John Deere T-serie maaidorsers

Ervaar de toekomst

 

Op zoek naar de ultieme schuddermaaidorser? De T-serie heeft het allemaal: een soepele, directe gewasstroom die voor een optimale kwaliteit van het graan en stro zorgt. Grootste effectieve afscheidingsoppervlak. En een ruime cabine die nieuwe normen stelt op het gebied van comfort en gebruiksgemak.

 • Superieure, ergonomische premium cabine
 • Geavanceerde schuddertechnologie met hoge capaciteit
 • Geavanceerde, intelligente oplossingen die de prestaties verbeteren
 • Voldoet aan emissienorm Fase IIIB zonder gedoe

De nieuwe T-serie – de grootste schuddermaaidorser op aarde

 
Dorssysteem Luxe cabine JDLink-telematica
De nieuwe T-serie biedt een ongeëvenaarde capaciteit zonder af te doen aan de kwaliteit van het graan en het stro. Onze unieke tangentiële tandenafscheider zorgt voor een soepele en directe gewasstroom. En met het grootste effectieve afscheidingsoppervlak van alle schudders op de markt kan zelfs de versie met 5 schudders de meeste conventionele systemen met 6 schudders bijhouden. De nieuwe premium cabine is ruimer en comfortabeler. Alle bedieningselementen voor het oogsten zijn gemakkelijk te vinden en te gebruiken en de geavanceerde infotainment-opties maken lange dagen werk een stuk aangenamer. Deze geavanceerde, op het web gebaseerde telematica-oplossingen geven machineparkbeheerders in realtime antwoorden op veel voorkomen vragen.

 

De nieuwe maaidorsers uit de T-serie zijn voorzien van een groot aantal functies waarmee u de prestaties en productiviteit kunt verbeteren. Klik hieronder op ieder kenmerk om nog meer te ontdekken!


Premium cabine

In de ruime, nieuwe, premium cabine blijft de bestuurder waakzaam, ontspannen en productief, hoelang het werk ook duurt en hoe lastig de omstandigheden ook zijn.

 

Ergonomische bedieningselementen

Alle bedieningselementen zijn logisch, ergonomisch en eenvoudig te bedienen. De kantelbare, uitschuifbare stuurkolom laat zich binnen enkele seconden volledig aanpassen aan iedere bestuurder. En met de ’soft touch’-schakelaars kan de maaidorser heel nauwkeurig worden ingesteld en bediend.

 

Premium stoel met luchtvering

U kunt de premium stoel met luchtvering op vier verschillende manieren naar eigen voorkeur instellen. Met de verstelbare lendensteun kunt u de juiste steun in de rug instellen. De stoel kan zelfs worden geleverd met een geïntegreerde voetensteun en verwarmde kussens.

 


Uitstekend zicht

Bij een volledig zicht heeft de chauffeur volledige controle en zicht op de oogst. Het zicht is aanzienlijk verbeterd door de nieuwe vorm en het nieuwe ontwerp van de hoekstijlen van de cabine en het grotere glasoppervlak.

 

Airconditioning

De nieuwe airconditioning heeft een capaciteit van 25% meer en houdt de temperatuur constant, zelfs wanneer het erg warm wordt.

 

 

Optionele extra camera

De optionele externe camera en de camera in de cabine kunnen worden gericht op de achterkant van de maaidorsers, in de graantank of op de losvijzel. De beeldkwaliteit is uitstekend en de beeldhoek kan worden ingesteld.


Displays en bedieningselementen

De t-serie wordt geleverd met een CommandTouch-armsteun, een CommandCenter-armsteun met een display en een digitale display op de hoekstijl. Hiermee heeft de bestuurder volledige controle over alle functies.

Hoofdbedieningshendel

De hoofdbedieningshendel past precies in uw hand en is een opmerkelijke hydrostatische snelheidsregeling. Hiermee bedient u ook het heffen/zakken van het invoerkanaal, heffen/zakken van de haspel, naar voren/achteren van de haspel, terug-naar-maaien instelling, noodstop en optionele functies voor stoppelhoogte en zweefstanddruk.

 

CommandArm-console

De CommandArm-console is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen en zorg voor maximale productiviteit. De bedieningselementen spreken voor zich en zitten op gemakkelijk te bereiken plaatsen. Alle functies die vaak worden gebruikt, kunnen met ‘sneltoetsen’ worden uitgevoerd, waardoor de machine heel eenvoudig is af te stellen.

