John Deere Maaier/kneuzer 

Gehalveerde droogtijd. Hogere oogstprestaties.

 Strakke planningen. Onvoorspelbaar weer. De twee belangrijkste uitdagingen voor elke boer en loonwerker. De John Deere reeks van veertien hoogwaardige maaier-kneuzers neemt deze onzekerheid weg.
Compromisloze bouwkwaliteit wordt gecombineerd met hoge maaiprestaties. Voeg dit toe aan ons hoogwaardige kneussysteem dat sneller drogen stimuleert, en u bespaart tijd en heeft lagere brandstofkosten.
Ongeacht wat u verbouwt. Ongeacht uw type bedrijf. U vindt altijd een maaier-kneuzer die aan uw behoeften voldoet.


Frontaanbouw 131/228A
Wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met een driepuntsaanbouw- of getrokken maaier-kneuzer, kunt u tot 6 ha per uur meer maaien. Aan de voorkant bevestigde maaier-kneuzers zijn ook zeer geschikt voor het werken in krappe ruimtes en langs heggen of hekken.


Enkele driepuntsaanbouw 324A/328A/331
Onze maaier-kneuzers voor driepuntsaanbouw hebben een beproefd, zwaar uitgevoerd ontwerp. De 324A, 328A en 331 maaier-kneuzers beschikken over een scharnierend frame dat de bodemcontouren van uw veld volgt, voor een gelijkmatige snede en een comfortabele rit. Het trapezium-veiligheidssysteem beschermt de maaier-kneuzer tegen slijtage en schade die wordt veroorzaakt door obstakels in het veld.


Getrokken 1355/1365
Als betrouwbaarheid uw hoogste prioriteit heeft, is er geen betere keuze dan een klassieke getrokken maaier-kneuzer van John Deere. De maaier-kneuzers 1355 en 1365 zijn sterk gebouwd en hebben een uitstekende reputatie en restwaarde.


Getrokken 630/635
U verzet meer werk met een 600-serie maaier-kneuzer, uitgevoerd met een nieuwe, agressievere rotor met gietijzeren, vooraf gespannen vingers. Deze maaier-kneuzers maken een zwadvorm die de droogtijd van gewassen verlaagt en ze zijn gebouwd om met een hoge snelheid te werken in zware veldomstandigheden.


Centraal scharnierende 830/835
Dankzij het centraal scharnierende ontwerp van de maaier-kneuzers 830 en 835 kunt u op en neer maaien over een veld en maait u tot 15% meer gewas dan met een getrokken maaier-kneuzer. De gelaste constructie zorgt voor een uitstekende betrouwbaarheid, terwijl de grote, brede banden de bodemverdichting met een derde verminderen.


Dubbele driepuntsaanbouw 381/388/488
Combineer een 381-, 388- of 488-maaier-kneuzer voor driepuntsaanbouw met een maaier-kneuzer voor frontaanbouw en maai tot 8,8 meter. Als u daaraan een stuursysteem toevoegt, tilt u uw maaiprestaties naar een hoger niveau.