John Deere S-serie maaidorsersErvaar de toekomst.

De nieuwe S-serie. Als u over maximale capaciteit wenst te beschikken, koopt u de nieuwe S-serie.

Alle onderdelen en systemen onder de slanke vormgeving van de nieuwe S-serie zijn ontworpen voor maximale beschikbaarheid en productiviteit.

 

Nieuwe variabele stroomrotor: het meest geavanceerde dorssysteem dat momenteel te koop is

Superieure, ergonomische premium cabine

Geavanceerde, intelligente oplossingen die de prestaties verbeteren

Met de nieuwe S-series zult u veel efficiënter en comfortabeler oogsten dan ooit

Nieuwe variabele stroomrotor Premium cabine Premium restmateriaalverwerking
De nieuw ontworpen variabele stroomrotor levert een veel grotere capaciteit en zorgt ook voor een betere kwaliteit van het stro. U bespaart tevens op brandstof omdat de rotor minder zwaar wordt belast en minder brandstof verbruikt. De nieuwe premium cabine is ruimer en comfortabeler. Alle bedieningselementen voor het oogsten zijn gemakkelijk te vinden en te gebruiken en de geavanceerde infotainment-opties maken lange dagen werk een stuk aangenamer. Selecteer snijden of laten zakken vanuit uw comfortabele stoel in de cabine en verspreid vervolgens het materiaal gemakkelijk en effectief over een breedte van maximaal 12 meter!

 


Premium cabine

In de ruime, nieuwe premium cabine blijft de bestuurder waakzaam, ontspannen en productief, hoelang het werk ook duurt en hoe lastig de omstandigheden ook zijn.

Ergonomische bedieningselementen

De kantelbare, uitschuifbare stuurkolom laat zich binnen enkele seconden aanpassen. Alle bedieningselementen zijn logisch, ergonomisch en eenvoudig te bedienen. En met de ’soft touch’-schakelaars kan de maaidorser heel nauwkeurig worden ingesteld en bediend.

 

Premium stoel met luchtvering

U kunt de premium stoel met luchtvering op vier verschillende manieren naar eigen voorkeur instellen. Met de verstelbare lendensteun kunt u de juiste steun in de rug instellen. De stoel kan zelfs worden geleverd met een geïntegreerde voetensteun en verwarmde kussens.

 

Airconditioning

De nieuwe airconditioning heeft een capaciteit van 25% meer en houdt de temperatuur constant, zelfs wanneer het erg warm wordt.

 

Uitstekend zicht

Door het getinte veiligheidsglas rondom de cabine heeft de bestuurder een duidelijk en goed zicht naar voren en aan de zijkant. Dankzij de ruim bemeten zonneschermen is de kans veel kleiner dat de bestuurder verblind raakt door de zon, vermoeid raakt of fouten maakt.

 

Optionele externe camera

De optionele externe camera en de camera in de cabine kunnen worden gericht op de achterkant van de maaidorsers, in de graantank of op de losvijzel. De beeldkwaliteit is uitstekend en de beeldhoek kan worden ingesteld.


Displays en bedieningselementen

De t-serie wordt geleverd met een CommandTouch-armsteun, een CommandCenter-armsteun met een display en een digitale display op de hoekstijl. Hiermee heeft de bestuurder volledige controle over alle functies.

 

Hoofdbedieningshendel

De hoofdbedieningshendel past precies in uw hand en is een opmerkelijke hydrostatische snelheidsregeling. Hiermee bedient u ook het heffen/zakken van het invoerkanaal, heffen/zakken van de haspel, naar voren/achteren van de haspel, terug-naar-maaien instelling, noodstop en optionele functies voor stoppelhoogte en zweefstanddruk.

 

CommandArm-console

De CommandArm-console is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen en zorg voor maximale productiviteit. De bedieningselementen spreken voor zich en zitten op gemakkelijk te bereiken plaatsen. Alle functies die vaak worden gebruikt, kunnen met ‘sneltoetsen’ worden uitgevoerd, waardoor de machine heel eenvoudig is af te stellen.