Enkele van deze functies zijn:

 • Algemene afstellingen voor het oogsten
 • Transmissie- en HillMaster-bedieningselementen
 • Regeling airconditioning
 • Lichtschakelaars

 

Digitale display op de hoekstijl

De display op de hoekstijl geeft een snel overzicht van de belangrijkste machinegegevens, zoals voorwaartse snelheid, toerental van de motor, verliezen en waarschuwingen. Al deze gegevens worden voortdurend weergegeven. De bestuurder wordt zo continu op de hoogte gehouden zonder dat hij die gegevens in allerlei menu’s hoeft op te zoeken.

Eén nieuwe functie is de nieuwe vermogensmeter die aangeeft hoeveel percentage van het motorvermogen wordt gebruikt. Deze gegevens zijn nodig om de machine optimaal te kunnen gebruiken.

GreenStar 3 CommandCenter-display

Op deze display worden cruciale gegevens over de machine en het gewas weergegeven en kunt u heel eenvoudig de belangrijkste instellingen aanpassen. Ook worden AMS-functies zoals AutoTrac ondersteund.

Vanuit één paneel hebt u snel toegang tot:

 • Instellingen van maaidorser
 • Elektrische zevenkastverstelling
 • ACA (automatische maaidorserafstelling)
 • Oogstmonitor
 • Harvest Smart (automatische regeling van de aanvoer)
 • AutoTrac
 • AutoTrac RowSense
 • Waarschuwingsmeldingen
 • Kalibratiewizards
 • Interne diagnose
 • Instelwaarden

 

GreenStar 3 CommandCenter-touchdisplay

Net zoals het GreenStar 3 CommandCenter heeft het uitgebreide aanraakscherm videofunctionaliteit. Met een extra videocamera wordt bijvoorbeeld op het scherm automatisch de achteruitrijdcamera weergegeven. Met de videofuncties kunt u bepaalde belangrijke gebieden bekijken, zoals het gebied waar het materiaal wordt gelost, zonder dat u daarvoor extra monitoren nodig hebt.

 

GreenStar 2630-display

De GreenStar 2630-display biedt state-of-the-art prestaties en een ongeëvenaard gebruiksgemak. Deze totaal nieuwe monitor heeft een kleurenaanraakscherm van 26 cm. Op dit scherm kunnen alle i-oplossingen worden uitgevoerd waarmee u productiever kunt werken, zoals bijvoorbeeld functies voor documentatie. Andere kenmerken zijn een USB-poort voor gegevensoverdracht en video.


600R-Voorzetstukken

Met de maaiborden uit de John Deere 600R-serie kunt u lager en sneller maaien en gemakkelijk inspelen op de situatie. De maaiborden zijn verkrijgbaar in breedten van 4,3 tot 10,7 meter.

 

Roest niet. Nooit.

De roestvrijstalen platen aan de voorkant van de vijzel zorgen jaar na jaar, seizoen na seizoen voor een soepele, gelijkmatige invoer in de inlaatvijzel.

 


Maximaal zicht

Door de haspelbuis met de kleine diameter, de open uiteinden en open spider frames heeft de bestuurder het best mogelijke zicht op het mes en de halmverdelers.

 

Inlaat

De massieve inlaatvijzel van 660 mm zorgt voor meer dan voldoende toevoercapaciteit en kan voor een soepele materiaalstroom op vier verschillende manieren worden afgesteld. Dat betekent een veel betere toevoer onder moeilijke omstandigheden.

 

Instellen in seconden

Alle 600R-maaiborden hebben één centrale hydraulische en elektrische aankoppeling met een éénpuntsvergrendelsysteem. Dagelijks onderhoud is niet nodig.

 

Korte en lange opklapbare halmverdelers

Klap voor transport de verdelers in het platform. U hoeft ze niet te verwijderen wanneer u met de machine de weg op gaat. Ook hoeft u geen zware toebehoren mee te nemen of voor opslag te zorgen.

