Facebook Twitter E-mail Youtube

John Deere W660 maaidorser

 

Kenmerken

 • Ruime en ergonomische luxe cabine
 • Bewezen brandstofefficiënte walker technologie
 • Gemakkelijke transmissieopties
 • Hillmaster optie

 

Specificaties

Maximaal vermogen (ECER120): 250 kW (340 pk)
Inhoud graantank: 8000 liter (optioneel tot 10.000 liter)

 

Bekijk de gedetailleerde specificaties hier


Nieuwe luxe cabine

In de ruime, nieuwe, luxueuze cabine blijft de bestuurder waakzaam, ontspannen en productief, hoelang het werk ook duurt en hoe lastig de omstandigheden ook zijn.

 

Ergonomische bedieningselementen

Alle bedieningselementen zijn logisch, ergonomisch en eenvoudig te bedienen. De kantelbare, uitschuifbare stuurkolom laat zich binnen enkele seconden volledig aanpassen aan iedere bestuurder. En met de ’soft touch’-schakelaars kan de maaidorser heel nauwkeurig worden ingesteld en bediend.

 

Comfortabele luchtgeveerde stoel

De luchtgeveerde stoel zorgt de hele dag voor een uitstekend zitcomfort.

 

Uitstekend zicht

Bij een volledig zicht heeft de chauffeur volledige controle en zicht op de oogst. Het zicht is aanzienlijk verbeterd door de nieuwe vorm en het nieuwe ontwerp van de hoekstijlen van de cabine en het grotere glasoppervlak.

 

Airconditioning

De nieuwe airconditioning houdt de bestuurder koel, zelfs op hele warme dagen.

 

 


Displayopties


De W-serie wordt geleverd met een CommandTouch-armsteun, een CommandCenter-armsteun met een display en een digitale display op de hoekstijl. Hiermee heeft de bestuurder volledige controle over alle functies.

Hoofdbedieningshendel

De hoofdbedieningshendel past precies in uw hand en is een opmerkelijke hydrostatische snelheidsregeling. Hiermee bedient u ook het heffen/zakken van het invoerkanaal, heffen/zakken van de haspel, naar voren/achteren van de haspel, terug-naar-maaien instelling, noodstop en optionele functies voor stoppelhoogte en zweefstanddruk.

 

CommandArm-console

De CommandArm-console is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen en zorg voor maximale productiviteit. De bedieningselementen spreken voor zich en zitten op gemakkelijk te bereiken plaatsen. Alle functies die vaak worden gebruikt, kunnen met ‘sneltoetsen’ worden uitgevoerd, waardoor de machine heel eenvoudig is af te stellen.

Enkele van deze functies zijn:

 • Algemene afstellingen voor het oogsten
 • Transmissie- en HillMaster-bedieningselementen
 • Regeling airconditioning
 • Lichtschakelaars

 

Digitale display op de hoekstijl

De display op de hoekstijl geeft een snel overzicht van de belangrijkste machinegegevens, zoals voorwaartse snelheid, toerental van de motor, verliezen en waarschuwingen. Al deze gegevens worden voortdurend weergegeven. De bestuurder wordt zo continu op de hoogte gehouden zonder dat hij die gegevens in allerlei menu’s hoeft op te zoeken.

Eén nieuwe functie is de nieuwe vermogensmeter die aangeeft hoeveel percentage van het motorvermogen wordt gebruikt. Deze gegevens zijn nodig om de machine optimaal te kunnen gebruiken.
GreenStar 3 CommandCenter-display

Op deze display worden cruciale gegevens over de machine en het gewas weergegeven en kunt u heel eenvoudig de belangrijkste instellingen aanpassen. Ook worden AMS-functies zoals AutoTrac ondersteund.

Vanuit één paneel hebt u snel toegang tot:

 • Instellingen van maaidorser
 • Elektrische zevenkastverstelling
 • ACA (automatische maaidorserafstelling)
 • Oogstmonitor
 • Harvest Smart (automatische regeling van de aanvoer)
 • AutoTrac
 • AutoTrac RowSense
 • Waarschuwingsmeldingen
 • Kalibratiewizards
 • Interne diagnose
 • Instelwaarden

 

GreenStar 3 CommandCenter-touchdisplay

Net zoals het GreenStar 3 CommandCenter heeft het uitgebreide aanraakscherm videofunctionaliteit. Met een extra videocamera wordt bijvoorbeeld op het scherm automatisch de achteruitrijdcamera weergegeven. Met de videofuncties kunt u bepaalde belangrijke gebieden bekijken, zoals het gebied waar het materiaal wordt gelost, zonder dat u daarvoor extra monitoren nodig hebt.

 

GreenStar 2630-display

De GreenStar 2630-display biedt state-of-the-art prestaties en een ongeëvenaard gebruiksgemak. Deze totaal nieuwe monitor heeft een kleurenaanraakscherm van 26 cm. Op dit scherm kunnen alle i-oplossingen worden uitgevoerd waarmee u productiever kunt werken, zoals bijvoorbeeld functies voor documentatie. Andere kenmerken zijn een USB-poort voor gegevensoverdracht en video.


600R-Voorzetstukken

Met de maaiborden uit de John Deere 600R-serie kunt u lager en sneller maaien en gemakkelijk inspelen op de situatie. De maaiborden zijn verkrijgbaar in breedten van 4,3 tot 10,7 meter.

 

Roest niet. Nooit.