Enkele van deze functies zijn:

 • Algemene afstellingen voor het oogsten
 • Transmissie- en HillMaster-bedieningselementen
 • Regeling airconditioning
 • Radiobedieningselementen
 • Lichtschakelaars

 

Digitale display op de hoekstijl

De display op de hoekstijl geeft een snel overzicht van de belangrijkste machinegegevens, zoals voorwaartse snelheid, toerental van de motor, verliezen en waarschuwingen. Al deze gegevens worden voortdurend weergegeven. De bestuurder wordt zo continu op de hoogte gehouden zonder dat hij die gegevens in allerlei menu’s hoeft op te zoeken.

Eén nieuwe functie is de nieuwe vermogensmeter die aangeeft hoeveel percentage van het motorvermogen wordt gebruikt. Deze gegevens zijn nodig om de machine optimaal te kunnen gebruiken.
GreenStar 3 CommandCenter-display

Op deze display worden cruciale gegevens over de machine en het gewas weergegeven en kunt u heel eenvoudig de belangrijkste instellingen aanpassen. Ook worden AMS-functies zoals AutoTrac ondersteund.

Vanuit één paneel hebt u snel toegang tot:

 • Instellingen van maaidorser
 • Elektrische zevenkastverstelling
 • ACA (automatische maaidorserafstelling)
 • Oogstmonitor
 • Harvest Smart (automatische regeling van de aanvoer)
 • AutoTrac
 • AutoTrac RowSense
 • Waarschuwingsmeldingen
 • Kalibratiewizards
 • Interne diagnose
 • Instelwaarden

 

GreenStar 3 CommandCenter-touchdisplay

Net zoals het GreenStar 3 CommandCenter heeft het uitgebreide aanraakscherm videofunctionaliteit. Met een extra videocamera wordt bijvoorbeeld op het scherm automatisch de achteruitrijdcamera weergegeven. Met de videofuncties kunt u bepaalde belangrijke gebieden bekijken, zoals het gebied waar het materiaal wordt gelost, zonder dat u daarvoor extra monitoren nodig hebt.


600R-voorzetstukken

Met de maaiborden uit de John Deere 600R-serie kunt u lager en sneller maaien en gemakkelijk inspelen op de situatie. De maaiborden zijn verkrijgbaar in breedten van 4,3 tot 10,7 meter.

Geen roest.

De roestvrijstalen platen aan de voorkant van de vijzel zorgen jaar na jaar, seizoen na seizoen voor een soepele, gelijkmatige invoer in de inlaatvijzel.

 

Maximaal zicht

Door de haspelbuis met de kleine diameter, de open uiteinden en open spider frames heeft de bestuurder het best mogelijke zicht op het mes en de halmverdelers.

 

Invoer

De massieve inlaatvijzel van 660 mm zorgt voor meer dan voldoende toevoercapaciteit en kan voor een soepele materiaalstroom op vier verschillende manieren worden afgesteld. Dat betekent een veel betere toevoer onder moeilijke omstandigheden.

 

Instellen in seconden

Alle 600R-maaiborden hebben één centrale hydraulische en elektrische aankoppeling met een éénpuntsvergrendelsysteem. Dagelijks onderhoud is niet nodig.

 

Korte en lange opklapbare halmverdelers

Klap voor transport de verdelers in het platform. U hoeft ze niet te verwijderen wanneer u met de machine de weg op gaat. Ook hoeft u geen zware toebehoren mee te nemen of voor opslag te zorgen.

