Facebook Twitter E-mail Youtube

Precisielandbouw

 

 

Begeleiding en machine-automatisering

John Deere biedt een compleet portfolio van geïntegreerde stuursystemen, van eenvoudige bediening tot volledige automatisering. Als u een gemengd machinepark hebt, bieden we ook oplossingen voor andere merken aan, zodat u toch kunt genieten van de voordelen van een automatisch stuursysteem en de machine-automatisering van John Deere. Doordat de efficiency toeneemt met de nauwkeurigheid, stelt John Deere u in staat om uw stuursysteem eenvoudig op te waarderen naar een hoger niveau.

Meer informatie


Documentatie

Het GreenStar systeem biedt planning- en rapportagetools om data over veldomstandigheden, grondbewerking, spuittoepassingen, bemestingsdata, zaadvariëteiten, weersomstandigheden en meer op te slaan. Koppel dit met desktopsoftware en u krijgt een krachtig systeem waarmee u uw bedrijf kunt optimaliseren en de volledige documentatie van uw landbouw bedrijf kunt vergemakkelijken.

Desktop karteringssoftware


Site Specific Farming

Het is in de afgelopen jaren bewezen dat er kostenbesparingen kunnen worden behaalt met Sectie-Control systemen op veldspuiten. Het is helaas niet alleen de prijzen van chemicaliën die steeds jaar tot jaar stijgen, gelukkig zijn er enorme kostenbesparingen mogelijk tijdens het zaaien of bemesten. Met de ISOBUS-standaard, zijn deze functies nu niet alleen beschikbaar voor veldspuiten, maar ook voor zaaimachines en mestverspreiders.

Meer informatie


Trekker-werktuig automatisering

Om het brede scala aan verschillende werkzaamheden op uw landbouwbedrijf uit te kunnen voeren, is een trekker zeker de belangrijkste en meest gebruikte machine op uw bedrijf, maar u zult daarnaast altijd behoefte hebben aan een werktuig. Hoewel de optimalisatie van uw trekker en werktuig combinatie is heel erg belangrijk, kan het tegelijkertijd stressvol zijn. Het goede nieuws is dat nu, bovenop de ISOBUS functionaliteit die u reeds bekend is, kan niet alleen uw trekker de functies van uw werktuigen aansturen – uw werktuig kan nu ook hetzelfde doen met uw trekker! Welke uw last kan verlichten

Trekker-Balenpers Automatisering
Trekker-Ladewagen Automatisering


Connected bedrijfsmanagement 

De landbouw verandert. De machineparken worden steeds groter. De kosten stijgen. Het is daarom essentieel om de machines constant aan het werk te houden. Om dat voor elkaar te krijgen schakelen beheerders van machineparken, zoals uzelf, steeds meer over naar de voordelen die alleen telematica kunnen bieden.

Meer informatie


i-Oplossingen

Als u in deze tijd winst wilt maken in de landbouw, moet u bij elke stap de kosten verlagen en de productiviteit vergroten. John Deere i-oplossingen helpen hierbij.

Meer informatie


Displays

Met de universele display’s van John Deere is het mogelijk om uw precisielandbouw toepassingen uit te voeren op verschillende machines.

GreenStar 3 universal display 2630

GreenStar 4 universal display 4640


Ontvangers

Met de guidance technologie van John Deere kunt u, wanneer u maar wilt, de nauwkeurigheid stapsgewijs opwaarderen – ongeacht welke machines u gebruikt. Het is eenvoudig. Bij uw StarFire ontvangers kunt u uit 4 soorten GPS signalen kiezen, waardoor u over ultieme opwaarderingsmogelijkheden beschikt.

 

StarFire 6000
StarFire RTK