John Deere balenpersen

 

 

De balenpersen van John Deere worden voortdurend geoptimaliseerd om uitstekende meerwaarde voor de klant te garanderen. Uitstekende betrouwbaarheid: omdat we ons concentreren op details die ertoe doen – bijv. een uniek, betrouwbaar ontwerp – maken onze balenpersen een groot verschil. Uitstekende duurzaamheid: onze gelaste frames zijn bestand tegen alle belastingen waaraan ze in uw boerderij of loonbedrijf kunnen worden blootgesteld. Uitstekende ruwvoerkwaliteit: onze pick-ups met kleine diameter zorgen voor een soepele, gelijkmatige gewasstroom naar de perskamer.


Balenpersen met vaste perskamer

Terwijl het gewas in de perskamer wordt verzameld, draaien dynamische aandrijfrollen deze linksom. Het gewas wordt verzameld. De kamer wordt gevuld. En extra rollen, met of zonder latten, vormen, binden en lossen een perfecte baal. Deze balenpersprocedure zal geen verrassing zijn voor ervaren gebruikers. Maar de vele voordelen die onze rondbalers met vaste perskamer zo productief maken wel.


Balenpersen met variabele perskamer

Onderhuids ligt de basis voor onze robuuste flexibiliteit. Waarom? Door een groot aantal kenmerken, zoals een verhoogde capaciteit van de tandwielkast voor hogere baaldichtheden, een valklep voor het opheffen van verstoppingen en een ontwerp met een makkelijker toegang, kunt u deze persen aanpassen aan uw specifieke behoeften.


Balenpersen met wikkelsysteem

Maak perfect gewikkelde balen met één trekker, één bestuurder, één balenpers en nul zorgen. Ons beproefde transporttafelsysteem brengt de balen soepel en snel van de perskamer naar het wikkelsysteem. Doordat minder tijd nodig is om stops te maken, stijgt de productiviteit.


Grootpakpersen

Eenvoudige technologie die keiharde, superdichte, goed gevormde balen produceert. De aggressieve geïntegreerde transportvijzels en rotortanden voor zwaar gebruik bieden maximale efficiëntie. Ook dankzij het voor-kamerontwerp van John Deere kan de balenpers zich aanpassen op veranderende zwaden voor gelijkmatige lagen en consistente balen.