 


Premium stroomvoorzetstukken

Maximaliseer de oogstopbrengst van uw maaidorsers zonder steeds het maaibord tussen gewassen te hoeven af te stellen. Het materiaal wordt in een constante stroom op actieve manier van de maaibalk naar de inlaatvijzel getransporteerd. De uitvoer van uw maaidorser wordt aanzienlijk groter, zelfs bij gelegerde gewassen.
Toebehoren voor zonnebloemen

De stengels van zonnebloemen zijn kwetsbaar en de bloemhoofden vallen vaak op de grond voordat zij in de machine terechtkomen. Bij deze gebruiksvriendelijke oplossing worden plaatmetalen afdekplaten gebruikt om het beschadigen van de bloemhoofden te voorkomen.

 

Aanhangers voor voorzetstukken

Met deze robuuste ’vario’-aanhangers kunt u heel snel en eenvoudig toebehoren voor de oogst veilig vervoeren. Enkele kenmerken van dit type aanhanger zijn stevige middenframes en steunwielen, plus verzwaarde assen en banden voor zware omstandigheden.

RapsProfi II

Koolzaad is vaak lastig te oogsten: de stengels zijn met elkaar verstrengeld en de knoppen barsten open wanneer zij de maaibalk raken. Dit verlengstuk vermindert het verlies met tot wel 30 kg per hectare. Het betaalt zichzelf dus zeer snel terug. Het hulpstuk kan heel eenvoudig en zonder gereedschap worden aangekoppeld.


600C-Maïsvoorzetstukken

Hogere opbrengsten en hybriden met taaiere stengels kunnen voor problemen bij het oogsten zorgen. Daarom hebben wij de 600C-maïsvoorzetstukken gemaakt, die betrouwbaar en duurzaam zijn.

 

Behoedzame geometrie

Door het speciale ontwerp van de stengelrollen wordt het materiaal op een optimale wijze getransporteerd. De stengels worden behoedzamer doorgetrokken en vervolgens door de StalkMaster-hakselaar consistent fijngehakt.

 

 

Aanhangers

Deze speciale constructie transporteert materiaal voorzichtig en soepel en levert de basis voor een hoge dorscapaciteit.

 

 

In seconden klaar voor vervoer

Dit opklapmechanisme voert de werkzaamheden zonder tussenpozen achter elkaar uit. Kies een opklapversie met 6 of 8 rijen.

 


Speciale opties voor voorzetstukken

Voor elk gewas en elke omstandigheid heeft John Deere een voorzetstuk.
600 F

Sublieme prestaties bij lage gewassen:

 • Hydraulisch HydraFlex-zeefsysteem
 • Perfect volgen van contouren
 • Uitzonderlijke flexibiliteit voor de maaibalk bij elke druk

 

615 P

Ideaal voor zwadoogsten in nattere klimaten:

 • FieldGlide-luchtveringssysteem
 • Ontwerp met twee riemen voor lagere verliezen
 • Hoge doorvoer in zwaden.

 

600 D

Ideaal voor tarwe, gerst en haver bij gemiddelde opbrengsten:

 • Werkt ook snel bij lage gewassen
 • Minimale snijhoogte is 3,5 cm
 • Zwadvormingcapaciteit voor natte gewassen of het oprapen van geoogste gewassen

 

900 D

De betaalbare oplossing voor tarwe en gerst bij situaties met gemiddelde stro-opbrengsten:

 • Beproefde prestaties tegen een aantrekkelijke prijs
 • Optimale gewasstroom voor sneller oogsten
 • Uitstekend rendement

 


Invoerkanaal

Hoe taai of groen uw gewassen ook zijn, het opvoersysteem met hoge capaciteit uit de W-serie maakt van het gewas een mat die perfect in de afscheider past.

Beter zicht

Door het langere invoerkanaal heeft de bestuurder vrij zicht op het voorzetstuk en de maaihoogte zonder voorover te hoeven leunen. Hij kan ook de stoppelhoogte achter het voorzetstuk zien.

 

Eenvoudige aanpassing

De voorplaat kan naar voren en achteren worden ingesteld voor verschillende grootten, gewassen en omstandigheden. Hiermee is altijd voor een optimale doorvoer gezorgd.

 

Multikoppeling met één hendel

Gemakkelijker dan dit kunnen voorzetstukken niet worden aangekoppeld.

 

 

 


Dorsen

Geavanceerde schuddertechnologie en een enorm effectief afscheidingsoppervlak garanderen uitstekende resultaten in uiteenlopende gewassen. Graan- en strokwaliteit kunnen niet beter!