 


Premium stroomvoorzetstukken

Maximaliseer de oogstopbrengst van uw maaidorsers zonder steeds het maaibord tussen gewassen te hoeven af te stellen. Het materiaal wordt in een constante stroom op actieve manier van de maaibalk naar de inlaatvijzel getransporteerd. De uitvoer van uw maaidorser wordt aanzienlijk groter, zelfs bij gelegerde gewassen.
Toebehoren voor zonnebloemen

De stengels van zonnebloemen zijn kwetsbaar en de bloemhoofden vallen vaak op de grond voordat zij in de machine terechtkomen. Bij deze gebruiksvriendelijke oplossing worden plaatmetalen afdekplaten gebruikt om het beschadigen van de bloemhoofden te voorkomen.

 

Aanhangers voor voorzetstukken

Met deze robuuste aanhangers kunt u heel snel en eenvoudig toebehoren voor de oogst veilig vervoeren. Enkele kenmerken van dit type aanhanger zijn stevige middenframes en steunwielen, plus verzwaarde assen en banden voor zware omstandigheden.

 

RapsProfi II

Koolzaad is vaak lastig te oogsten: de stengels zijn met elkaar verstrengeld en de knoppen barsten open wanneer zij de maaibalk raken. Dit verlengstuk vermindert het verlies met tot wel 30 kg per hectare. Het betaalt zichzelf dus zeer snel terug. Het hulpstuk kan heel eenvoudig en zonder gereedschap worden aangekoppeld.

 


600C-maïsvoorzetstukken

Hogere opbrengsten en hybriden met taaiere stengels kunnen voor problemen bij het oogsten zorgen. Daarom hebben wij de 600C-maïsvoorzetstukken gemaakt, die betrouwbaar en duurzaam zijn.

 

Behoedzame geometrie

Door het speciale ontwerp van de stengelrollen wordt het materiaal op een optimale wijze getransporteerd. De stengels worden behoedzamer doorgetrokken en vervolgens door de StalkMaster-hakselaar consistent fijngehakt.

 

Aanhangers

Deze speciale constructie transporteert materiaal voorzichtig en soepel en levert de basis voor een hoge dorscapaciteit.

 

In seconden klaar voor vervoer

Dit opklapmechanisme voert de werkzaamheden zonder tussenpozen achter elkaar uit. Kies een opklapversie met 6 of 8 rijen.


Speciale opties voor voorzetstukken HIER VERDERGAAN

Voor elk gewas en elke omstandigheid heeft John Deere een voorzetstuk.

600 F 

Sublieme prestaties bij lage gewassen:

 • Hydraulisch HydraFlex-zeefsysteem
 • Perfect volgen van contouren
 • Uitzonderlijke flexibiliteit voor de maaibalk bij elke druk

 

615 P

Ideaal voor zwadoogsten in nattere klimaten:

 • FieldGlide-luchtveringssysteem
 • Ontwerp met twee riemen voor lagere verliezen
 • Hoge doorvoer in zwaden.

 

600 D

Ideaal voor tarwe, gerst en haver bij gemiddelde opbrengsten:

 • Werkt ook snel bij lage gewassen
 • Minimale snijhoogte is 3,5 cm
 • Zwadvormingcapaciteit voor natte gewassen of het oprapen van geoogste gewassen

 

900 D

De betaalbare oplossing voor tarwe en gerst bij situaties met gemiddelde stro-opbrengsten:

 • Beproefde prestaties tegen een aantrekkelijke prijs
 • Optimale gewasstroom voor sneller oogsten
 • Uitstekend rendement

Invoerkanaal

Hoe taai of groen uw gewassen ook zijn, het opvoersysteem met hoge capaciteit uit de W-serie maakt van het gewas een mat die perfect in de afscheider past.
Beter zicht

Door het langere invoerkanaal heeft de bestuurder vrij zicht op het voorzetstuk en de maaihoogte zonder voorover te hoeven leunen. Hij kan ook de stoppelhoogte achter het voorzetstuk zien.

