Facebook Twitter E-mail Youtube

AutoTrac Rowsense

 

AutoTrac RowSense: Perfectioneer uw maïsoogst

 

AutoTrac RowSense combineert de sterke punten van AutoTrac samen met mechanische maïsbeksensoren. Dit systeem elimineert de beperkingen van een alleenstaand systeem als u maïs gaat oogsten. Houdt u aan het werk – ook wanneer het gewas is gelegerd of als u ontbrekende stukken in de rij passeert.


Klantenvoordelen

Plat liggende maïsplanten

In AutoTrac RowSense modus, beide systemen – maïsbeksensoren en AutoTrac – zijn ingeschakeld. Zodra de maïsbeksensoren geen betrouwbare signaal aanleveren neemt AutoTrac volledig controle over de besturing. Het systeem schakelt zichzelf terug in gecombineerde modus als de maïsbeksensoren opnieuw een duidelijk signaal afgeven.
Bochten

Dit systeem is voorbereid op bochten, in plaats van alleen te reageren op tastergegevens. De maaidorser stuurt soepel in de bocht omdat de locatie en de bochtradius is nu al bekend dankzij de laatste gang.


Velden niet geplant met behulp van het AutoTrac Systeem

Tot nu toe was het niet mogelijk om het AutoTrac systeem te gebruiken in velden die gezaaid zijn zonder gebruik van besturingssystemen, vanwege de verschillende afstanden tussen de sporen veroorzaakt door handmatige besturing. Het AutoTrac RowSense System is in staat om zichzelf te centreren op basis van informatie de mechanische maïsbeksensoren. Met deze functionaliteit blijft de maaidorser nauwkeurig de rijen volgen, zelfs als de sporen in het veld niet parallel zijn.


Draaien op de kopakker
Tijdens het draaien op de kopakker, biedt AutoTrac RowSense Systeem dezelfde functionaliteit als AutoTracHet activeren van het systeem op de kopakker begeleidt nauwkeurig de maaidorser naar de rijen toe, gebruikmakend van de volledige werkbreedte. Dit is met name van belang tijdens het besturen van een rij afhankelijk maïsbek.