 

 

Topkwaliteit graan en stro

Geavanceerde schuddertechnologie en een enorm effectief afscheidingsoppervlak garanderen uitstekende resultaten in uiteenlopende gewassen. Graan- en strokwaliteit kunnen niet beter!

 

 

De grootste schuddermaaidorser op aarde

De nieuwe T-serie heeft het grootste effectieve afscheidingsoppervlak. Dit is zo groot, dat de uitvoering met 5 schudders de meeste conventionele systemen met 6 schudders kan bijhouden.

Aangedreven afscheidingsoppervlak van 2,80 m² op een 5-schudder uit de T-serie

Aangedreven afscheidingsoppervlak van 3,36 m² op een 6-schudder uit de T-serie

 

Dorsen

Het gewas komt de grote dorstrommel binnen met een grote omsluitingshoek van de dorskorf. Na een voorzichtige eerste dorsgang wordt het gewas getransporteerd zonder bochten en zonder abrupte richtingswijzigingen. Dit beperkt de kans dat het graan of stro beklemd of beschadigd raakt.

 

Bovenslag-afneemtrommel

Dit is het grootste verschil tussen John Deere en systemen van de concurrent. Het gewas wordt ingevoerd in de tandenafscheider zonder abrupte richtingswijzigingen. Omdat het gewas van bovenaf binnenkomt, wordt het gehele oppervlak van de afscheider benut.

Tandenafscheider

De tanden kammen de stromat voortdurend om vastzittend graan los te maken; dit wordt vervolgens getransporteerd naar het reinigingssysteem. Dit beperkt kostbare verliezen en garandeert een behoedzaam behandeling van het stro.
Achterste afneemtrommel

Deze tweede trommel heeft een diameter van 400 mm en transporteert het gewas soepel van de tandenafscheider naar de schudders. Dankzij de verstelbare tweede dorskorf is het effectieve afscheidingsoppervlak zeer groot.

 

Schudders

Het gewas wordt getransporteerd over een zeventraps schudder die elke laatste graankorrel uit het stro haalt.


Reiniging


Ons Quadra-Flo-reinigingssysteem is het ideale systeem voor gewassen met een hoge opbrengst. Dit systeem levert graan van topkwaliteit en kan de grootste volumes materiaal verwerken.

 

Instellen en vergeten

Quadra-Flow zorgt voor zuiverdere graanmonsters in de graantank met een minimum aan afstelling in alle situaties. De efficiëntie van dit systeem is enorm: u stelt de zevenkast ’s ochtends in en hoeft er verder niet meer naar om te kijken.

 

Zware uitvoering

De transportvijzels kunnen met gemak grote hoeveelheden graan verwerken met een gelijkmatige zeefbelasting voor een efficiënte reiniging. Diepe vijzelopeningen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het materiaal naar het reinigingsysteem met minder persen, zelfs op zijwaartse hellingen.

 

Vier ventilatoren

Vier Dual-Flo-ventilatoren zorgen in twee richtingen voor een krachtige, constante luchtstroom waarmee het kaf wordt weggeblazen. Door de hoge drukverschillen wordt het kaf weggeblazen terwijl het graan in de zevenkast valt.
Speciale voorreiniger

Deze reiniger blaast 25% van het kaf weg, scheidt ongeveer 1/3 van het graan vooraf en vermindert zo de hoeveelheid graan die door de bovenzeef en zeef gaat.

 

Eenvoudige sortering

De korrelafscheiding wordt gemakkelijk door de bovenzeef en de graanzeef gesorteerd. Door de optionele elektrische afstelling is de zevenkast eenvoudig af te stellen.


Graanverwerking

 

Graantanks met een inhoud van maximaal 11.000 liter dragen bij aan de ongeëvenaarde productiviteit van de W-serie. De elektrisch te bedienen deksels kunnen helemaal worden geopend en de lange, fonteinachtige losvijzels hebben een U-verbinding waarmee veel gemakkelijker kan worden gemanoeuvreerd en opgeslagen.
Geïntegreerde video

Als de camera is geïnstalleerd, hebt u met de geïntegreerde videofunctionaliteit in de GreenStar 3-display een perfect zicht op de achterkant van de maaidorser, in de graantank of bij de losvijzel. De beeldkwaliteit is uitstekend en de kijkhoek kan worden aangepast.

