John Deere grootpakpersen

 

 

Keiharde, superdichte en goedgevormde balen.

Of u nu balen aan het persen bent in kleine of in grote zwaden, of in een ongelijkmatig zwad dat is gemaakt met een maaidorser, of een gelijkmatig zwad dat is gemaakt met een roterende maaier of hark, de resultaten blijven gelijk, met gelijkblijvende lagen, voor keiharde vierkante balen. Deze consistentie in de vorm en dichtheid van de balen verbetert de verwerking, het stapelen en het transport, en biedt tevens aantrekkelijker balen voor voedering of verkoop.

 

Rotor met hoge capaciteit

De aggressieve geïntegreerde transportvijzels en rotortanden voor zwaar gebruik bieden maximale efficiëntie. De krachtige rotor presteert uitstekend in alle gewasomstandigheden en is leverbaar voor de grote John Deere vierkante-balenpersen met of zonder voorsnijmessen.

 

 

Bescherming door vrijloopkoppelingen

De functies van de aandrijflijn worden beschermd door een reeks handige koppelingen in plaats van afbreekbouten voor minder stilstand.

 

 

 

Voorcompressiepakkers

Dankzij het voor-kamerontwerp van John Deere kan de balenpers zich aanpassen op veranderende zwaden voor gelijkmatige lagen en consistente balen.

 

 

 

Zuiger

46 slagen per minuut betekent een grote capaciteit. Extra zware zuigerlagers van 150 mm (6 inch) en geharde rails zijn standaard op alle John Deere-modellen.

 

 

 

Unieke ééndraads bindingen

Dit systeem verlaagt de spanning op de balendraad tijdens het knopen voor een grotere betrouwbaarheid en probleemloos knopen.

 

 

 

ISOBUS

Deze functie is standaard op de LSB en als de trekker van een ISOBUS-monitor is voorzien, kan deze worden gebruikt.

 

 


Specificaties grootpakkers


Verschillende types

  • 1424
  • 1433
  • 1434