Facebook Twitter E-mail Youtube

GreenStar 3 display 2630

Geleiding waarmee u kunt groeien

Uw bedrijf groeit en uw uitdagingen ook. Daarom is het zinvol te investeren in een display, waarin de toekomst al is ingebouwd: het nieuwe GreenStar 2630 touchscreen. Dit fantastische kleurendisplay biedt u volledige controle en bediening over alle oplossingen waarvan u gebruik maakt in uw trekker, opraappers, maaidorser of spuitmachine.

Van documentatie tot prestatiemeting en met geavanceerde ISOBUS conformiteit, is de GreenStar 2630 toonaangevend voor gemak, comfort en efficiëntie.


Precisiebesturing

De GreenStar 2630 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde Parallel Tracking handbediende, GPS-ondersteunde besturing. Met de configureerbare homepage kunt u in de automatische besturingsmodus werken, terwijl u tegelijkertijd gebruik kunt maken van documentatie, ISOBUS en de prestatiemonitor. Meer functies nodig? Dan kunt u uw systeem simpel opwaarderen met AutoTrac of AutoTrac Universal 200. Of u kunt geavanceerde oplossingen toevoegen, zoals iTEC Pro, Pivot Pro, werktuigbesturing en automatische sectiebediening.


 Met ISOBUS bediening behoudt u de controle

Profiteer van zorgenvrije ISOBUS werktuigbediening en werkdocumentatie op één enkel display. De gebruiksvriendelijke werktuigaansluiting biedt naadloze plug-&-play met elk ISOBUS werktuig. De GreenStar 2630 is gecertificeerd voor ISOBUS 2010 en is conform met ISO 11783.


Access Manager

Access Manager geeft u een gebruiksvriendelijke blokkeringsfunctie, waarmee plaatsen op het display kunnen worden afgesloten wanneer u niet wilt dat de bestuurder die verandert. Door het definiëren van het toegangsniveau kunt u zeker stellen dat basisinstellingen, zoals A-B lijnen, alleen kunnen worden gewijzigd als u datwilt.
 


Documentatie en gegevensmanagement

De display-documentatie levert kartering op het scherm in kleuren. Zo kunt u elke werkgang een kleurcode geven op een bewerkingskaart, waardoor u een direct overzicht krijgt van de gemiste plekken en overlappingen. De weergegeven kaart geeft de wijzigingen in doseringen bij het spuiten of strooien. Een legenda definieert elke kleur. En opbrengstkartering wordt ondersteund op de oogstmachines.


 
Geïntegreerde prestatiemonitor

Het GreenStar 2630 display bespaart u de kosten van een extra prestatiemonitor op compatibele voertuigen. En het geeft u een overzicht van prestatiewaarden* van machines, zoals:

  • Brandstofverbruik (l/u)
  • Werksnelheid, productiviteit, motorbelasting
  • Totale en gemiddelde waarden: oppervlakte, afstand, tijd en stilstandtijd; snelheid en productiviteit

 


Video functie

Het GreenStar 2630 display wordt geleverd met een video aansluiting. U kunt een camera monteren voor zicht naar achteren en voor de bediening van brede werktuigen. De video kan rechtstreeks op het scherm worden bekeken tijdens het werken met de machine.