 


Residumanagement

Als u de resten wilt snijden en verspreiden, is ons systeem voor restmateriaal de oplossing voor u. Dit systeem verkort grondig en verspreidt gelijkmatig achter de maaidorser, zelfs bij de breedste partijen. Dat maakt deze machine perfect voor velden zonder grondbewerking en velden met minimale grondbewerking.

 

 

Optimale prestaties

Met onze premium residumanagement oplossingen ziet u tot 108 smalle kartelmessen met een gelijk aantal vaststaande messen. Samen snijden deze het stro en kaf en verpreiden dit gelijkmatig over de gehele breedte van het platform. Snel en gemakkelijk instelbaar op twee snelheden voor maïs of kleine korrels om de maaidorser in te stellen op uw oogstomstandigheden.
Twee manieren om kaf te verspreiden

Met het premium systeem voor de verwerking van gewasresten kunt u kaf en stro verspreiden vanuit één gewasstroom door de schudder. Kaf wordt in het gehakselde stro geblazen en gelijkmatig verdeeld. Geen kluiten meer op het veld — maar wel een gelijkmatige laag restmateriaal. Wanneer de kafverspreider wordt beïnvloed door de wind of de helling, heeft dit bovendien het voordeel dat u met de strohakselaar het kaf naar beide zijden kunt verspreiden.

 

 

Voortreffelijk stro…

Of u strobalen maakt voor ligstro of voor voederstro, de kwaliteit kan niet beter. U krijgt de ideale strolengte, de beste gelijkvormigheid en meer gewicht per baal. Met onze nieuwe T-serie maaidorser krijgt u een ongekende strokwaliteit voor dit productiviteitsniveau.

Met de kafverspreider kunt u het kaf aan weerszijden van de maaidorser verspreiden tijdens de zwadvorming. Dit is perfect voor landbouwers die strobalen voor ligstro willen maken.


Motor

De motor van de nieuwe T-serie is de beste motor die we tot nu toe hebben gemaakt: een John Deere PowerTech PSX-motor met 6 cilinders en dubbele turboladers. Het T550-model heeft een motor met een cilinderinhoud van 6,8 liter en een vermogen van 224 kW (305 pk)*. Grotere uitvoeringen hebben de 9 liter-motor met maximaal 317 kW (431 pk)*.

Paardenkrachten waarop u kunt vertrouwen
Het geheim van het indrukwekkende vermogen van de motor zijn de twee turboladers (1 met vaste en 1 met variabele geometrie) en het hogedruk common rail system. Het reinigingssysteem met hoge capaciteit en de lucht-luchtnakoeling dragen ook bij tot de motorprestaties. Deze motor is een onvermoeibaar werkpaard dat u niet in de steek zal laten!

 

Fase III B eenvoudig gemaakt

De nieuwe PowerTech PSX is zo geavanceerd dat het zonder enige aanpassing aan de emissiestandaard Fase III B voldoet. Het enige wat u nodig hebt, is diesel, geen urea (AdBlue).

 

Extra vermogen van John Deere

Het motorvermogen neemt toe wanneer de motorsnelheid omlaaggaat door de belasting van de gewasstroom. Dit beroemde extra vermogen van John Deere zorgt ervoor dat er probleemloos op vol vermogen kan worden geoogst zonder dat u bang hoeft te zijn dat de motor afslaat. Bovendien is er tijdens het lossen van de tank boven het nominale vermogen nog extra vermogen beschikbaar om gewoon verder te gaan met het oogsten. Een exclusief voordeel van John Deere!


Transmissieopties

 

 

U kunt voor de S-serie uit twee vermogensoverbrengingen kiezen, afhankelijk van de omstandigheden waarin u moet oogsten.
Automatische ProDrive-transmissie

Met dit automatische schakelsysteem kan de snelheid heel nauwkeurig worden geregeld, zelfs in heuvelachtig terrein en onder zware omstandigheden waarin moet worden geoogst.

 

 

Drukknop-schakeltransmissie met drie versnellingen

Het schakelen gaat heel gemakkelijk met onze totaal nieuwe PBST-transmissie. Zet de machine stop, selecteer de gewenste versnelling door op een van de drie knoppen op de armsteun te drukken en laat de maaidorser de rest doen. De transmissie trekt automatisch de handrem aan waardoor er soepel wordt geschakeld.