De roestvrijstalen platen aan de voorkant van de vijzel zorgen jaar na jaar, seizoen na seizoen voor een soepele, gelijkmatige invoer in de inlaatvijzel.

 

Maximaal zicht

Door de haspelbuis met de kleine diameter, de open uiteinden en open spider frames heeft de bestuurder het best mogelijke zicht op het mes en de halmverdelers.

 

Inlaat

De massieve inlaatvijzel van 660 mm zorgt voor meer dan voldoende toevoercapaciteit en kan voor een soepele materiaalstroom op vier verschillende manieren worden afgesteld. Dat betekent een veel betere toevoer onder moeilijke omstandigheden.

 

Instellen in seconden

Alle 600R-maaiborden hebben één centrale hydraulische en elektrische aankoppeling met een éénpuntsvergrendelsysteem. Dagelijks onderhoud is niet nodig.

 

Korte en lange opklapbare halmverdelers

Klap voor transport de verdelers in het platform. U hoeft ze niet te verwijderen wanneer u met de machine de weg op gaat. Ook hoeft u geen zware toebehoren mee te nemen of voor opslag te zorgen.

 


Premium stroomvoorzetstukken

Maximaliseer de oogstopbrengst van uw maaidorsers zonder steeds het maaibord tussen gewassen te hoeven af te stellen. Het materiaal wordt in een constante stroom op actieve manier van de maaibalk naar de inlaatvijzel getransporteerd. De uitvoer van uw maaidorser wordt aanzienlijk groter, zelfs bij gelegerde gewassen.
Toebehoren voor zonnebloemen

De stengels van zonnebloemen zijn kwetsbaar en de bloemhoofden vallen vaak op de grond voordat zij in de machine terechtkomen. Bij deze gebruiksvriendelijke oplossing worden plaatmetalen afdekplaten gebruikt om het beschadigen van de bloemhoofden te voorkomen.

 

Aanhangers voor voorzetstukken

Met deze robuuste ’vario’-aanhangers kunt u heel snel en eenvoudig toebehoren voor de oogst veilig vervoeren. Enkele kenmerken van dit type aanhanger zijn stevige middenframes en steunwielen, plus verzwaarde assen en banden voor zware omstandigheden.
RapsProfi II

Koolzaad is vaak lastig te oogsten: de stengels zijn met elkaar verstrengeld en de knoppen barsten open wanneer zij de maaibalk raken. Dit verlengstuk vermindert het verlies met tot wel 30 kg per hectare. Het betaalt zichzelf dus zeer snel terug. Het hulpstuk kan heel eenvoudig en zonder gereedschap worden aangekoppeld.


600C-Maïsvoorzetstukken

Hogere opbrengsten en hybriden met taaiere stengels kunnen voor problemen bij het oogsten zorgen. Daarom hebben wij de 600C-maïsvoorzetstukken gemaakt, die betrouwbaar en duurzaam zijn.

 

Behoedzame geometrie

Door het speciale ontwerp van de stengelrollen wordt het materiaal op een optimale wijze getransporteerd. De stengels worden behoedzamer doorgetrokken en vervolgens door de StalkMaster-hakselaar consistent fijngehakt.

 

 

Aanhangers

Deze speciale constructie transporteert materiaal voorzichtig en soepel en levert de basis voor een hoge dorscapaciteit.

 

 

In seconden klaar voor vervoer

Dit opklapmechanisme voert de werkzaamheden zonder tussenpozen achter elkaar uit. Kies een opklapversie met 6 of 8 rijen.

 


Speciale opties voor voorzetstukken

Voor elk gewas en elke omstandigheid heeft John Deere een voorzetstuk.
600 F

Sublieme prestaties bij lage gewassen:

 • Hydraulisch HydraFlex-zeefsysteem
 • Perfect volgen van contouren
 • Uitzonderlijke flexibiliteit voor de maaibalk bij elke druk

 

615 P

Ideaal voor zwadoogsten in nattere klimaten:

 • FieldGlide-luchtveringssysteem
 • Ontwerp met twee riemen voor lagere verliezen
 • Hoge doorvoer in zwaden.

 

600 D

Ideaal voor tarwe, gerst en haver bij gemiddelde opbrengsten:

 • Werkt ook snel bij lage gewassen
 • Minimale snijhoogte is 3,5 cm
 • Zwadvormingcapaciteit voor natte gewassen of het oprapen van geoogste gewassen

 

900 D

De betaalbare oplossing voor tarwe en gerst bij situaties met gemiddelde stro-opbrengsten:

 • Beproefde prestaties tegen een aantrekkelijke prijs
 • Optimale gewasstroom voor sneller oogsten
 • Uitstekend rendement

 


Invoerkanaal

Hoe taai of groen uw gewassen ook zijn, het opvoersysteem met hoge capaciteit uit de W-serie maakt van het gewas een mat die perfect in de afscheider past.
Beter zicht

Door het langere invoerkanaal heeft de bestuurder vrij zicht op het voorzetstuk en de maaihoogte zonder voorover te hoeven leunen. Hij kan ook de stoppelhoogte achter het voorzetstuk zien.

 

Eenvoudige aanpassing

De voorplaat kan naar voren en achteren worden ingesteld voor verschillende grootten, gewassen en omstandigheden. Hiermee is altijd voor een optimale doorvoer gezorgd.

 

Multikoppeling met één hendel

Gemakkelijker dan dit kunnen voorzetstukken niet worden aangekoppeld.