 

Eenvoudige aanpassing

De voorplaat kan naar voren en achteren worden ingesteld voor verschillende grootten, gewassen en omstandigheden. Hiermee is altijd voor een optimale doorvoer gezorgd.

 

 

Krachtig terugdraaimechanisme van invoerkanaal

Een terugdraaimechanisme van 135 pk verwijdert moeiteloos zelfs de hardnekkigste verstoppingen.

 

Multikoppeling met één hendel

Gemakkelijker dan dit kunnen voorzetstukken niet worden aangekoppeld.

 

 


Dorsen

De nieuwe S-serie geeft u het beste van twee werelden: de beproefde afscheiding met één enkele rotor plus een krachtige rotor die speciaal is ontwikkeld voor gewassen en omstandigheden met hoge opbrengst.
Nieuwe variable stream rotor

De grotere, meer tapse frontconus zorgt voor een aanzienlijk grotere capaciteit door een groter gebied voor het verwerken van het gewas. In combinatie met de tapse lostrommel wordt de kwaliteit van het stro ook beter. Bovendien wordt er minder brandstof verbruikt omdat de rotor minder wordt belast en er minder vermogen nodig is.

 • Elementen/tandvoeten die aan de rotor zijn gelast
 • Elementdeksels met éénboutsbevestigingen en tandinzetstukken
 • Nieuwe, tapse afvoer met schoepen op afvoerbehuizing
 • Krachtige achterste lostrommel

Het gewas stroomt vanuit de invoerversneller in het dorsgedeelte. De ‘groeven’ op de dorselementen trekken het gewas behoedzaam naar voren langs de rotor, waardoor het gewas beter wordt gedorst.

 

Robuuste geleiders stuwen het gewas voort van het dorsgedeelte naar het afscheidingsgedeelte. Bij het elliptische ontwerp wordt het gewas voortgetrokken en losgelaten voor betere prestaties bij zeer vochtige gewassen.

 

Met de elektrisch verstelbare geleiders op de bovendeksel kunt u vanuit de cabine de afscheider instellen op de beste strokwaliteit of de beste afscheiding van het stro. Of u nu kwetsbare gewassen of zeer groene gewassen oogst, u kunt uw machine altijd optimaal laten werken, zelfs onder regelmatig veranderende omstandigheden.

 

Het gewas wordt weggeveegd door de taps toelopende achterafvoer. Een langer korfbeleg onder de afneemtrommel zorgt ervoor dat het allerlaatste graan ook in de tank terechtkomt. Schoepen onder het afvoerhuis verspreiden het materiaal zodat het gelijkmatiger in de hakselaar komt.

 

Driestrooms gewasstroom uit de S-serie

De voorkant van de module bestaat uit drie invoergedeelten. De invoerversneller bereidt vóór de rotor de gewasstroom voor. Terwijl de module ronddraait, wordt het materiaal afgeleverd door de invoerversneller en het driestrooms invoerproces rond de omtrek van de rotor. De stroom van het materiaal wordt zo gelijkmatiger en eenvormiger, vooral bij zeer vochtige gewassen met een hoge opbrengst en groene gewassen.


Reiniging

De totaal nieuwe zevenkast uit de S-serie staat garant voor de hoogste zeefprestaties. De zevenkast heeft nu een uitgeschoven zeef en een nieuwe zeefneus, die de luchtstroom vanuit de ventilator regelt. De nieuwe zevenkast heeft een grotere capaciteit dan de huidige S690 en zit standaard op alle modellen uit de S-serie. Vergroot ontwerp

De nieuwe zevenkast heeft een grotere, uit één stuk bestaande kortstrozeef en een grotere korrelzeef. Doordat het ontwerp is vergroot, is het gemakkelijker om uw maaidorser productiever af te stellen. De retourstroom wordt tevens geminimaliseerd.
Nieuw actief retoursysteem*

As u met een grote maaidorser op volle capaciteit werkt, kunt u niet zonder ons actief retoursysteem. Door terugvoer te verwerken die normaal gesproken naar de afscheider gaat (en de afgescheidingsprestaties zou beïnvloeden), neemt de totale capaciteit van uw machine toe.