Hillmaster

Heuvelachtig terrein is lastig voor de bestuurder. Wanneer het graan naar één kant schuift, kan dit het werken bemoeilijken. Met de HillMaster worden beide problemen in één klap opgelost.
Prestaties op vlak land en hellingen van maximaal 22%

De HillMaster-werkt samen met het ingebouwde SlopeMaster-systeem om hellingen tot 22% te kunnen nemen. De SlopeMaster kan hellingen tot 7% verwerken. De HillMaster compenseert de volgende 15 % door de stand van de maaidorser automatisch tijdens het rijden aan de helling aan te passen.

 

Graantanks vullen tot de rand

De graantank blijft horizontaal en kan tot aan de rand toe worden gevuld en bij stops probleemloos worden geleegd. De verbeterde gewichtsverdeling zorgt voor een betere tractie en stabiliteit. En dankzij het zicht vanuit de cabine op dezelfde hoogte blijft de bestuurder de gehele dag fris en geconcentreerd.


JDlink

Deze geavanceerde, op het web gebaseerde telematica-oplossingen geven machineparkbeheerders in realtime antwoorden op veel voorkomen vragen.

 • Machinelocatie: in welke velden staan mijn machines en waar precies?
 • Bijhouden van locaties: waar en in welke velden zijn mijn machines geweest en wat hebben zij tot nu toe geoogst?
 • Geofencing: hoe kan ik mijn machines beschermen tegen misbruik en diefstal?
 • Onderhoudsplanning: wanneer staat het volgende onderhoud gepland en op welke manier kan deze planning het beste worden beheerd?
 • Brandstofverbruik: hoeveel brandstof wordt er bij de verschillende werkzaamheden verbruikt?
 • Bedrijfsuren: hoelang is mijn machine gebruikt bij klant A?
 • Oogstprestaties: hoe kan ik de productiviteit van mijn oogstmachines controleren en optimaliseren?
 • Scholing van bestuurders: hebben mijn bestuurders meer training nodig?

 

JDLink Harvest Module

De JDLink Harvest Module combineert de machinegegevens met de gewasgegevens en geeft u inzicht in de instellingen, opbrengst en doorvoer van de machine en in andere gegevens die u tijdens u werk nodig hebt. U kunt de verschillende machines met elkaar vergelijken en van elke machine gedetailleerde rapporten over de productiviteit krijgen. De JDLink Harvest Module kan bovendien berichten naar uw mobiele apparaat verzenden, zodat u precies weet waar op dat moment uw machines in het veld staan te wachten op de graanwagens of brandstof. Dit is het eerste beheersysteem in realtime dat niet alleen van achter het bureau kan worden gebruikt, maar ook door managers die tijdens de oogsttijd onderweg zijn en de gehele operatie in de gaten willen houden.

 

ServiceAdvisor Remote

Service ADVISOR Remote is een algemene functie van de volledige suite van JDLink-pakketten. Met uw toestemming heeft uw dealer vanaf zijn locatie toegang tot uw machines. Bij problemen kan hij op deze manier de foutcodes en details over uw machine raadplegen. Hij kan zelfs de software bijwerken en diagnoses stellen, zodat hij exact op de hoogte is van het probleem wanneer hij ter plaatse komt. Als u hem JDLink-toegang verleent, weet hij ook waar de machines staan. U verliest geen tijd meer door hem de weg te wijzen of door een monteur die zich op het erf meldt in plaats van bij het veld waar de defecte machine staat. Het resultaat is dat uw machines sneller kunnen worden gerepareerd en dat u in realtime de juiste beslissingen kunt nemen.


Autotrac

Met onze handenvrije AutoTrac-systeem met satellietondersteuning wordt elke baan met de volledige breedte van het maaibord gemaaid. De overlap vermindert met 90%, zelfs ’s nachts en na een hele lange werkdag. De maaidorser stuurt zichzelf, dus de bestuurder raakt minder vermoeid en kan zich volledig op de uitvoer concentreren.
AutoTrac RowSense voor maïs

Deze module biedt ook bij maïs dezelfde productiviteit. Speciale sensoren op het maaibord zorgen voor realtime gegevens over de positie van de rij (RowSense). Wanneer de gegevenstroom wordt onderbroken, worden de gaten door AutoTrac automatisch opgevuld met GPS-gegevens. Beide systemen zorgen er samen voor dat de machine constant blijft werken, met als resultaat een ongeëvenaarde, nauwkeurige oogst.Download de T-serie specificaties

 

Ga naar: