dat de brandstof vers blijft en de motor altijd snel en probleemloos kan worden gestart.

Dankzij het zonestartsysteem moet de motor van achter de stuurboom met het verlengde trekkoord worden gestart terwijl de dodemanshendel, die zich ook op de stuurboom bevindt, ingedrukt moet worden gehouden.
Wanneer de hendel wordt losgelaten, komen de motor en het mes tot stilstand. Voor zware maaiomstandigheden is er een hoog koppel beschikbaar.