 

Bij deze manier van werken worden minder agressieve dorskorfinstellingen gebruikt dan de instellingen van de afscheider, waardoor de kwaliteit van het graan gewaarborgd blijft doordat gevoelig graan behoedzaam wordt verwerkt.

 

*Niet van toepassing op S660 en S670 modellen


Graanverwerking

Het lossen is waarschijnlijk het meest inspannende deel van de gehele oogst. Met de nieuwe S-serie lost u veel sneller en minder vaak dan voorheen.
De grootste graantank in de markt

De gigantische, hydraulische openklappende graantank van 14.100 liter biedt capaciteit voor gewassen met een hoge opbrengst.

 

 

Wagens vullen in seconden

Door de indrukwekkende loscapaciteit van 135 l/sec duurt het 105 seconden om een volledige tank te legen.

 

 

Opklapbare losvijzel

Deze slimme optie zorgt ervoor dat u uw maaidorser beter kunt manoeuvreren en de maaidorser bij stalling minder ruimte in beslag neemt. U kunt de losvijzel vanuit de cabine met één druk op een knop via het display in de armsteun uitklappen.

 

 

Optionele camera op de vijzel

Met een camera ziet u alles wat er in de grootste aanhangers gebeurt! De camera op de losvijzel verschaft duidelijke beelden van het lossen en ook van het gedeelte achter de maaidorser naar het display in de cabine.


Premium residumanagement

Als u het allerbeste op het gebied van flexibiliteit en gemak wilt, kiest u voor het premium residumanagement voor uw maaidorser uit de nieuwe S-serie. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk en effectief stro afleggen en kaf verspreiden of stro hakselen en al het materiaal verspreiden.

Non-stop hakselen of afleggen in zwaden

U kunt overschakelen van hakselen naar afleggen in zwaden (en terug) zonder dat u vanuit uw stoel hoeft op te staan of de maaidorser hoeft te stoppen. Dit alles regelt u via het CommandCenter-display in de cabine.

 

 

Geavanceerde PowerCast

Zelfs bij de zwaarste zijwind kan de machine het materiaal over een breedte van meer dan 12 meter verspreiden. U kunt tijdens het rijden de windcompensatie-instellingen vanuit het CommandCenter in uw cabine wijzigen.

 

 

Premium-strohakselaar

Deze zeer snelle hakselaar heeft 100 gegroefde messen in vier rijen, plus 57 vaste messen. Het stro wordt zeer fijn gehakseld.

 

 

Bovenslag-afneemtrommel

Deze trommel is ideaal als u stro zonder kaf wilt, bijvoorbeeld als ligstro voor vee. Het stro en het kaf worden aan de achterkant van de maaidorser van elkaar gescheiden. Het stro kan worden opgevangen in een zwadopraper, terwijl het kaf door de hakselaar gaat en vervolgens over de volle breedte van het maaibord door de vinnen op de verdeelplaat, het PowerCast- of het Advanced PowerCast-systeem wordt verdeeld.

 

Meer opties beschikbaar

Neem voor meer informatie over andere mogelijkheden van residumanagement contact op met uw John Deere dealer.


Motor

De motor van de nieuwe S-serie is de beste motor die we tot nu toe hebben gemaakt: een John Deere PowerTech PSX-motor met 6 cilinders en dubbele turboladers. Het S670-model heeft een motor met een cilinderinhoud van 9 liter en een vermogen van 317 kW (431 pk)*. Grotere uitvoeringen hebben de 13 liter-motor met maximaal 460 kW (626 pk)*.
Paardenkrachten waarop u kunt vertrouwen

Het geheim van het indrukwekkende vermogen van de motor zijn de twee turboladers (1 met vaste en 1 met variabele geometrie) en het hogedruk common rail system. Het reinigingssysteem met hoge capaciteit en de lucht-luchtnakoeling dragen ook bij tot de motorprestaties. Deze motor is een onvermoeibaar werkpaard dat u niet in de steek zal laten!

