Facebook Twitter E-mail Youtube

AutoTrac

 

Geïntegreerde AutoTrac systeem

Het topsysteem voor automatisch stuurcomfort
Om te profiteren van alle voordelen, die automatische besturing kan bieden, kunt u overgaan op het geïntegreerde AutoTrac systeem, dat uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger maakt. Het verlaagt de kosten voor bedrijfsmiddelen, zoals arbeid, kunstmest en brandstof. Het verhoogt de efficiëntie, evenals uw rentabiliteit. En het werkt op de spuiten, maaidorsers en hakselaars waar u het meest op vertrouwt, terwijl u er meer mee doet.

Het geïntegreerde AutoTrac systeem zorgt voor een sterke vermindering van overlappingen op kale grond, zonder markeringsmiddelen. U kunt ermee werken op rechte en bochtige werkgangen. En u kunt comfortabel werken in situaties met weinig zicht.

Laat het geïntegreerde AutoTrac systeem voor u werken.

In combinatie met een StarFire 3000 ontvanger en een GreenStar display levert de geïntegreerde AutoTrac voertuigset optimale stuurnauwkeurigheid.

Ervaar het verschil dat het GreenStar 2630 display maakt.

Deze geheel nieuwe monitor heeft een 26 cm touch screen kleurendisplay. Het is in staat om dergelijke programma’s zoals FieldDoc, Harvest Doc of Guidance Pro Modules zoals iSteer, iGuide of iTEC Pro uit te voeren.


AutoTrac systeem keuzes

Op basis van de stuurnauwkeurigheid die is vereist voor uw toepassing, kiest u het signaal dat u nodig hebt voor uw geïntegreerde, automatische AutoTrac-geleidingssysteem.

AutoTrac SF1 maakt gebruik van het GRATIS SF1-signaal en is goed vertrekpunt voor grondbewerking, spuiten en graslandtoepassingen. Als u meer precisie nodig hebt, bijvoorbeeld voor oogsten, zaaien of maaien, kunt u gemakkelijk upgraden naar het SF2-signaal met flexibele inschakelperioden – afgestemd op uw eisen.

Het AutoTrac RTK-systeem biedt grote precisie voor het planten van rijgewassen, bedden, strooksgewijze aanplant, irrigatieslangen en alle overige werkzaamheden die nauwkeurige geleiding vereisen. De reproduceerbaarheid begeleidt uw machine langs dezelfde voren dag in dag uit. Maak gebruik van uw eigen basisstation, of profiteer van een RTK-netwerk bij u in de buurt, of kies voor een StarFire Mobile RTK-systeem.


AutoTrac SF1 & SF2

AutoTrac SF1 maakt gebruik van het gratis SF1 differentiële correctiesignaal .*
Uitstekend voor: grondbewerking, spuiten, en grasland-toepassingen zoals drijfmest of kunstmest verspreiden.
* Nauwkeurigheid bij de ontvanger: 23 cm – 95% van de tijd met SF3000 ontvanger.AutoTrac SF2 maakt gebruik van het zeer nauwkeurige SF2 differentiële correctiesignaal .*
Uitstekend voor: oogsten, grondbewerking / spuiten / mestverspreiden, zaaien / planten, en maaien.
* Nauwkeurigheid bij de ontvanger: 5 cm – 95% van de tijd met SF3000 ontvanger.


AutoTrac RTK-systeem

RTK-basisstation AutoTrac RTK-systeem maakt gebruik van een RTK-grondstation als “referentiepunt” voor de ultieme reproduceerbare precisie voor uw bedrijf.Met een correctiesignaal van een grondstation is GPS-drift in wezen geëlimineerd, daardoor kan uw tractor begeleid worden langs dezelfde sporen, dag in dag uit, maand na maand en jaar na jaar.