 

Fase III B eenvoudig gemaakt

De nieuwe PowerTech PSX is zo geavanceerd dat het zonder enige aanpassing aan de emissiestandaard Fase III B voldoet. Het enige wat u nodig hebt, is diesel, geen urea (AdBlue).

 

Extra vermogen van John Deere

Het motorvermogen neemt toe wanneer het motortoerental omlaaggaat door de belasting van de gewasstroom. Dit beroemde extra vermogen van John Deere zorgt ervoor dat er probleemloos op vol vermogen kan worden geoogst zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de motor afslaat. Bovendien is er tijdens het lossen van de tank boven het nominale vermogen nog extra vermogen beschikbaar om gewoon verder te gaan met het oogsten. Een exclusief voordeel van John Deere!


Transmissieopties

U kunt voor de S-serie uit twee vermogensoverbrengingen kiezen, afhankelijk van de omstandigheden waarin u moet oogsten.

Automatische ProDrive-transmissie

Met dit automatische schakelsysteem kan de snelheid heel nauwkeurig worden geregeld, zelfs in heuvelachtig terrein en onder zware omstandigheden waarin moet worden geoogst.

 

Drukknop-schakeltransmissie met drie versnellingen

Het schakelen gaat heel gemakkelijk met onze totaal nieuwe PBST-transmissie. Zet de machine stop, selecteer de gewenste versnelling door op een van de drie knoppen op de armsteun te drukken en laat de maaidorser de rest doen. De transmissie trekt automatisch de handrem aan waardoor er soepel wordt geschakeld.


Hillmaster

Heuvelachtig terrein is lastig voor de bestuurder. Wanneer het graan naar één kant schuift, kan dit het werken bemoeilijken. Met de HillMaster worden beide problemen in één klap opgelost.


Graantanks vullen tot de rand

De graantank blijft horizontaal en kan tot aan de rand toe worden gevuld en bij stops probleemloos worden geleegd. De verbeterde gewichtsverdeling zorgt voor een betere tractie en stabiliteit. En dankzij het zicht vanuit de cabine op dezelfde hoogte blijft de bestuurder de gehele dag fris en geconcentreerd.

 


Rupsbanden

U kunt uw productiviteit in moeilijke omstandigheden vergroten door rupsbanden te bestellen voor uw maaidorser uit de nieuwe S-serie. Behalve een lage bodemdruk en een superieur rijcomfort hebt u met rupsbanden ook een veel betere tractie, kunt u snel over de weg rijden en kunt u de assen zwaarder belasten.
Onafhankelijke looprollen

De looprollen en de middenwagen zijn onafhankelijk geveerd waardoor de lading gelijkmatig over het gehele contactvlak kan worden verdeeld. Het aantal pieken in de belasting is aanmerkelijk verminderd.

 

Mobiliteit in het veld en op de weg

Met rupsbanden kunt u overal oogsten, hoe onbegaanbaar het terrein ook is. En het verplaatsen van de machine van het ene veld naar een ander veld gaat zonder problemen vanwege hoge transportsnelheid, en de geringe breedte van de machine.

 

 

Rijgenot

Alle machines met rupsbanden zijn standaard voorzien van ProDrive. De combinatie van John Deere-rupsbanden en ProDrive geeft de bestuurder het ultieme rijgevoel. Wanneer de omstandigheden echt zwaar worden, haalt het geïntegreerde differentieelslot van ProDrive u uit de problemen, terwijl u de machine heel gemakkelijk kunt besturen met de instelbare snelheden van ProDrive.