 

 

Voordelen:

 • Zeer nauwkeurige, reproduceerbare geleiding in de bochten en rechte sporen
 • Een basisstation voor meerdere machines en RTK-netwerken
 • Productiviteit en efficiëntie voordelen
 • Verminderde bodemverdichting
 • Meer comfort voor de bestuurder
 • Door kunnen werken in situaties van lage zichtbaarheid
 • RTK-Extend kenmerk

Als u op zoek bent naar een bewezen geleidingssysteem met bewezen terugverdientijd, neem dan contact op met uw John Deere-dealer voor meer informatie over hoe u de voordelen van het AutoTrac-systeem kunt benutten in uw bedrijf.


AutoTrac en RTK: waar superieure GPS-ondersteunde besturing de toon aangeeft.

Perfecte reproduceerbaarheid
Als u de hoogste precisie wilt op uw bedrijf hebt u ultieme stuurnauwkeurigheid nodig: AutoTrac en RTK. Hierbij wordt het RTK-signaal gecombineerd met het AutoTrac-systeem. Het resultaat is het meest nauwkeurige, reproduceerbare, GPS-ondersteunde besturingssysteem dat we bieden. Het maakt eenvoudig werk van toepassingen zoals gewassen zaaien, aardappelruggen frezen, schoffelen en cultiveren.

 

Stress-vrije RTK

Voor veel gebruikers kan het handiger zijn dat een dealer het RTK-netwerk voor een groot gebied beheert. Waarom? Het huren van een gebruikslicentie bij uw lokale John Deere-dealer maakt het onnodig dat u zelf een basisstation moet hebben. De totale investering is lager. En u hoeft zich ook niet te bekommeren om het onderhoud. En als dat nog niet genoeg is kunnen landbouwers in veel Europese landen de flexibiliteit van RTK verhogen door toevoeging van onze StarFire Mobile RTK-systeem. Het biedt nauwkeurige accuratesse zonder beperkt te zijn door het bereik en de beschikbaarheid van een plaatselijk basisstation.

 

RTK Extend

Met RTK Extend handhaaft u de prestaties en volledige functionaliteit van RTK ook tijdens tijdelijke obstructies van de zichtlijn. Als de StarFire iTC of 3000-ontvanger stroom heeft om meer dan een uur te werken, verlengt het de RTK-nauwkeurigheid met maximaal 15 minuten (twee minuten als de ontvanger voor minder dan 1 uur stroom heeft), na verlies van het signaal van uw basisstation.


Voordelen voor de klant

Grote akkerbouwers en loonwerkers vertrouwen op het geïntegreerde AutoTrac stuursysteem om sneller te rijden. Bij dag of bij nacht.

De agrarische sector is concurrerender dan ooit. U moet het maximum halen uit elke hectare die u bewerkt, zaait, plant, bemest en oogst, terwijl u uw vaste lasten, tijd en arbeid nauwkeurig beheert.

De voordelen van het toevoegen van een GreenStar AutoTrac Assisted stuursysteem voor uw bedrijf kan u helpen succesvol te blijven, een concurrerend onderneming te runnen, en uw bedrijfsleven te vergemakkelijken.

Het AutoTrac system vermindert overlappen en daarom bespaart u tijd, brandstof en arbeidskosten. Het AutoTrac systeem, ons handenvrije satelliet-ondersteunde stuursysteem, vermindert de overlap met tot wel 90 procent. Zorgt voor sneller draaien op kopakkers omdat het AutoTrac systeem al het giswerk overbodig maakt.

Het AutoTrac systeem heeft bewezen prestaties geleverd. Het verandert de manier waarop u boert en zaken bedrijft ten goede. U werk is nu preciezer, nog doelmatiger en winstgevend.

Het is de moeite waard om contact op te nemen met uw John Deere dealer. Hij biedt een volledig programma van betaalbare, GPS-ondersteunde stuursystemen, vanaf instapniveau voor kleinere akkerbouw- en veehouderijbedrijven, tot geavanceerde toepassingen voor grootschalige landbouw- en loonbedrijven.

 

AutoTrac voordelen over het handmatige sturen

Grondbewerking

 • Het afbreken van stoppel bij hoek van 30 graden voor zaaiklaar grond.
 • Het egaliseren van het land
 • Tot 90 procent minder overlap
 • Sneller draaien op het kopakker, bv. door elke 2de rij te nemen
 • Minder grond verdichting

 

Zaaien / Planten / Bemesting

 • Verlaag zaaizaadkosten door overlap tot een minimum te beperken
 • Bespaar tot 5% op meststoffen en spuit kosten als gevolg van accurate plaatsing van rijpaden
 • Voortzetten van de werkzaamheden wegens werkomstandigheden bij weinig licht of slecht zicht
 • Hoger comfort voor bestuurder

 

Spuiten

 • Vermindert overlappingen op kale grond zonder begeleidingsmarkeringen
 • Markeerfunctie om u terug te brengen naar waar u gebleven was na het bijvullen – sneller dan vlaggetjes en niet beïnvloed door de wind zoals schuimmarkeringen
 • Verhoog de nauwkeurigheid van het spuiten en rijsnelheden in het veld
 • Hoger comfort voor de bestuurder en daardoor betere concentratie op spuitenfuncties
 • Gelijktijdig documenteren van spuiten met Field Doc-systeem

 

Kunstmest verspreiden

 • Vermindert overlappingen op kale grond zonder begeleidingsmarkeringen
 • Markeerfunctie om u terug te brengen naar waar u gebleven was na het bijvullen
 • Gelijktijdig documenteren van hoeveelheden verspreid met Field Doc-systeem
 • Blijven doorwerken bij slecht uitzicht
 • Tot 18% hogere productiviteit (volgens de Universiteit van Hohenheim)

 

Oogsten

 • Altijd een volledig maaien in rechte sporen of bochten
 • Open recht en parallel liggend land
 • Hogere concentratie op het optimaliseren van de maaidorser prestaties
 • Doorwerken ’s nachts of als er weinig zicht is
 • Rijdend lossen met gemak wanneer de trekker ook AutoTrac systeem heeft
 • Snelle draaien op het kopakker, bijvoorbeeld door het nemen van elke tweede of derde werkrij
 • Tot 90 procent minder overlap

Boost het succes van uw ruwvoederwinning business met het AutoTrac System!

De ruwvoederwinning business is concurrerender dan ooit. U moet het maximale uit elke hectare voor ruwvoederwinning krijgen terwijl u nauwlettend het beheren van uw inkoopkosten, tijd en arbeid in de gaten moet houden.

De voordelen van het toevoegen van een GreenStar AutoTrac Begeleide stuursysteem aan uw machines kunnen u helpen succesvol te blijven, en een concurrerende ruwvoederwinning business te runnen.

Het AutoTrac systeem stelt u in staat om het land te openen, sneller en rechter te maaien terwijl u steeds volledig maait, nog sneller op het kopakker kan draaien, omdat het haalt het giswerk uit het kiezen van het werkpad.

Het AutoTrac systeem heeft bewezen prestaties geleverd. Het verandert de manier waarop u boert en zaken bedrijft ten goede. U werk is nu preciezer, nog doelmatiger en winstgevend.

Raadpleeg uw John Deere dealer om meer te weten over het in gebruik nemen van een GreenStar AutoTrac geleidingssysteem in uw ruwvoederwinning business.


AutoTrac Systeem voordelen over handmatig sturen

 

Bemesting en het verspreiden van drijfmest

 • Vermindert overlappingen op kale grond zonder begeleidingsmarkeringen
 • Doorwerken ’s nachts of als er weinig zicht is
 • Wees rechte en gebogen sporen de baas
 • Nauwkeurig verspreiden met maximaal 15% potentiële besparingen
 • Gelijktijdig documenteren van hoeveelheden verspreid met Field Doc-systeem

Maaien

 • Open recht en parallel liggend land
 • Werken bij hogere rijsnelheden met het hoogste bestuurderscomfort
 • Altijd zwaden parallel leggen met een volledige breedte
 • Bereid u voor en profiteren van betere zwaden voor de hakselaar of balenpers
 • Tot 90 procent minder overlap