 

Lagere seizoenskosten

Het verantwoorden van de kosten voor machines is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De grond hoeft niet zo grondig te worden voorbewerkt, waardoor er op de uitgaven kan worden bespaard. U zult werkelijk het voordeel ervaren als er kan worden geoogst, terwijl andere maaidorsers in de schuur blijven. Neem vandaag contact op met uw John Deere-dealer voor meer informatie en advies over de juiste keuze voor het werk dat u moet doen.


JDlink


Deze geavanceerde, op het web gebaseerde telematica-oplossingen geven machineparkbeheerders in realtime antwoorden op veel voorkomen vragen.

 • Machinelocatie: in welke velden staan mijn machines en waar precies?
 • Bijhouden van locaties: waar en in welke velden zijn mijn machines geweest en wat hebben zij tot nu toe geoogst?
 • Geofencing: hoe kan ik mijn machines beschermen tegen misbruik en diefstal?
 • Onderhoudsplanning: wanneer staat het volgende onderhoud gepland en op welke manier kan deze planning het beste worden beheerd?
 • Brandstofverbruik: hoeveel brandstof wordt er bij de verschillende werkzaamheden verbruikt?
 • Bedrijfsuren: hoelang is mijn machine gebruikt bij klant A?
 • Oogstprestaties: hoe kan ik de productiviteit van mijn oogstmachines controleren en optimaliseren?
 • Scholing van bestuurders: hebben mijn bestuurders meer training nodig?

 

JDLink Harvest Module

De JDLink Harvest Module combineert de machinegegevens met de gewasgegevens en geeft u inzicht in de instellingen, opbrengst en doorvoer van de machine en in andere gegevens die u tijdens u werk nodig hebt. U kunt de verschillende machines met elkaar vergelijken en van elke machine gedetailleerde rapporten over de productiviteit krijgen. De JDLink Harvest Module kan bovendien berichten naar uw mobiele apparaat verzenden, zodat u precies weet waar op dat moment uw machines in het veld staan te wachten op de graanwagens of brandstof. Dit is het eerste beheersysteem in realtime dat niet alleen van achter het bureau kan worden gebruikt, maar ook door managers die tijdens de oogsttijd onderweg zijn en de gehele operatie in de gaten willen houden.

 

ServiceAdvisor Remote

Service ADVISOR Remote is een algemene functie van de volledige suite van JDLink-pakketten. Met uw toestemming heeft uw dealer vanaf zijn locatie toegang tot uw machines. Bij problemen kan hij op deze manier de foutcodes en details over uw machine raadplegen. Hij kan zelfs de software bijwerken en diagnoses stellen, zodat hij exact op de hoogte is van het probleem wanneer hij ter plaatse komt. Als u hem JDLink-toegang verleent, weet hij ook waar de machines staan. U verliest geen tijd meer door hem de weg te wijzen of door een monteur die zich op het erf meldt in plaats van bij het veld waar de defecte machine staat. Het resultaat is dat uw machines sneller kunnen worden gerepareerd en dat u in realtime de juiste beslissingen kunt nemen.


Autotrac

Met onze handenvrije AutoTrac-systeem met satellietondersteuning wordt elke baan met de volledige breedte van het maaibord gemaaid. De overlap vermindert met 90%, zelfs ’s nachts en na een hele lange werkdag. De maaidorser stuurt zichzelf, dus de bestuurder raakt minder vermoeid en kan zich volledig op de uitvoer concentreren.
AutoTrac RowSense voor maïs

Deze module biedt ook bij maïs dezelfde productiviteit. Speciale sensoren op het maaibord zorgen voor realtime gegevens over de positie van de rij (RowSense). Wanneer de gegevenstroom wordt onderbroken, worden de gaten door AutoTrac automatisch opgevuld met GPS-gegevens. Beide systemen zorgen er samen voor dat de machine constant blijft werken, met als resultaat een ongeëvenaarde, nauwkeurige oogst.


Download de S-serie specificaties

Ga naar: